Zvláštny vzťah
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zvláštny vzťah
No nechcem sa ničím chváliť , skôr sa za to trochu hanbím. Možno by som to ani nemal spomenúť podľa pravidiel ale potom by to stratilo pointu, takže nebudem to moc rozpitvávať. Chvílu som si písal s jednou fajn holkou cez pokec, ona bola z BB a ja som z BA. Povedal som jej že idem do prievidze niečo vybaviť a "cestou" by som sa mohol u nej zastaviť a niekam by sme vybehli. Ona mi povedala že u nej aj môžem prespať, čo mi prišlo nezodpovedné, ale nechcel som to v danej chvíli rozpitvávať aby nedošlo ku konfliktu. Takže som tam išiel, prespal som u nej a vyspali sme sa spolu. Čiže v podstate s cudzím človekom, čo je v dnešnej dobe už aj pomaly normálne ale problém je v tom, nieje to zlá baba, je milá, je fajn
Študuje právo, má 21 a ja 20. Ale mám pocit že robí nerozumné rozhodnutia. Ja som spravil predsa to isté, ale neviem či by som potom dokázal veriť tej babe a druhá vec tá dialka... Myslíte že by z toho mohol byť plnohodnotný vzťah ?
daj daj, ja som z BB
kazdopadne... 200km je sice dost, ale da sa to zvladnut za 2 hodiny, co je skoro nic - pokial si budete rozumiet a budete mat na seba PRAVIDELNE cas... nevidim dovod do toho neist... kazdopadne ja mam so vztahom na dialku iba blbu skusenost - osobne ti vravim kasli na to a najdi si holku v blave...
kazdopadne... 200km je sice dost, ale da sa to zvladnut za 2 hodiny, co je skoro nic - pokial si budete rozumiet a budete mat na seba PRAVIDELNE cas... nevidim dovod do toho neist... kazdopadne ja mam so vztahom na dialku iba blbu skusenost - osobne ti vravim kasli na to a najdi si holku v blave...
dobre robis co robis dovera je najdolezitejsia ale fakt by sa ti hodila baba z BA, vztah na dialku je aj dost narocny na psychiku podla mnaBushido napísal:Mne to nevadí... ak by taká bola a išla by do postele s niekým iným, alebo by sa s druhými bavila takým spôsobom ako keby sa medzi nami nič nestalo, tak aspoň budem vedieť že mi za to nestojí... Veľmi si zakladám na dôvere...
Nemozes najst testerov? Skoda, ze na pokeci nie som zaregistrovany... vrabce si stebotali ze ma v profile Zilinu..Bushido napísal:Tak je to zvláštne... Tu sa mi nedarí nikoho nájsť... Kto vie, možno keby je táto holka z BA, tak by o mna nestála...
Inak je vtipne, ze tvrdis, ako si zakladas na dovere.. ale doverovat a preverovat nieje zrovna to iste.
-
erytrocyt
VIP
Iné pomenovanie pre sociálnu pracovníčku v teréne alebo slušnejšie, letná obuv.Gangy napísal:No ja som tam sice dlho nebol ale ak mi posles jej nick tak mozem zajst a preverit ju ak chces. Sam som zvedavy co je to za babu
Natrtkany si ma hladkal po kolene a splietal o latentnej homosexualite a teraz sa tu ides tvarit ako keby sme sa nepoznali? Odpusti si to, lebo ti prestanem odpisovat na tie zamilovane smsky co mi chodia vzdy ked si cez vikend vypijes.mi-chau napísal:Hej, ale on hlada atraktivneho jedinca. Co mu pomoze, ked zisti, ze na niemandov neberie?
Je sice krajne "zaujimave" ze ho po tak kratkom case co sa poznali zavolala zasantit si, ale mohlo na to mat kadejaky motiv, takze kurvou by som ju zatial nenazyval.erytrocyt napísal:Iné pomenovanie pre sociálnu pracovníčku v teréne alebo slušnejšie, letná obuv.
-
Hotwire
Addict
tak uz mi napada len jeden uzivatel fora. ano je to on! on co vazi 90 kilo cistej vahy (svalov pravdaze), on co kazdy den zabehne 100km na bicykli, on co doma testuje najmodernejsiu techniku z poverenia FBI a lesa!....ale pockat, co ak ona nebude splnat tych jeho 35 a4iek s poziadavkami?mi-chau napísal:Hej, ale on hlada atraktivneho jedinca. Co mu pomoze, ked zisti, ze na niemandov neberie?
-
Bushido
Medium Professional
Sme, ale o tomto sme sa nerozprávali, naznačila mi že to bolo mierne bláznivé, na rýchlo, ale má pocit že ma má rada. Bude rada keď znova dôjdem.turtlak69 napísal:imho nespravila nic zle. je sama, mala chut na sex, nikoho tym nepodviedla, nikomu tym neublizila. neda sa sudit podla tohto ci bude verna alebo nie. ona bola volna a tak zabrany sli bokom. skusanie ti taktiez nepomoze. uz ste sa o tom aspon rozpravali? ste v kontakte?
Áno dôverovať a preverovať je niečo iné, ale v dnešnej dobe veriť ľuďom je ťažké. Teda neviem či iba ja mam také zlé skúsenosti...
Ked je clovek natrtkany, tak vyzeras celkom dobre.. len nesmie vytriezviet..Gangy napísal:Natrtkany si ma hladkal po kolene a splietal o latentnej homosexualite a teraz sa tu ides tvarit ako keby sme sa nepoznali?
Hej, ale zacinat si vztah s tym, ze si danu osobu najskor par krat preverimBushido napísal: Áno dôverovať a preverovať je niečo iné, ale v dnešnej dobe veriť ľuďom je ťažké. Teda neviem či iba ja mam také zlé skúsenosti...