Windows 7

Informácie o software, ankety...
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

uz je nejaka ..piratska verzia..plna???
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ako to myslis? Ved plna verzia je uz na nete par tyzdnov.
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rocker_finck »

Caute,

chcel by som si nainstalovat win7, pretoze som pocul ze je rychlejsi ako vista, ktoru mam.

problem je v tom ze mam ram len 512, niesom si isty ci mi to pojde... pritom sice vista mi ide ale bohvieco to neni (to je dovod preco ju chcem menit)

na nete si stiahnem image a aktivator... image napalim a spustim instalaciu, je tam aj moznost ze chcem vistu updatovat... lenze mam tu dost programov a nastahovanych veci, ktore nechcem mazat (a nemam ich napalene) tak chcem vediet ci mi to tam necha a kolko potrebujem miesta na tuto aktualizaciu.. tiez chcem vediet ci je aktualizacia ucinna ked chcem chod PC zrychlit... (ci nie je lepsia cista instalacia)... dakujem za odpoved
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Rocker_finck napísal:Caute,

chcel by som si nainstalovat win7, pretoze som pocul ze je rychlejsi ako vista, ktoru mam.

problem je v tom ze mam ram len 512, niesom si isty ci mi to pojde... pritom sice vista mi ide ale bohvieco to neni (to je dovod preco ju chcem menit)

na nete si stiahnem image a aktivator... image napalim a spustim instalaciu, je tam aj moznost ze chcem vistu updatovat... lenze mam tu dost programov a nastahovanych veci, ktore nechcem mazat (a nemam ich napalene) tak chcem vediet ci mi to tam necha a kolko potrebujem miesta na tuto aktualizaciu.. tiez chcem vediet ci je aktualizacia ucinna ked chcem chod PC zrychlit... (ci nie je lepsia cista instalacia)... dakujem za odpoved
s tou tvojou ram by som ti mal odporucat dat tam skor XPcka, ale kedze windows 7 je menej narocny na ram/hdd ako vista, tak by ti prechod na windows 7 mal pomoct
po instalacii mozes zreferovat ako ti ten system bezi

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=340971
http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=672
misacekx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa misacekx »

mozte mi niekto poradit s jednou aktualizaciou na win7 s oznacenim KB974431 a ma to 15,8 MB. Ked ju dam instalovat tak vzdy neuspesne. uz som ju stiahol aj priamo zo stranky a stale to nejde. pri zapnuti compu sa to tiez pokusa nainstalovat ale neuspesne. Po urcitej dobe to vypise Failure configuration update........ a nez nabehne system tak sa to opakuje 2 -3 krat po sebe.
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sINN3R »

Kód: Vybrať všetko

http://www.zive.sk/kb974431/poradna/cq-420916-sc-20/default.aspx?consultanswers=1

http://www.sevenforums.com/performance-maintenance/30700-windows-update-kb974431-fails-install.html
mas legalny windows 7 ?
misacekx
Light Expert
Light Expert

nie nemam. a jak vymazem alebo zakazem tuto aktualizaciu? uz som vsetko povypinal a stale to tam mam. a krem toho aj jazykove balicky.
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Programy a funkcie - a hore zaskrtni policko zobrazit aktualizacie.
Ak nechces aby sa dana aktualizaica instalovala, tak pri update manualne nastva co sa ma a co nema instalovat
misacekx
Light Expert
Light Expert

nic take som tam nenasiel
peto1310
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peto1310 »

Caute, mam win7 ultimate a niekedy ked nieco instalujem, alebo upravujem nejaky obr. a chcem ho ulozit tak mi napise ze musim byt prihlaseny ako admin, alebo ze nemam povolenie. Pri tom som jediny uzivatel pc, cize som admin. Nevedeli by ste poradit ?
jozino91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jozino91 »

Caute chcem sa spytat jednu vec som si stiahol z microsoftu windows 7 ENTERPRISE na 90dni tak my aj aktivovalo a teraz pocuvajte dnes om dal znovu aktivovat presne ako predtym ziadne aktivatory a my ho aktivovalo nastalo je to podla vas normalne? mozu mat nejaku chybu? alebo ako
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

jozino91 napísal:Caute chcem sa spytat jednu vec som si stiahol z microsoftu windows 7 ENTERPRISE na 90dni tak my aj aktivovalo a teraz pocuvajte dnes om dal znovu aktivovat presne ako predtym ziadne aktivatory a my ho aktivovalo nastalo je to podla vas normalne? mozu mat nejaku chybu? alebo ako
To je zaujimavy bug :D Kazdopadne by som sa nespoliehal na to, ze to tak ostane...

Mimochodom po kratkom preskusani myslim ze Win7 je doslova uzasny system, oproti tomu co s nazvom windows vyslo doteraz. Novy taskbar mi sice vobec nevyhovuje, inak som ale spokojny s uplne vsetkym a v najblizsej dobe urcite prejdem na sedmicku na stalo.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Gangy napísal:To je zaujimavy bug :D Kazdopadne by som sa nespoliehal na to, ze to tak ostane...

Mimochodom po kratkom preskusani myslim ze Win7 je doslova uzasny system, oproti tomu co s nazvom windows vyslo doteraz. Novy taskbar mi sice vobec nevyhovuje, inak som ale spokojny s uplne vsetkym a v najblizsej dobe urcite prejdem na sedmicku na stalo.
Ten taskbar sa da jednoducho zmeniť :) Ja mam presne taky ako je vo Viste.
Gangy
Darca
Darca

M@rt1n napísal:Ten taskbar sa da jednoducho zmeniť :) Ja mam presne taky ako je vo Viste.
Ja viem, to bola prva vec co som tam nastavil.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Klávesové zkratky pro Windows 7
http://www.extrawindows.cz/klavesove-zk ... -windows-7

Nejaké motívy, pozadia, gadgety priamo od Microsoftu..
http://windows.microsoft.com/en-US/wind ... ersonalize
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Ludia chcem si kúpiť WIN7 no toto tam napísali k inštalačnému DVD!No neviem čo to znamená..... :oops:

Upozornění: Tato OEM licence je určena pro "Sestavovatele systémů" a po instalaci se stává součástí počítače, přičemž nemůže být převedena na jiný počítač. V případě nákupu musíte splňovat podmínky programu Microsoft OEM System Builder, která je vytištěna na obalu produktu. Tyto podmínky přijímáte otevřením balení. Produkt dále můžete zakoupit společně s novým počítačem nebo s následujícími komponentami, které tvoří funkční počítač (základní deska, procesor, operační paměť, pevný disk a skříň počítače včetně zdroje napájení). OEM produkt a počítač nebo komponenty musí být uvedeny na společném nákupním dokladu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A čomu konkrétne tam nerozumieš? Máš tam napísané, že tú verziu si môžeš kúpiť iba s novým kompom alebo s vybranými komponentami (máš ich tam vymenované). Ak vymeníš komp alebo ten vybraný komponent dáš preč z PC, tak už nebudeš môcť používať operačný systém legálne.
Gangy
Darca
Darca

Oficialne, realne uz aj kopa ludi sem na forum pisala ze stacilo zavolat do MS, vyhovorit sa na nejaku minimalnu upravu HW alebo proste hrat blbeho a mozes ho kludne aktivovat ak po vymene komponentov.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

brm napísal:A čomu konkrétne tam nerozumieš? Máš tam napísané, že tú verziu si môžeš kúpiť iba s novým kompom alebo s vybranými komponentami (máš ich tam vymenované). Ak vymeníš komp alebo ten vybraný komponent dáš preč z PC, tak už nebudeš môcť používať operačný systém legálne.
takže ked som si kúpil pred rokom Notebook Toshibu tak to nebude vadiť, že si to kúpim a nainstalujem.... som v tom loool tak preto sa pýtam :oops: :?
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Gangy napísal:Oficialne, realne uz aj kopa ludi sem na forum pisala ze stacilo zavolat do MS, vyhovorit sa na nejaku minimalnu upravu HW alebo proste hrat blbeho a mozes ho kludne aktivovat ak po vymene komponentov.
alebo staci pockat dovecera (pripadne vikend) a aktivovat sa da za pomoci automatickej hlasky...samozrejme v pripade akejkolvek zmeny HW mam na mysli...
ja som im tam raz volal cez den (vymenil som MB) a povedal som ze som mal vypadok prudu a ze odvtedy mi vyhadzuje hlasku s aktivaciou...nebol problem aktivovat :D
Napísať odpoveď