Dobry den, chcel by som sa opytat niekoho kto ma optiku od bbxnet v Banskej Bystrici, ako ide internet, ci je badat niekedy vyrazne znizenie rychlosti, popripade ci ma vyssie odozvy atd. Dakujem!
sanjozko napísal:Dobry den, chcel by som sa opytat niekoho kto ma optiku od bbxnet v Banskej Bystrici, ako ide internet, ci je badat niekedy vyrazne znizenie rychlosti, popripade ci ma vyssie odozvy atd. Dakujem!
Rýchlosť je tá istá ako bola, akrurát priepustnosť v rámci lokálky je trochu väčšia. Avšak na Vianoce môžeš byť kľudnejší, že z baráku neodfúkne anténu a Ty budeš bez internetu.
fikus-kukis napísal:Rýchlosť je tá istá ako bola, akrurát priepustnosť v rámci lokálky je trochu väčšia. Avšak na Vianoce môžeš byť kľudnejší, že z baráku neodfúkne anténu a Ty budeš bez internetu.
Dik za odpoved, len sa ta chcem opytat, ci ta rychlost je viac menej stabilna, ci neklesa rapidne pod uroven napr. 2mbit popripade ako je to s tymi latenciami napr. pri hrani online hier, lebo zatial som nemal internet ziadny od bbxnetu, mal som len adsl od t-comu! dakujem
no ak ti môzem poradit tak napis nejakemu adminovi na ICQ, to bude pre teba najlepsie.. na tej sieti som pred rokom a pol bol aj ja ale zhodou okolnosti som presiel na inu siet..
co teraz viem zo sucasneho diania tak sa usilovne kopu kable na optiku po Sásovej a mala by sa vraj aj zvysovat linka na 100Mb/s (vraj mozno az na 1Gb..), cize urcite to napreduje
bol som pri nich cez dva roky a môzem odporucit .. bol som svojim spôsobom v "odlahlej lokalite" tak mi to slo pomalsie, ale aj tak som problemy s latenciou nemal..
mas povolene vsetky stranky, akurat myslim ze P2P je obmedzene len na nocne hodiny lebo to strasne zaplnuje linku
na optike nam to bezi okolo 50 - 70 mega, latencie su okolo 5 milisekund za tu cenu si myslim ze ti to nikto neda prave sa pracuje na iptv takze koncom roka 2009 by sa to malo testovat, p2p na optike ide bez obmedzenia
jj ja uz mam davno bbxnet optiku dal som si ju hned ako bola u mna dostupna! BTW ta iptv by ma riadne potesila, akurat planujem nejake digi lebo sa mi uz len na markizu pozerat nechce, ale tak pockam tymto padom radsej, lebo hned to od vas zoberiem
jj, uz som si zistil , ale budete tie settop boxy davat aj na splatky alebo ako? lebo taky iptv settobbox nie je lacna zalezitost! a bude fungovat na to aj magio box?