A konkrétne ta stránka JE TU
Voodoo Bábiky
Voodoo Bábiky
Zdravím , možno vám to bude pripadať smiešne , možno nie ... Ale predsa sa na to spýtam
... Len tak chodím po internete , a narazil som na obchod s VOODOO bábikami , a ja pozerám že je to nejaká sranda a tam naozaj píšu že čo má akú energiu tá bábiky (väčšinou je dobrá , nebojte , nie som čierny mág xD ) a tak sa len chcem spýtať že či to je pravda alebo je to zas len nejaký oje* alebo čo , v prvom rade sa chcem spýtať takých ľudí čo sa tým niekedy zaoberali alebo zaoberajú (konkrétne bielou a čiernou mágiou ... ) A len dopredu neupozorňujem že nie som žiadny blázon , len som to zbadal a po druhé , nechcem s tým nikomu ublížiť ani nič ... 
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vieš ako funguje voodoo? Tak ruky preč od toho
edit: tie veci na tej stránke sú len hračky, ktoré s reálnym voodoo nemajú takmer nič spoločného, no sú jeho symbolom. Tie bláboly na tej sajte o ochranných účinkoch a pomocou s láskou
začni nosiť zajačiu labku pre šťastie - rovnaký efekt. Suma sumárum - symbol voodoo, rozhodni sa sám, či také niečo chceš nosiť. Ak si mág, tak si kúp radšej pentagram, ten sa v magickej literatúre odporúča ako ochranné znamenie pred duchami a duchovnými silami. p.s. NIE JE biela a čierna mágia - mágia je len jedna... toto povedal aj Szandor la Vey (autor filozofickej vetvy satanizmu) a ten o čarovaní už čo to vedel...
Ako vidím , asi si už o tom niečo aj dosť čítal čo ? Máš pravdu , akurát čítam tu na HOJKOVI tému o kofoláčikoch , je to takmer to iste , teda je to to isté ... nemá to žiadny účinok . A pravidlá ''čiernej'' teda ak je jedna tak sa vraví čo mágiou spôsobíš sa ti 3x vráti , ale dosť ma takéto veci zaujímajú a fascinujú. Ak osi to myslel že je len jedna mágia ? Keď každý rozoberá bielu ako tu dobrú , svetlejšiu a čiernu ako tu negatívnu,chamtivú ?
Si si isty, ze to hovoril LaVey? Ja som to citala len u exorcistu Amortha, pricom u neho ako krestana je dovod nedelenia magie celkom jasny.Stoporko napísal:NIE JE biela a čierna mágia - mágia je len jedna... toto povedal aj Szandor la Vey (autor filozofickej vetvy satanizmu) a ten o čarovaní už čo to vedel...
Magia sa normalne deli na bielu a ciernu. Dokonca aj cervenu...
Tieto "voodoo" babky su len sranda, nazov kofolacik sa im asi zdal blby, tak ich nazvali nejak putavo...
btw, maju ich aj v alze
http://www.alza.sk/hracky/voodoo-panenky/18851311.htm|4
btw, maju ich aj v alze
http://www.alza.sk/hracky/voodoo-panenky/18851311.htm|4
-
zuzkazuzka
VIP
-
fikotek
King
Ja si to necetlQ7_TiGeeR_X6 napísal:Veď to som písal nad tvojím príspevkom
-
Stoporko
VIP
hej, cital som, v jeho čiernej biblii (odporúčam prečítať, stojí to za to) ešte za čias, keď som a aktívne venoval štúdiu exorcizmu, duchov... holt, zlaté staré časy...nauraa napísal:Si si isty, ze to hovoril LaVey? Ja som to citala len u exorcistu Amortha, pricom u neho ako krestana je dovod nedelenia magie celkom jasny.
Magia sa normalne deli na bielu a ciernu. Dokonca aj cervenu...
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2009, 18:27 )
edit: tiger - ano, cital som o tom (woodoo) pomerne dost a rozpraval som sa o tom so vselijakymi ludmi, no o tieto poznatky a tu na fore delit nebudem.
-
Hotwire
Addict
a ty vies ako to funguje? ak hej tak snad viaceri z nas tu na fore by to radi vedeliStoporko napísal:vieš ako funguje voodoo? Tak ruky preč od tohoedit: tie veci na tej stránke sú len hračky, ktoré s reálnym voodoo nemajú takmer nič spoločného, no sú jeho symbolom. Tie bláboly na tej sajte o ochranných účinkoch a pomocou s láskou
začni nosiť zajačiu labku pre šťastie - rovnaký efekt. Suma sumárum - symbol voodoo, rozhodni sa sám, či také niečo chceš nosiť. Ak si mág, tak si kúp radšej pentagram, ten sa v magickej literatúre odporúča ako ochranné znamenie pred duchami a duchovnými silami. p.s. NIE JE biela a čierna mágia - mágia je len jedna... toto povedal aj Szandor la Vey (autor filozofickej vetvy satanizmu) a ten o čarovaní už čo to vedel...
Zalezi ale aj na tom, z akeho uhlu sa na to pozeras. Ak z pohladu satanizmu LaVeya, tak mas pravdu, ak z pohladu vseobecnej magie, tak tam to delenie je. Ale to je na dlhsiu diskusiu...Stoporko napísal:hej, cital som, v jeho čiernej biblii (odporúčam prečítať, stojí to za to) ešte za čias, keď som a aktívne venoval štúdiu exorcizmu, duchov... holt, zlaté staré časy...
-
Stoporko
VIP
myslim, ze kapacita servera je velka, takze to znesie hafo dlhu diskusiu...nauraa napísal:Zalezi ale aj na tom, z akeho uhlu sa na to pozeras. Ak z pohladu satanizmu LaVeya, tak mas pravdu, ak z pohladu vseobecnej magie, tak tam to delenie je. Ale to je na dlhsiu diskusiu...
To ano, znesie, ale je to tak trochu mimo temy :) Mala som na mysli hlavne to, ze magia sa moze delit podla viacerych hladisk (podla predmetu, urovne, povodu, postupov) takze z jedneho takehoto hladiska (ucelu) je mozne magiu rozdelit aj na ciernu a bielu (i ked potreba tohto delenia vyvstala az v suvislosti s krestanstvom). Samozrejme, ze cela magia vyuziva rovnake univerzalne principy a hermeticke zakony, ale vzhladom na eticku rovinu je toto delenie na ciernu a bielu magiu mozne. Nie vsak sposobom ze cierna a biela magia su absolutne autonomne, pretoze ako tvrdil aj Aleister Crowley "medzi bielou a ciernou je mnoho odtienov sedej".