Paranormal Activity
-
goldenshit
Medium Expert
to si potom dobra srackaplayerSC napísal:saw ma desil v niektorych scenach viac
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
povedalo zlatehovnogoldenshit napísal:to si potom dobra sracka
k teme: To sa akoze naozaj stalo, alebo je to dalsia oblbovacka typu Blair Witch?
-
axxis
Addict
mne to prislo v prvom rade ako shit (aspon podla traileru)Mr.Henky napísal:Pretože s výnimkou filmu Pandorum a od čias Oni je to po dlhých rokoch skutočný horor a nie nejaký americký paskvil pre teenagerov. Preto.
tak trochu (trochu viac) mi to pripomina ghost hunterov zo SP
-
goldenshit
Medium Expert
moja....ty zacni mysliet hlavou a ne ritoupryja napísal:povedalo zlatehovno
k teme: To sa akoze naozaj stalo, alebo je to dalsia oblbovacka typu Blair Witch?
-
Runes
Addict
no ked dali pred par dnami v kine stand nato som si pomyslel ze wau budeme sa bat kukol som trailer uz som kukal z uskrnom ze ehm tak nic ze to je hlupost a ked som pogooglil a pocital dake fora tak som sa docital ze krutene v dome rezisera a hraju ludia z ludu :-/ takze nic s toho ale do kina pojdem nato mrknut btw co nam hovoril supervisor v kine ze v amerike nato ludia kolabovali
Som najprv cakal ze to bude zostrih vselijakych paranormalnych javou a nie ze len tam unich budu riesit stale :-/ to ked si pustim youtube tak som z roznych videii viac pripokakany
a ty skludni hormon zlatehovnozlatehovno napísal:moja....ty zacni mysliet hlavou a ne ritou
omg, skoda penazi za kino...do kina som siel z nadsenim, do akeho ma dostala reklama, trailer a tie vety typu 'Scariest movie, youve ever seen' , 'you will sleep with lights on' .
No z kina som odchadzal maximalne zklamany.
Dal by som tomu 3 body z 10.
Odohrava sa to cele v jednom dome, nikde inde, necakajte viac ako 5 roznych miestnosti. kamera je len jedna, a to ta co drzi typek v ruke a beha s nou po dome, popripade ju hodi na noci na tripod. Herci asi 4ia...celkovo ako nizkonakladovy film, na konci ani necakajte titulky, ved naco, na filme snad spolupracovalo dokopy tak desat ludi.
Pribeh tak isto nula bodov...o nic tam neslo. Herecke vykony nula...kricat viem aj ja.
Prvu hodinu som vazne zacinal byt nerozny z nudy, cely v napati som cakal co sa kedy stane, no zbytocne, za tu prvu hodinu bola 'najstrasnejsia' scena ked sa dvere v noci zabuchli same. Ani so mnou nehlo...take chytaky uz podla mna niesu v mode.
No a zakoncenie....ani nehovorim, nic...zase nula...cize tri nuly dokopy, to mame 3...preto tych 3/10...
Neverte tym trailerom, ze sa poseriete od strachu...
Moj kamarat to vystihol ked sme sli domov z kina...'The best thing about this movie was here boobs"
No z kina som odchadzal maximalne zklamany.
Dal by som tomu 3 body z 10.
Odohrava sa to cele v jednom dome, nikde inde, necakajte viac ako 5 roznych miestnosti. kamera je len jedna, a to ta co drzi typek v ruke a beha s nou po dome, popripade ju hodi na noci na tripod. Herci asi 4ia...celkovo ako nizkonakladovy film, na konci ani necakajte titulky, ved naco, na filme snad spolupracovalo dokopy tak desat ludi.
Pribeh tak isto nula bodov...o nic tam neslo. Herecke vykony nula...kricat viem aj ja.
Prvu hodinu som vazne zacinal byt nerozny z nudy, cely v napati som cakal co sa kedy stane, no zbytocne, za tu prvu hodinu bola 'najstrasnejsia' scena ked sa dvere v noci zabuchli same. Ani so mnou nehlo...take chytaky uz podla mna niesu v mode.
No a zakoncenie....ani nehovorim, nic...zase nula...cize tri nuly dokopy, to mame 3...preto tych 3/10...
Neverte tym trailerom, ze sa poseriete od strachu...
Moj kamarat to vystihol ked sme sli domov z kina...'The best thing about this movie was here boobs"
ja som to pozeral hlboko v noci
sam v byte...a uz dlho som nevidel ziadny horor, tak to vo mne zanechalo celkom prijemny pocit...no po filme som zhodnotil ze keby som nemal atmosferu aku som mal, keby som sa nenudil tak ako som sa nudil a keby som horori pozeraval pravidelne tak by som tento film asi hodnotil ako odpad 
-
tomasito13
Star
-
audiotrack
VIP
práve preto že to nikde nepíšu. Keby to bolo podľa skutočnosti, povie sa to hneď na začiatku. Navyše sa môžeš dočítať že koniec bol na návrh Spielberga zmenený. Keby je to podľa skutočnosti tak ho zmeniť nemôžutomasito13 napísal:mne sa ten film velmi pacil, neviete o niecom podobnom?
a ako ze to nie je podla skutocnosti kde to pisu? mne to pripada ako skutocnost vsetko
-
tomasito13
Star
-
audiotrack
VIP