Imatrikulačky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Majro
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Imatrikulačky

Príspevok od používateľa Majro »

mate nejake dobre(vtipne az nepekne :)) napady resp. postrehy z vlastnej skusenosti, co ste robili alebo vam robili, ked ste boli prvaci na strednej alebo ked ste ich pripravovali prvakom ?
totiz nasa trieda ich tento rok organizuje a hodili by sa este nejake dobre, zaujimave navrhy na spestrenie :))
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

my sme dali prvakovi mysku plnu muky smiešanej s medom, za ulohu dostal najst tam cukriky marshmallov (neiem či som dobre napisal), ale žiadne tam neboli... ked ich tam tak naruživo hladal, zo zadu vybehol spolužiak a pyta sa ma, "čo on tam hlada?" a som mu odpovedal: "cukriky" spolužiak na mna: "tote tu?" a v ruke držal baliček cukrikov a s radostou sme si ich vychutnavali. Spolužiak vybehol tak po pol minute... prvak dostal za odmenu rolku toaleťaku :D :D :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

to je sice pekne, ze si sem dal link, ale je tam velke hnede o tom, co chcem.. tam pisu o pocitoch z toho a nie o napadoch(mozno v malom mnozstve) kedze sa to vola, Ake boli vase imatrikuly ;))

//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2009, 12:06 )
spojka13 napísal:my sme dali prvakovi mysku plnu muky smiešanej s medom, za ulohu dostal najst tam cukriky marshmallov (neiem či som dobre napisal), ale žiadne tam neboli... ked ich tam tak naruživo hladal, zo zadu vybehol spolužiak a pyta sa ma, "čo on tam hlada?" a som mu odpovedal: "cukriky" spolužiak na mna: "tote tu?" a v ruke držal baliček cukrikov a s radostou sme si ich vychutnavali. Spolužiak vybehol tak po pol minute... prvak dostal za odmenu rolku toaleťaku :D :D :D
no nieco podobne mame uz v plane.. ze budu dve kopy muky oproti sebe na jednom stole, a dvaja typci budu musiet fukat do svojej kopky a tak sa prefukat az k nejakemu "klucu", ktory nakoniec tam akoze zabudneme dat :)) ked uz nic tak budu aspon pekne zamuceny :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

U náš jedli dvaja chalani jeden banan. Bez ruk :D
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

alebo ešte balon naplneny mukou a nafuknuty, položeny chlapcovi na nohach (po sediačky) a dievča ho malo zadkom prasknuť... ja som to dostal ked som bol prvak... pekne som bol zababrany
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hmm, tie časy sa ale menia.. a to my sme len zajedali keksy s octom, lol
Zamknuté