totiz nasa trieda ich tento rok organizuje a hodili by sa este nejake dobre, zaujimave navrhy na spestrenie
Imatrikulačky
-
Majro
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Imatrikulačky
mate nejake dobre(vtipne az nepekne
) napady resp. postrehy z vlastnej skusenosti, co ste robili alebo vam robili, ked ste boli prvaci na strednej alebo ked ste ich pripravovali prvakom ?
totiz nasa trieda ich tento rok organizuje a hodili by sa este nejake dobre, zaujimave navrhy na spestrenie
)
-
spojka13
Darca
my sme dali prvakovi mysku plnu muky smiešanej s medom, za ulohu dostal najst tam cukriky marshmallov (neiem či som dobre napisal), ale žiadne tam neboli... ked ich tam tak naruživo hladal, zo zadu vybehol spolužiak a pyta sa ma, "čo on tam hlada?" a som mu odpovedal: "cukriky" spolužiak na mna: "tote tu?" a v ruke držal baliček cukrikov a s radostou sme si ich vychutnavali. Spolužiak vybehol tak po pol minute... prvak dostal za odmenu rolku toaleťaku

-
Majro
Light Star
to je sice pekne, ze si sem dal link, ale je tam velke hnede o tom, co chcem.. tam pisu o pocitoch z toho a nie o napadoch(mozno v malom mnozstve) kedze sa to vola, Ake boli vase imatrikuly
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2009, 12:06 )
no nieco podobne mame uz v plane.. ze budu dve kopy muky oproti sebe na jednom stole, a dvaja typci budu musiet fukat do svojej kopky a tak sa prefukat az k nejakemu "klucu", ktory nakoniec tam akoze zabudneme datspojka13 napísal:my sme dali prvakovi mysku plnu muky smiešanej s medom, za ulohu dostal najst tam cukriky marshmallov (neiem či som dobre napisal), ale žiadne tam neboli... ked ich tam tak naruživo hladal, zo zadu vybehol spolužiak a pyta sa ma, "čo on tam hlada?" a som mu odpovedal: "cukriky" spolužiak na mna: "tote tu?" a v ruke držal baliček cukrikov a s radostou sme si ich vychutnavali. Spolužiak vybehol tak po pol minute... prvak dostal za odmenu rolku toaleťaku![]()
![]()
-
Old Dirty Bastard
Guru