Aký štýl zábavky popri škole?
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Hotwire
Addict
relativne zadarmo??? to akoze ked mas babu tak ta to nic nestoji? fuha kde to zijesPlasmon napísal:SchYzo: Netreba mat velkeho moze byt aj maly, beru aj takych.![]()
A k teme: Najdi si nejaku babu. A potom si uz ani nebudes vediet najst volny cas.
btw: A dobra vec je to, ze to mas relativne zadarmo.
//Tak tak aj na konicka.
-
aviceN
Guru
Kurzy Anglickeho jazyka? popripade ineho ale skor sa priklanam k AJ...ked nie tak to cvicenie teraz cez zimu a cez leto mozes balit zeny
... dalej myslim ze ked clovek vie tancovat je fakt dobre
aspon tie zakladne tance...neviem aky styl hudby mas rad takze neviem aky tanec sa ti hodi
co este... Doma sa dajme tomu mozes ucit robit grafiku vo Fotoshope dajme tomu a taketo prkotinky...uz tu bola spominana MMORPG-cka, ktora ta zamestna na nejaky ten cas... momentalne ma uz nic viac nenapada
// aha vsimol som si ze 20e na mesiac cize tu anglinu mozes vylucit
// aha vsimol som si ze 20e na mesiac cize tu anglinu mozes vylucit
-
Začiatok Konca
Professional
Nájdi si priateľku...
nie je to koníček, ja viem. Ale čas strávaný s ňou Ti prinesie krásne chvíle(nehovorím, že nebudú aj zlé), ale stojí to za to...
no a ja popri vysokej škole hrávam volejbal. Tréningy mám dvojfázové, takže škola, tréningy, cez víkendy priateľka a zápasy. Fakt nemám si kedy poriadne ani oddýchnuť... vlastne teraz... : ) konečne po dlhšej dobe si môžem oddýchnuť, uvoľniť sa, kým nepríde tréning poobede...
a ak šport budeš robiť dobre, tak ti popri vš môže klub dosť pomôcť, čo sa týka intráku, jedla, či iných vecí.. Je to na tebe...
GL
-
Stoporko
VIP
OT:
/OT
ako dlho trvali tvoje známosti? Myslím, že každý chlap kto s niekým chodí už dlhšiu dobu a zráta si svoje výdaje na tento vzťah, tak sa pri tvojom čísle len pousmeje... no o takýchto veciach gentlemani nevravia, takže psssssstPlasmon napísal:Ano, pisal som relativne. Samozrejme, ze to nie je zdarma a treba ti tiez dost penazi, ale zas ho to nebude stat 600€ ako keby si kupil nejaky dobry bicykel.
-
Kopa Šrotu
Amateur
dobra zabavka je aj veducovanie v detskych taboroch, ktoremu sa venujem od strednej...
najblizsia akcia cez jarne prazdniny, takze ked sa chcete zbavit svojich harantov na naky ten tyzden
sem: http://www.primontabory.sk/?page_id=15
najblizsia akcia cez jarne prazdniny, takze ked sa chcete zbavit svojich harantov na naky ten tyzden
sem: http://www.primontabory.sk/?page_id=15
urcite nieco umelecke 
moj spoluziak sa venuje profesionalnemu kresleniu (rozumej "co on nakresli, nik iny nepochopi a je z toho umelecke dielo")
skus skladat basne piesne,melodie, napriklad ja hram (amatersky) na gitaru, zaklady som pochytil este v davnom mládí, pisem si texty, skusam ich kombinovat s hudbou atd atd atd jednoducho v muzike stracas pojem o case
ale MM-G (wow a podobne) by som ti neodporucal, je omnoho krajsich sposobov ako stravit den ako pred PC sa potit, zbierat nejake prible dkp-body aby si mohol toto a hento...
ak sa chces zmestit do 20€, teda mesacne, odporucal by som ti nejaku ZUS (zakladnu umelecku skolu) viem, znie to blbo, ale ked sa chce tak sa da vybavit, fakt, jedina investicia je gitara (alebo nejaky iny hud. nastroj). Alebo hodiny zakladnych spol. tancov... ale nie kurzy ze 3 hod a rychlo bum-bum ale pekne mesiace a mesiace zdokolanovania sa...
Dalsia moznost je sport. Ci uz posilovanie (alebo posilnovanie?), volejbal, ci ine kolekt. sporty, alebo jednoducho cezpolny beh
Vyber je len a len na tebe...
Dalsia moznost su PC simulatory, napr. na starsiom PC som mal velmi velmi dobry simulator cestnej premavky /samozrejme, ide tam o to aby si si zacal vsimat znacky, nezabudol na spojku, vediet kedy preradit, atd./ co mi dost (citaj: velmi) dopomohlo k vodicaku, kedze som uz priblizne vedel co a ako (samozrejme, verna simulacia, volant, 3 pedaly rad. paka nie tie logitech pretekarske
)
Napriklad, ja rozoberam a skladam rozne pocitace. Jednoducho rozmontujem PC na suciastky (co najmensie) a potom sa pokusam skladat... ak to poskladam a PC ide je to uspech
Prakticky mas tisice a tisice moznosti, este ked si v BA a nie na vychode (nemam nic proti vychodu, aj ja som povodom z PO ale berem priklad) tak mas doslova otvorene moznosti... otvor oci, vstan od PC a uvidis ze svet je plny moznosti
Cize komplexne, mas obrovsku skalu moznosti, kam "investovat" svoj cas..Investovat a to doslova...
edit opravene preklepy
moj spoluziak sa venuje profesionalnemu kresleniu (rozumej "co on nakresli, nik iny nepochopi a je z toho umelecke dielo")
skus skladat basne piesne,melodie, napriklad ja hram (amatersky) na gitaru, zaklady som pochytil este v davnom mládí, pisem si texty, skusam ich kombinovat s hudbou atd atd atd jednoducho v muzike stracas pojem o case
ale MM-G (wow a podobne) by som ti neodporucal, je omnoho krajsich sposobov ako stravit den ako pred PC sa potit, zbierat nejake prible dkp-body aby si mohol toto a hento...
ak sa chces zmestit do 20€, teda mesacne, odporucal by som ti nejaku ZUS (zakladnu umelecku skolu) viem, znie to blbo, ale ked sa chce tak sa da vybavit, fakt, jedina investicia je gitara (alebo nejaky iny hud. nastroj). Alebo hodiny zakladnych spol. tancov... ale nie kurzy ze 3 hod a rychlo bum-bum ale pekne mesiace a mesiace zdokolanovania sa...
Dalsia moznost je sport. Ci uz posilovanie (alebo posilnovanie?), volejbal, ci ine kolekt. sporty, alebo jednoducho cezpolny beh
Dalsia moznost su PC simulatory, napr. na starsiom PC som mal velmi velmi dobry simulator cestnej premavky /samozrejme, ide tam o to aby si si zacal vsimat znacky, nezabudol na spojku, vediet kedy preradit, atd./ co mi dost (citaj: velmi) dopomohlo k vodicaku, kedze som uz priblizne vedel co a ako (samozrejme, verna simulacia, volant, 3 pedaly rad. paka nie tie logitech pretekarske
Napriklad, ja rozoberam a skladam rozne pocitace. Jednoducho rozmontujem PC na suciastky (co najmensie) a potom sa pokusam skladat... ak to poskladam a PC ide je to uspech
Prakticky mas tisice a tisice moznosti, este ked si v BA a nie na vychode (nemam nic proti vychodu, aj ja som povodom z PO ale berem priklad) tak mas doslova otvorene moznosti... otvor oci, vstan od PC a uvidis ze svet je plny moznosti
Cize komplexne, mas obrovsku skalu moznosti, kam "investovat" svoj cas..Investovat a to doslova...
edit opravene preklepy
Ja pridam nespomenute, nie je to zrovna aktivna cinnost ale je to zabava ked to cloveka nadchne. Pen spinning
Ak by si zacal a chcel poradit, rad pomozem
//Solle: Nieco sa da aj s obycajnym ale inak sa pouzivaju upravene pera... dlhsie, vyvazenejsie, tazsie...Vela vela cviku, ale tamto z videa by si s obycajnym perom nemal sancu spravit...
//Solle: Nieco sa da aj s obycajnym ale inak sa pouzivaju upravene pera... dlhsie, vyvazenejsie, tazsie...Vela vela cviku, ale tamto z videa by si s obycajnym perom nemal sancu spravit...
Wow to je superThek_SVK napísal:Ja pridam nespomenute, nie je to zrovna aktivna cinnost ale je to zabava ked to cloveka nadchne. Pen spinning
-
dominator7
Light Expert
Presnespojka13 napísal:tanec, vyborna alternativa... na tanečne chodia same pipky, tak možno tam nejaku zbališ a budeš mat dva v jednom...