Voodoo Bábiky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Empatik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Voodoo Bábiky

Príspevok od používateľa Empatik »

Zdravím , možno vám to bude pripadať smiešne , možno nie ... Ale predsa sa na to spýtam :P ... Len tak chodím po internete , a narazil som na obchod s VOODOO bábikami , a ja pozerám že je to nejaká sranda a tam naozaj píšu že čo má akú energiu tá bábiky (väčšinou je dobrá , nebojte , nie som čierny mág xD ) a tak sa len chcem spýtať že či to je pravda alebo je to zas len nejaký oje* alebo čo , v prvom rade sa chcem spýtať takých ľudí čo sa tým niekedy zaoberali alebo zaoberajú (konkrétne bielou a čiernou mágiou ... ) A len dopredu neupozorňujem že nie som žiadny blázon , len som to zbadal a po druhé , nechcem s tým nikomu ublížiť ani nič ... :P

A konkrétne ta stránka JE TU
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

vieš ako funguje voodoo? Tak ruky preč od toho :) edit: tie veci na tej stránke sú len hračky, ktoré s reálnym voodoo nemajú takmer nič spoločného, no sú jeho symbolom. Tie bláboly na tej sajte o ochranných účinkoch a pomocou s láskou :D začni nosiť zajačiu labku pre šťastie - rovnaký efekt. Suma sumárum - symbol voodoo, rozhodni sa sám, či také niečo chceš nosiť. Ak si mág, tak si kúp radšej pentagram, ten sa v magickej literatúre odporúča ako ochranné znamenie pred duchami a duchovnými silami. p.s. NIE JE biela a čierna mágia - mágia je len jedna... toto povedal aj Szandor la Vey (autor filozofickej vetvy satanizmu) a ten o čarovaní už čo to vedel...
Empatik
Medium Star
Medium Star

Ako vidím , asi si už o tom niečo aj dosť čítal čo ? Máš pravdu , akurát čítam tu na HOJKOVI tému o kofoláčikoch , je to takmer to iste , teda je to to isté ... nemá to žiadny účinok . A pravidlá ''čiernej'' teda ak je jedna tak sa vraví čo mágiou spôsobíš sa ti 3x vráti , ale dosť ma takéto veci zaujímajú a fascinujú. Ak osi to myslel že je len jedna mágia ? Keď každý rozoberá bielu ako tu dobrú , svetlejšiu a čiernu ako tu negatívnu,chamtivú ?
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

vzdyt to vypada jak kofolasek :-D
Empatik
Medium Star
Medium Star

Veď to som písal nad tvojím príspevkom :P
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Stoporko napísal:NIE JE biela a čierna mágia - mágia je len jedna... toto povedal aj Szandor la Vey (autor filozofickej vetvy satanizmu) a ten o čarovaní už čo to vedel...
Si si isty, ze to hovoril LaVey? Ja som to citala len u exorcistu Amortha, pricom u neho ako krestana je dovod nedelenia magie celkom jasny.
Magia sa normalne deli na bielu a ciernu. Dokonca aj cervenu...
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Tieto "voodoo" babky su len sranda, nazov kofolacik sa im asi zdal blby, tak ich nazvali nejak putavo...

btw, maju ich aj v alze :D
http://www.alza.sk/hracky/voodoo-panenky/18851311.htm|4
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja mám takú bábiku ako prívesok na mobile. Žiadnu čiernu mágiu za tým nehľadám, proste je to aktuálna imidžová záležitosť, tak som sa nechala strhnúť týmto ošiaľom.
Verím, že si nemyslel vážne to s tou mágiou :wink:
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

tu blbost :D som kupil v alze za 5,99€ (som blby)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Q7_TiGeeR_X6 napísal:Veď to som písal nad tvojím príspevkom :P
Ja si to necetl :-P
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nauraa napísal:Si si isty, ze to hovoril LaVey? Ja som to citala len u exorcistu Amortha, pricom u neho ako krestana je dovod nedelenia magie celkom jasny.
Magia sa normalne deli na bielu a ciernu. Dokonca aj cervenu...
hej, cital som, v jeho čiernej biblii (odporúčam prečítať, stojí to za to) ešte za čias, keď som a aktívne venoval štúdiu exorcizmu, duchov... holt, zlaté staré časy... :wink:

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2009, 18:27 )
edit: tiger - ano, cital som o tom (woodoo) pomerne dost a rozpraval som sa o tom so vselijakymi ludmi, no o tieto poznatky a tu na fore delit nebudem. :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Stoporko napísal:vieš ako funguje voodoo? Tak ruky preč od toho :) edit: tie veci na tej stránke sú len hračky, ktoré s reálnym voodoo nemajú takmer nič spoločného, no sú jeho symbolom. Tie bláboly na tej sajte o ochranných účinkoch a pomocou s láskou :D začni nosiť zajačiu labku pre šťastie - rovnaký efekt. Suma sumárum - symbol voodoo, rozhodni sa sám, či také niečo chceš nosiť. Ak si mág, tak si kúp radšej pentagram, ten sa v magickej literatúre odporúča ako ochranné znamenie pred duchami a duchovnými silami. p.s. NIE JE biela a čierna mágia - mágia je len jedna... toto povedal aj Szandor la Vey (autor filozofickej vetvy satanizmu) a ten o čarovaní už čo to vedel...
a ty vies ako to funguje? ak hej tak snad viaceri z nas tu na fore by to radi vedeli :oops:
nauraa
Medium Star
Medium Star

Stoporko napísal:hej, cital som, v jeho čiernej biblii (odporúčam prečítať, stojí to za to) ešte za čias, keď som a aktívne venoval štúdiu exorcizmu, duchov... holt, zlaté staré časy...
Zalezi ale aj na tom, z akeho uhlu sa na to pozeras. Ak z pohladu satanizmu LaVeya, tak mas pravdu, ak z pohladu vseobecnej magie, tak tam to delenie je. Ale to je na dlhsiu diskusiu...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nauraa napísal:Zalezi ale aj na tom, z akeho uhlu sa na to pozeras. Ak z pohladu satanizmu LaVeya, tak mas pravdu, ak z pohladu vseobecnej magie, tak tam to delenie je. Ale to je na dlhsiu diskusiu...
myslim, ze kapacita servera je velka, takze to znesie hafo dlhu diskusiu... :wink: skus napisat nieco viac o tej vseobecnej magii a tom rozdeleni
nauraa
Medium Star
Medium Star

To ano, znesie, ale je to tak trochu mimo temy :) Mala som na mysli hlavne to, ze magia sa moze delit podla viacerych hladisk (podla predmetu, urovne, povodu, postupov) takze z jedneho takehoto hladiska (ucelu) je mozne magiu rozdelit aj na ciernu a bielu (i ked potreba tohto delenia vyvstala az v suvislosti s krestanstvom). Samozrejme, ze cela magia vyuziva rovnake univerzalne principy a hermeticke zakony, ale vzhladom na eticku rovinu je toto delenie na ciernu a bielu magiu mozne. Nie vsak sposobom ze cierna a biela magia su absolutne autonomne, pretoze ako tvrdil aj Aleister Crowley "medzi bielou a ciernou je mnoho odtienov sedej".
Napísať odpoveď