Stargate Universe
-
Old Dirty Bastard
Guru
lenže vieš.. ked tie kamene využivaju na komunikaciu so svojimi pribuznymi a blabla vykecavačky..winni napísal:Podla man je to uplne super serial.. Moc sa mi paci neprihliadac na niektzore drobnosti ktore tu poniektory uzivatelia pripsuju.. ano mohli by niekoh zavolat,
//ano, zavolali by odbornika a bolo by o 5 dielov zachranovania vlastnych životov menej.. proste ide o princip, že to takto vyznie ako hluposť.. ked už volať domov mamičke, prečo nepožiadať o pomoc? howgh
Ďalšia časť, kde sme sa nič nedozvedeli a nebola ani žiadna akcia, aspoň niečo. Základná myšlienka ináč mne dosť pripomína Star Trek Voyager, aj tam sa na začiatku dostali na druhý koniec sveta a bla bla. Celý seriál takto nie je ani originálny, príbeh je nudný, dej nulový. Keď tam nebude nejaká väčšia zmena, tak o pár častí sa to aj skončí. 
Podobne to bolo aj zo Star Trek, bolo x dorbých seriálov a úplne posledná séria z Enterprise bola katastrofálna (asi štvrtá?), najhoršia vôbec, toto zrejme dopadne tiež tak, no škoda.
Podobne to bolo aj zo Star Trek, bolo x dorbých seriálov a úplne posledná séria z Enterprise bola katastrofálna (asi štvrtá?), najhoršia vôbec, toto zrejme dopadne tiež tak, no škoda.
neviem no...cele SG:U nie je moja salka kavy, nema to ten smrnc ako atlantis alebo SG-1, je to zaujimva myslienka, no na maximalne 2h film, takto sa uz siestu epizodu nic nedeje a taha sa to ako sopel na rukave, vedel som, ze to ma byt ine, tak ako to ohlasovali samotni producenti, ale okrem Rushu tam vazne nie je nejaka postava ktora by mi stala zato aby som si zapamatal jej meno aspon minutu po skonceni dielu...ako fanusik SG si kazdy den pozrem s ocakavanim asopn ako takej akcie, no som cim dalej tym viac sklamany
mne sa to paci
Na SGA mi vadilo uz otrepavanie rovnakeho scenaru, len s vymenenimi rasami apostavami, par dielov sa mi zdalo uplne o tom istom a par krat sa mi zdali podobne ako s 4-6 serie SG-1,
toto ma uplne nadchlo, paci sa mi hlavne to ze to ma priamy dej s diela na diel, ze v kazdom diely sa len malo uzavrie, ak to tak ostatne tak ma maju isteho do konca poslednej serie.
Cudzich ras bolo uz neurekom a ked tak tak naozaj exotickych nie namaskovanych ludi.
ten zivy piesok bol zaujimavy a paci sa mi ze stretnutie s nim nebolo len tak, ze ahoj a pohodka, ale mali problemy s vodou, ze kazda nova vec/rasa/stretnutie/planeta ma na nich velky vplyv.
A tym moze byt kazda cast nepredvidatelna a myslim ze ludia budu mriet este viac ako do teraz, len musia sestrit bo ich tam prislo obmedzene mnozstvo, inak s tymi prenosmy cez kamene.
Ak na zemi (v galaxii) muisa riesit nieco dolezite, preoc by mali posielat taku dolezitu ludsku silu (mozgy) niekam do kelu do nepreskumaneho vesmiru a riskovat ze sa nevratia, to musite tiez zvazit, predsa len z Atlantisu sa dalo docestovat za niekolko mesiacov, z Destiny ak sa nieco posere tak to je jednosmerka ak to nie je aj teraz pre tych na palube
toto ma uplne nadchlo, paci sa mi hlavne to ze to ma priamy dej s diela na diel, ze v kazdom diely sa len malo uzavrie, ak to tak ostatne tak ma maju isteho do konca poslednej serie.
Cudzich ras bolo uz neurekom a ked tak tak naozaj exotickych nie namaskovanych ludi.
ten zivy piesok bol zaujimavy a paci sa mi ze stretnutie s nim nebolo len tak, ze ahoj a pohodka, ale mali problemy s vodou, ze kazda nova vec/rasa/stretnutie/planeta ma na nich velky vplyv.
A tym moze byt kazda cast nepredvidatelna a myslim ze ludia budu mriet este viac ako do teraz, len musia sestrit bo ich tam prislo obmedzene mnozstvo, inak s tymi prenosmy cez kamene.
Ak na zemi (v galaxii) muisa riesit nieco dolezite, preoc by mali posielat taku dolezitu ludsku silu (mozgy) niekam do kelu do nepreskumaneho vesmiru a riskovat ze sa nevratia, to musite tiez zvazit, predsa len z Atlantisu sa dalo docestovat za niekolko mesiacov, z Destiny ak sa nieco posere tak to je jednosmerka ak to nie je aj teraz pre tych na palube
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
na môj vkus tam bola zase ta (s)prostá jednoduchosť.. ale ajtak to bol naj diel zatial. to cestovanie bolo fajn, dobry koniec.. vlastne sme sa nikam dejovo nepohli
k tej jednoduchosti.. bolo to priliš okate.. na jednej planete najdu škodlivy organizmus, ktory ich pomaly zabija a hned na dalšej planete najdu iny organizmus, ktory ich dokaže vyliečiť? come on..
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: