Chyby na hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Gangy napísal:Uz by sa konecne mohol opravit bug kvoli ktoremu sa neda citovat prispevok, ktory sam o sebe obsahuje viac ako jednu citaciu.

Je to tu snad odjakziva...
vieš ho opraviť?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

audiotrack napísal:vieš ho opraviť?
Ty sa tu tvaris ako programator nie?

Odkedy sem clovek nemoze napisat s akym bugom sa stretol bez toho aby ti hned aj nakodil fix? Co je to za retardovany post, ja mam snad zelenu pod menom ci ty?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

keď sem niekto ten bug už velakrát písal a stále tu je, tak asi pre to že ho:
a) nemáme čas odstrániť
b) nevieme odstrániť
c) nepokladáme za dôležité odstrániť
Gangy
Darca
Darca

Keď sa ma spytas ci ho viem odstranit ja, bod c odpada a ostavaju nam len dva a to:
a) nemáme čas odstrániť
b) nevieme odstrániť

Kedze ale je tento bug pritomny uz naozaj, naozaj dlhy cas, odpada nam aj bod a, a nam ostava bod b. A neviem ako ty, ale ja ked nieco neviem, pytam sa kadekoho a kdekolvek az kym sa to nedozviem.

Pochop hlavne fakt ze nejde o nejaku featuru ktoru by som si pytal aby to tu pre ludi bolo pohodlnejsie alebo kravinu ktora by ulahodila mojmu oku, ide o vazny problem ktory casto zabranuje spravne vyuzivat jednu z najzakladnejsich funkcii phpbb fora ako takeho...

A kedze migrovat na novsie verzie neplanujete, taketo zasadne veci by sa skor ci neskor zaplatat mali. Nejak sa to musi dat, ja neprogramujem takze s tym nepomozem, ale niekdo by urcite mohol.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Keby si cital temu alebo si dal tu namahu si to pohladat, tak by si vedel, ze pokusy tu uz boli. Prebehol update Apache, PHP, MySQL, Perl atd... a nic, nic nepomohlo. Skusali sa rozne zmeny, dokonca komplet rekompilacia systemu a tiez nic. Rozne diskusie na internete, nikto nevedel povedat co s tym je. A taktiez som tu uz raz pisal, ze ked som si cele forum nahodil doma na Windowse, tak vsetko islo uplne v pohode, no na Unixe to nefunguje (rovnake nastavenia Apache a PHP).
Gangy
Darca
Darca

Keby som si precital 117 stranovu temu tak by som vedel... Tak teda sorry :lol:

Mimochodom to absolutne nic nemeni na tom co som napisal vyssie, tzn. ze by ste sa nemali uspokojit s tym ze to nejde a hotovo. Ja sa kvoli tomu zastrelit nepojdem, ale byt tebou tak by ma len to ze to po tolkych pataliach stale nejde iritovalo ako svina.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Mozno sa niektory z modov preklikol. Zaloz si novu temu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Keby som si precital 117 stranovu temu tak by som vedel... Tak teda sorry :lol:...
vpravo hore máš hladanie v téme, napíšem tam viacnásobné citovanie a hneď prvý z dvoch výsledkov ťa nasmeruje tam kde má: http://www.hojko.com/post1111015.html takže to ":lol:" patrí tebe a nie nám
Gangy
Darca
Darca

Druha cast prispevku je neviditelna.
marioff
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marioff »

spracovanie scriptu ktory obsahuje formular na odpoved je v jednom subore? alebo sa nejakym sposobom sklada z viacerych? (includuje sa?)

nepoznam presne do bodky phpBB3, ale verim ze opravit by sa to dalo... (mam za sebou niekolko modulov a aj oprav)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

marioff napísal:spracovanie scriptu ktory obsahuje formular na odpoved je v jednom subore? alebo sa nejakym sposobom sklada z viacerych? (includuje sa?)

nepoznam presne do bodky phpBB3, ale verim ze opravit by sa to dalo... (mam za sebou niekolko modulov a aj oprav)
v tom prípade si si mohol všimnúť že toto nie je phpBB3

a k veci: je to tuším jeden php súbor ktorý naplňa príslušné tpl súbory. Tie sú asi tri ak si dobre pamätám, ale musel by som sa pozreť. Aj tak ale problém nebude v tom formulári, ale v regulárnych výrazoch ktoré spracúvajú tú citáciu, teda by som skôr hladal problém v bbcode
marioff
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marioff »

audiotrack napísal:v tom prípade si si mohol všimnúť že toto nie je phpBB3
:oops: heh som ch*j :lol: mas pravdu... sorke... ak chces... mozem pomoct... 2jka je este prehladnejsia

mnam regularky milujem.... popis presne do SS ktore subory sa inkluduju predtym ako ssa zacne vykonavat vystup do prehliadaca... staci tie ktore su v tom php... include v include suboroch si najdem sam... hadam som to napisal zrozumitelne :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Problem nie je vystup do prehliadaca, problem nastane po odoslani prispevku, ked ma prehliadac odoslat data pre Apache+PHP+MySQL. Kedze vsetko najskor spracovava web server, tak problem by som videl v Apache a PHP, vzhladom na scripty teda v PHP. Cize je tam nieco zle spravene a PHP to nechce zozrat.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Toto mi dnes vyhadzovalo ked som sa snazil prispiet do niektorych tem.

/// Neviem preco si nemozem v tejto teme mazat prispevky. Tie doel sa moze zmazat. Su to blbosti co som sa snazil napisat ked mi nic nechcelo odoslat ale uz to asi ide :) .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Zase sa vam to tr*ka, ci problem je iba u mna?
Posledne dni, po odoslani prispevku vsetko hapruje, a vyzera to ako keby to spadlo cele.
Odoslem prispevok s tym, ze mi vyhodi ten Debug...klasika, screen, som nerobil, je ich tu uz dost.
Potom to vratim spat, kedze chcem zachranit pracne rozpisany prispevok, a odoslem to znova, po druhy krat to odosle, no niekore prispevky mi nezobrazi, teda aktualne, som pisal jeden prispevok, a hned druhy, s tym, ze som pocital s autoeditom, no po odoslani oboch prispevkoch zasebou som si v teme nasiel iba jeden prispevok, bez autoeditu. Ked som si skontroloval profil/moje prispevky tak tam tak isto bol iba jeden prispevok bez autoeditu.
Neviete kde to zlyhava?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Lub0$: Co taras, ze posledne dni nieco hapruje??? Pokial viem, tak vypadok bol len v utorok okolo obeda na ani nie hodinu, ked sa poskodila databaza, ktoru som do hodiny opravil, par duplicitnych prispevkov zmazal a vsetko bezalo dalej. Nevidim tu ziadny iny problem a ako sa tak divam, tak chybu pri odosielani prispevku si zaznamenal len v teme Boh a nabozenstva.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tiez som chcel poznamenat ze cely den som nespozoroval ziadnu Anomaliu ...
Ani jedna chyba ... Vsetko funguje tak ako ma.
Gangy
Darca
Darca

Aj u mna je vsetko ok, Lub0$ si asi len zas nalial naftu do routra (kamo router je na elektriku, nie na fosilne paliva).
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Gangy napísal:Aj u mna je vsetko ok, Lub0$ si asi len zas nalial naftu do routra (kamo router je na elektriku, nie na fosilne paliva).
Joj do puce....kedy sa tp uz konecne naucim...a to som ja debil uz dal kupit tatrovku uhlia.
Zamknuté