Zvláštny vzťah

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zvláštny vzťah

Príspevok od používateľa Bushido »

No nechcem sa ničím chváliť , skôr sa za to trochu hanbím. Možno by som to ani nemal spomenúť podľa pravidiel ale potom by to stratilo pointu, takže nebudem to moc rozpitvávať. Chvílu som si písal s jednou fajn holkou cez pokec, ona bola z BB a ja som z BA. Povedal som jej že idem do prievidze niečo vybaviť a "cestou" by som sa mohol u nej zastaviť a niekam by sme vybehli. Ona mi povedala že u nej aj môžem prespať, čo mi prišlo nezodpovedné, ale nechcel som to v danej chvíli rozpitvávať aby nedošlo ku konfliktu. Takže som tam išiel, prespal som u nej a vyspali sme sa spolu. Čiže v podstate s cudzím človekom, čo je v dnešnej dobe už aj pomaly normálne ale problém je v tom, nieje to zlá baba, je milá, je fajn :) Študuje právo, má 21 a ja 20. Ale mám pocit že robí nerozumné rozhodnutia. Ja som spravil predsa to isté, ale neviem či by som potom dokázal veriť tej babe a druhá vec tá dialka... Myslíte že by z toho mohol byť plnohodnotný vzťah ?
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Daj jej nick :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

daj daj, ja som z BB :D

kazdopadne... 200km je sice dost, ale da sa to zvladnut za 2 hodiny, co je skoro nic - pokial si budete rozumiet a budete mat na seba PRAVIDELNE cas... nevidim dovod do toho neist... kazdopadne ja mam so vztahom na dialku iba blbu skusenost - osobne ti vravim kasli na to a najdi si holku v blave...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ako píše jukel.. daj jej nick.. niekto tu z hojka ju vyskúša, či pôjde aj s nimi alebo Ti bude verná........ a potom dajú report.

:)

Inak vzťah na diaľku.. zažil som.. nechcel by som už.. ale niekedy srdcu nerozkážeš.. a už tu bola o tom téma.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pozri, možno to bolo z jej strany také neuvážené ako z tvojej- nemusí to znamenať, že ide hneď s každým. BA-BB sa mi nezdá až taká hrozná vzdialenosť. Pokiaľ sú tam sympatie, tak by som to skúsila. :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nevadí mi dať vám nick, ale bojím sa že sa na mňa urazí keď sa nejakým spôsobom dozvie že ju skúšam.... Nieje to medzi nami zas tak vážne, pošlem niekomu ss ten nick... aby to niekto vážne nezneužil.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hrabe ti? Nikomu ho neposielaj... tato horda nadrzancov by ju fakt otestovala..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mne to nevadí... ak by taká bola a išla by do postele s niekým iným, alebo by sa s druhými bavila takým spôsobom ako keby sa medzi nami nič nestalo, tak aspoň budem vedieť že mi za to nestojí... Veľmi si zakladám na dôvere...
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

Bushido napísal:Mne to nevadí... ak by taká bola a išla by do postele s niekým iným, alebo by sa s druhými bavila takým spôsobom ako keby sa medzi nami nič nestalo, tak aspoň budem vedieť že mi za to nestojí... Veľmi si zakladám na dôvere...
dobre robis co robis dovera je najdolezitejsia ale fakt by sa ti hodila baba z BA, vztah na dialku je aj dost narocny na psychiku podla mna
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak je to zvláštne... Tu sa mi nedarí nikoho nájsť... Kto vie, možno keby je táto holka z BA, tak by o mna nestála...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

imho nespravila nic zle. je sama, mala chut na sex, nikoho tym nepodviedla, nikomu tym neublizila. neda sa sudit podla tohto ci bude verna alebo nie. ona bola volna a tak zabrany sli bokom. skusanie ti taktiez nepomoze. uz ste sa o tom aspon rozpravali? ste v kontakte?
mi-chau
Darca
Darca

Bushido napísal:Tak je to zvláštne... Tu sa mi nedarí nikoho nájsť... Kto vie, možno keby je táto holka z BA, tak by o mna nestála...
Nemozes najst testerov? Skoda, ze na pokeci nie som zaregistrovany... vrabce si stebotali ze ma v profile Zilinu..
Inak je vtipne, ze tvrdis, ako si zakladas na dovere.. ale doverovat a preverovat nieje zrovna to iste.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja som tam sice dlho nebol ale ak mi posles jej nick tak mozem zajst a preverit ju ak chces. Sam som zvedavy co je to za babu :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Hej, ale on hlada atraktivneho jedinca. Co mu pomoze, ked zisti, ze na niemandov neberie?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Gangy napísal:No ja som tam sice dlho nebol ale ak mi posles jej nick tak mozem zajst a preverit ju ak chces. Sam som zvedavy co je to za babu :wink:
Iné pomenovanie pre sociálnu pracovníčku v teréne alebo slušnejšie, letná obuv.
mi-chau
Darca
Darca

erytrocyt napísal:Iné pomenovanie pre sociálnu pracovníčku v teréne alebo slušnejšie, letná obuv.
Opat raz perlis Ejo, ty si sa nikdy nenechal uniest vasnou? (ja sice nie tak ako v tomto pripade, ale boh mi nedal prilezitost..) :(
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mi-chau napísal:Hej, ale on hlada atraktivneho jedinca. Co mu pomoze, ked zisti, ze na niemandov neberie?
Natrtkany si ma hladkal po kolene a splietal o latentnej homosexualite a teraz sa tu ides tvarit ako keby sme sa nepoznali? Odpusti si to, lebo ti prestanem odpisovat na tie zamilovane smsky co mi chodia vzdy ked si cez vikend vypijes.
erytrocyt napísal:Iné pomenovanie pre sociálnu pracovníčku v teréne alebo slušnejšie, letná obuv.
Je sice krajne "zaujimave" ze ho po tak kratkom case co sa poznali zavolala zasantit si, ale mohlo na to mat kadejaky motiv, takze kurvou by som ju zatial nenazyval.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mi-chau napísal:Hej, ale on hlada atraktivneho jedinca. Co mu pomoze, ked zisti, ze na niemandov neberie?
tak uz mi napada len jeden uzivatel fora. ano je to on! on co vazi 90 kilo cistej vahy (svalov pravdaze), on co kazdy den zabehne 100km na bicykli, on co doma testuje najmodernejsiu techniku z poverenia FBI a lesa!....ale pockat, co ak ona nebude splnat tych jeho 35 a4iek s poziadavkami? :? potom si kamo asi strateny a nikdy sa nedozvies ci by sla s niekym inym :(
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:imho nespravila nic zle. je sama, mala chut na sex, nikoho tym nepodviedla, nikomu tym neublizila. neda sa sudit podla tohto ci bude verna alebo nie. ona bola volna a tak zabrany sli bokom. skusanie ti taktiez nepomoze. uz ste sa o tom aspon rozpravali? ste v kontakte?
Sme, ale o tomto sme sa nerozprávali, naznačila mi že to bolo mierne bláznivé, na rýchlo, ale má pocit že ma má rada. Bude rada keď znova dôjdem.

Áno dôverovať a preverovať je niečo iné, ale v dnešnej dobe veriť ľuďom je ťažké. Teda neviem či iba ja mam také zlé skúsenosti...
mi-chau
Darca
Darca

Gangy napísal:Natrtkany si ma hladkal po kolene a splietal o latentnej homosexualite a teraz sa tu ides tvarit ako keby sme sa nepoznali?
Ked je clovek natrtkany, tak vyzeras celkom dobre.. len nesmie vytriezviet..
Bushido napísal: Áno dôverovať a preverovať je niečo iné, ale v dnešnej dobe veriť ľuďom je ťažké. Teda neviem či iba ja mam také zlé skúsenosti...
Hej, ale zacinat si vztah s tym, ze si danu osobu najskor par krat preverim :? ...
Napísať odpoveď