Nie som rasista, to by mi vadili aj indiáni a černosi a iné rasy. Avšak rómovia sú iná kapitolka. Ja by som všetkých rómov, aj "dobrých" aj "zlých" vysťahoval na ich vlastný kus zeme, ktorý by im mala prideliť EU. Tam nech si žijú v zemľankách, alebo kde a vybudujú si vlastný štát. Prečo by sme mali pomáhať kočovnému kmeňu ktorý sa celé roky flákal práve my, slabý národ z našich malých platov a veľkých daní? Nikdo ich nikde nechce, prečo asi. Nemám nič proti poctivým rómom, lenže položme si ruku na srdce, takých je možno 5% a ja nepoznám ani jedného. Proste keď vidím tie ksichty ktoré zazerajú na každého čo idú po meste, vykrikujú po električkách a robia bordel, ide z nich odpor. Sú to zvieratá, je to ich kultúra a ja im ju neberiem, tak nech sa nestarajú do tej našej. Ak tu chcú byť, tak by nebolo by od veci im vybudovať "Dištrikt 9 a.k.a. Luník Omega", ale to by asi neprešlo u humanistov

proste ja som v živote stretol desiatky rómov, ale ešte ani jedného poctivého, alebo takého z ktorého by nešlo niečo negatívne. Niekto povie že sú to predsudky, tak prečo ich nemám aj pri iných rasách, alebo prečo to pocitujem aj od bielych z času na čas? Nemôžem si pomôcť, ale mám taký pocit že majú v krvi krádež, zlobu a nenávisť. Akýsi pocit menejcennosti. Proste kočovali, kočovali, kočovali keď ostatní poctivo budovali a pre*rali si svoje obdobie a teraz sa snažia vintegrovať do systému. Ono hovorím, keby ten róm čo pracuje na stavbe po robote nešiel niekoho okradnúť, tak nie je problém, alebo jeho deti. Problém je že je rómska rodina kde jeden pracuje "poctivo" a desiati kradnú...zdvíha sa mi z toho žalúdok...alebo mám fakt len setsakra zlé skúsenosti.
A áno, nemám rád rómov, vadia mi expanzívne lenivé etniká, ktoré žijú hlavne podovodom, rozkrádaním toho čo im druhí pridelia, krádežou a ľahkým zárobkom. Cesť výnimkám, ktorých je tak málo...a ja ich nepoznám.