Cervene oci

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Theos
Light Expert
Light Expert

Cervene oci

Príspevok od používateľa Theos »

V poslednej dobe mam hlavne po veceroch zacervenane oci (vacsinou len lave oko) alebo je na nom vidno cervene zilky. Dakedy sa mi to stava aj ked si ho sucham rukami. Cital som ze to je od cigariet lenze ja nefajcim. Tiez to zevraj moze byt od kukania do pc, to je priblizne u mna 8az14 hodin denne :D
Moze to byt od toho ? Zalezi to aj od monitora ? Aky je najlepsi na oci ?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to nezáleží len od monitora, ale aj toho ako máš nastavene rozlíšenie, jas, kontrasť... na ňom. Taktiež by si si mal robiť prestávky pri práci s pc a vela iných vecí. Ak teda myslíš že to využiješ ako argument pred rodičmi aby ti na vianoce kúpili nový monitor, nemusí to mať úspech :)
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Hlavne navstiv lekara, ten bude najskor vediet. Moze to byt cokolvek, PC, krvny tlak, ocny tlak, ani srnky netusia, preto je preventivna prehliadka na mieste. Z vlastnej skusenosti mozem potvrdit, ze s ocami by sa nemalo hazardovat, ja mam napriklad porblem s ocami zo stresu...
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Cervene oci mozu byt aj koli vysúšaniu oka. Travis vela casu za PC pozeranim na monitor, intenzita zmurknuti je nizka a tym padom sa ti oko vysúša. Mozes si kupit v lekarni umele slzy. Tie si potom podla pribaloveho letacika aplikuj. Samozrejme najlepsie je predtym navstivit ocneho lekara, ktory ti oci vysetri a pripadne ti odporuci co si mas na oci davat.
Tiez mavam suche oci s cervenymi zilkami. Pouzivam umele slzy Lacrisyn pripadne na noc si davam gel Visidic.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

mozes skusit visine, ale hlavne skus menej casu za PC... ved to je nenormal..to aj nejako zijes ci len sedis za pc?
vvx
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvx »

hmm a oci ti aj niekedy slzia? ...ja som mal nieco podobne...skusil som obmedzit cas pri PC a velmi mi to pomohlo...ale v kazdom pripade navstiv lekara...ten bude presnejsi...prip. ak to nechces,skus si davat prestavky pri pouzivani PC ...aspon tak,ze si hodinu pri PC a 20 minut oddych...ale nie ze odides od PC a ides tych 20 minut kukat TV! :lol:
kelsoo
Star
Star

Príspevok od používateľa kelsoo »

Kúp si kvapky Visin uplne genialne ja mavam tiez podobne problemy kedze moje zamestananie si vyzaduje stale sedenie za Monitorom ...
nieje to drahe a je to ucinne ...... v kazdej lekarni ;)
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

kelsoo napísal:Kúp si kvapky Visin uplne genialne ja mavam tiez podobne problemy kedze moje zamestananie si vyzaduje stale sedenie za Monitorom ...
nieje to drahe a je to ucinne ...... v kazdej lekarni ;)
hm, prave tento tyzden na cviku z oftalmologie nam vraveli, ze vacsina patientov nie je spokojna s Visinom a neodporucaju ho
Napísať odpoveď