Qwerty - najprv ti napíšem, že problém ktorým sa zapodievaš je v skutočnosti úplná banalita
Taktiež ako tu niekto písal, že ide o marketing je na zvážení, či potom nie je diskrimináciou aj to, že bude akcia na hrušku za 50 centov, ale ja mam radšej burbon, na ktorý nie je akcia vôbec
Proste to celé mi to príde ako zmes marketingu a historickej nerovnosti muža a ženy v rámci ich spoločenského postavenia - ako nás historia učí, tak vieme, že ženy dlho dlho nemali rovne postavenie s mužmi (vid napr. volebné právo), taktiež aj dnes, nezastavajú najvyššie štátne úrady, z 16 ministerstiev iba dve sú ženy (politická oblasť)....alebo si zober postavenie žien v islame.....(chodia zahalené a nemajú skôro vôbec žiadne práva)
Je na tebe, či sa obrátiť na Ústavný súd alebo nie, pretože podla mna na to právo máš, kedže na to ma právo každý, kto sa nazdáva, že jeho právo bolo porušené...avšak zvážil by som, či by si o mne nepomysleli, že som trochu niekde inde, a že som napr. starý mládenec, pretože nam na prednaškach prof. Drgonec spomýnal už nie také banality ohladom ktorých sa občna SR obrátil na Ústavný súd.....
....no teraz by som sa vyjadril, k tej časti tvojho problemu, že ti vadí, že dievča neplati a chalan pozýva tak platí, ved to je podla mna chlapská hrdosť, aby som nenechal babu platiť.....samozrejme ako písal Gothar, je mnoho báb na trošku inteligentnejšej úrovni, ktoré sa nenechavajú vydržiavať a bud pôjdu napoly,alebo raz platiš ty a raz baba.....podla mna na tom nič nie je, samozrejme ak ťa vyciciava nejaká sliepka tak potom nechcem biť krutý, ale je lahšie isť na mangovník ako naivne dúfať, že ti snaď da.....(trochu porozumenia