Baby, pacia sa vam muzi v okuliaroch?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Mne tiež bývalá hovorila, že lepšie vyzerám v okuliaroch ako bez. V súčasnosti však už mám dosť zastaralé rámy (veď už majú takmer 10 rokov), takže na svoje veteránky asi už veľa kočiek nezbalím. Len akosi sa mi nechce ísť k očnej po recept na nové. Snáď do konca roka sa podarí. Mám aj šošovky, ale nie som na ne 100% navyknutý, používam ich iba vo výnimočných situáciách + šoférovanie mimo mesto.

:)

A ženy v okuliaroch.. pokiaľ to sú také jemnučké, decentné rámiky, tak to sa mi páči.. avšak ak majú hrubé, masívne okuliare ako sú dnes moderné.. tak to ee..

Inak ono je to aj o zvyku, ak niekoho poznáte 10-20 rokov iba v okuliaroch a zrazu ho vidíte bez, zdá sa Vám ten človek čudný, škaredý.

A gogo956 celý problém vystihol úplne presne..

;)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nikdy som nemal ženskú v okuliaroch a nikdy ma také ženské nepriťahovali. Ak nosila okuliare len napríklad na čítanie, to mi nevadilo, pretože ich nemala na očiach stále.
Vo mne to vyvoláva akýsi učiteľský výzor a to ja nemusím.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Poistovna priplaca na klasicke okuliare, nie na sosovky (tie su brane obecne ako nad-standard). Ja nosim klasicke okuliare, kedze sosovky nosit nemozem (zo zdravotnych dovodov). IMHO, nemam dojem ze by odomna zenske utekali hned ako ma zbadaju :D Netvrdim, ze sa mi hadzu okolo krku, ale zatial som sa nestretol s tym, ze by som bol nejak v nevyhode oproti ostatnym prave kvoli tomuto. Je to zvyk, ani si nepripustam ze ich mam na nose. S pohnutym sebavedomi, ze s okuliarmi si skaredy a ziadna Ta nebude chciet, daleko nezajdes :wink:

pinco: Mna praveze taky dizajn celkom berie, priatelka pouziva okuliare na citanie a vyzera v nich viac sexi ako bez nich (ano, tak prisnejsie, to je presne ono) :twisted:

//pre darcu K+: Ano, ano, vidim ze sa chapeme :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

sto ľudí, sto chutí. A keď nad tým teraz uvažujem, nemôžem povedať, že by ma to u žien nejak mimoriadne odpudzovalo. Mám kamarátku, pekná štíhla baba a nosila kedysi okuliare a vždy sa mi veľmi páčila. Takže to nezáleží len od toho, či má alebo nemá okuliare, ale aj od celkového výzoru.
Vo všeobecnosti sa ale s ženami v okuliaroch veľmi nestretávam alebo lepšie povedané veľa takých žien nepoznám, no nič to nemení na tom, že je to u mňa malé, ale naozaj len malé, skoro bezvýznamné mínus.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Moja frajerka kedysi nosila okuliare, potom ich prestala nosiť ( to sme spolu ešte ani nechodili ) a určite opeknela, teraz nosí šošovky.
Ale je to určite individuálne a záleží to aj od toho, ako si vie človek tie okuliare na seba vybrať.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

no neviem, mne ženy v okuliaroch pripadaju viac sexy :D ale zaleži od druhu samozrejme
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ženy, ktoré nosia okuliare sa mi páčia. Nemám s tým žiaden problém, veď bodaj by som aj mal, sám nosím okuliare už cez 10 rokov, proste odmalička a bez nich sa cítim zvláštne. Zo začiatku som sa hanbil nosiť ich, no teraz si na mňa ľudia nevedia zvyknúť, keď si ich dám dole, preto ich nosím takmer stále. Či mi pristanú, to povedať neviem, dievčatá nejak neodpudzujem, nemám problém s hociktorou normálne pokecať..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Nenosím okuliare, ani šošovky, ale ženy v okluliaroch sa mi veľmi páčia, mnohokrát to vyzerá nádherne :smt050
metrowaaa
Novice
Novice

Príspevok od používateľa metrowaaa »

No náhodou mne sa chlapi v okuliaroch celkom pozdávajú :) len si treba vybrať také aby mu sadli. Môj drahý tiež nosí okuliare a sekne mu to v nich. Dlhú dobu čo sme spolu chodili som ani nevedela ako bez nich vyzerá a keď ich nemal nevedela som si naňho akosi zvyknúť ale teraz už pohodička,ja som počas nášho chodenia tiež začala nosiť nedávno okuliare lebo sa mi z ničoho nič dosť zhoršil zrak tak si musel aj on zvykať :D tak sme dvaja "slepí" len pri istých činnostiach je to nepraktické keď máme okuliare obaja :smt008
Dudelstein
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dudelstein »

Mne sa okuliare páčia na hocikom a ide len o dobrý výber, na ňom záleží tak ako záleží na vzhľade svetra keď si ho kupujeme :)

Ale myslím si, že v skutočnosti je toto len malá časť celkového dojmu, rovnako ako retiazka, hodinky alebo oblečenie. Najviac samozrejme zavážiš ty. :wink: :D
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Podľa mňa sú okuliare fajn. Nedávno som spoznala jedného chalana, o ktorom som ani len netušila, že má dioptrické okuliare. No keď si ich nasadil, juuuj... Stal sa z neho dvojnásobný fešák. :D
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

No problem !../iba popolniky mi pridu trosku smiesne,priznavam/ :)
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

hahaha no vsak to niekomu pristane a niekomu nie. je to vec zvyku ale mne sa zda ze to nejak nepridava na krase. navyse stale pokladam okuliare za urcity hendikep, mozno podvedome aj baby? ved neni to tak ze od prirody preferuju "samicky" zdravych a silnych "jedincov" pre "reprodukciu" ?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

luculiiik napísal:Podľa mňa sú okuliare fajn. Nedávno som spoznala jedného chalana, o ktorom som ani len netušila, že má dioptrické okuliare. No keď si ich nasadil, juuuj... Stal sa z neho dvojnásobný fešák. :D
už povedz viac :)
Napísať odpoveď