Radary a Radarove systemy v SR

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Shark o tebe prehlasim jedine... :D :D :D Ty si policajny zvrhlik :D :D :D
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Shark NX napísal:Suradnice s Radarmi "Kontroluju" vo Svajciarsku. Je to taka kontrola jak podme na jahody kedze iGo ti napr Ukazuje Radary az za Jazdy. V Pripade ze sa pozeras len na Mapu tak nevidis nic.
Neviem odkiaľ máš takéto informácie, iGo samozrejme kamery zobrazuje aj pri pohlade na mapu a jej prehliadaní, nie len zajazdy :wink:. Treba len dostatočne zazoomovať aby sa bod objavil.

Takže do SWISS radšej súbor s radarmi kompletne zmazať, a neriskovať...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mateq podla toho ktory Skin Pouzivas ... Dimka nezobrazuje Ziadne Ikony (Vsak naco) a jedine ti Pipa ked ides okolo Radaru.
Originalny Ukazuje ikonky Radarov ... Ale tie ukazuje aj ked mas vypnutu Notifikaciu Radarov.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Este by ma zaujimalo co vo Svajciarsku je zakazane, ze ci mat POI body radarov na svajciarskych cestach alebo hociktorej krajiny??? Lebo v jednom pripade by stacilo zmazal len tie svajciarske, v druhom vsetky.
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

V dnesnej dobe kazdy treti alebo piaty vodic pouziva navigacny system a hlavne v praci ci ked niekdo ide do roboty alebo sluzobne...ci TomTom, Navman, Garmin atd... kazdy ma POI a aj ukazuju radary. To keby tak mali kontrolovat kazdeho co ma navigaciu tak kazdy by dostal pokutu...a v niektorich sa ani tie radary nedaju vypnut v nastaveniach. Je to blbe aby estoe niekdo zato dostaval pokutu hlavne je to nato aby ta to upozornilo jaku rychlostou mame ist. Aj keby ste to kupili v Svajciarku tak mozno tam aj tie radary budu zaznamenane
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

anonym1234: Neviem o tom, ze by sa radary bezne dodavali so zariadenim, teda aspon ja som sa s tymi par navigaciami a POI bodmi radarmi bezne nestretol. Bolo to potrebne stiahnut z internetu a hodit do zariadenia. Nemylis si to nahodou s tym, ze ti navigacia zahlasi, ze ides 100km/h miesto povolenej 90km/h???
male pivo
Medium Star
Medium Star

Ja som si kupil TomTom a neskor aj Binatone a v obydvoch som mal uz nainstalovane radary...a sorry asi som to zle napisal :D myslel som to ze ja ked sa priblizim k radaru tak mi zacne pipat a aj jakou rychlostou mam ist maximalne...no neviem jak to je ale co ja som kupil tak tam uz boli nainstalovane radary a to som kupil z normalneho obchodu.

...a len tak odveci dali by sa hodit novy jazyk do navigacie? :D pretoze tam mam Len Anglicky, Nemecky, Taliansky, Spanielsky atd...jazyk a Po Anglicky az tak dobre nerozumiem
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

male pivo
Medium Star
Medium Star

No cudni su ti Svajciari :D iba v ich krajine je zakazane POI/body radarov
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

A co tento antiradar, pretoze podla popisu to rusi aj laserove trojnozky, ci zle citam?

http://www.antiradar.sk/index.php?page= ... u=4&act=58
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Už to, že to je rušička Ti musí napovedať, že je to zakázané používať...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

pokial viem tak je za to pokuta 33k €, ale ak to funguje aj ako parkovaci senzor, kto to najde na aute ?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To je jasné, to môžeš kľudne použiť aj Valentine, ak Ti ho nenájdu :)
S rušičkou je ale problém, keďže im hodí chybné meranie alebo Ťa neodmeria vôbec a v tú ranu Ťa berie bokom a zisťuje prečo tomu tak je...
male pivo
Medium Star
Medium Star

Ludia je pravda ze je na Slovensku zakazane mat navigaciu na okne?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Je na to výnimka. V novelizovanej vyhláške to je zakázané, ale keďže si nasrali do huby, nepokutujú za to a novelu novely bu novelizovať, ak tak ešte nespravili :smt117
male pivo
Medium Star
Medium Star

Nj dik...dufam ze mi raz zato nezoberu navigaciu :D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

anonym1234 napísal:Ludia je pravda ze je na Slovensku zakazane mat navigaciu na okne?
Bola to pravda len pár dní, momentálne ju už môžeš mať kludne nacapenú na okne. Navi ti určite nevezmú. :)

Ináč, tá rušička je blud. Ako písal Kibo vyššie, ak im to vykáže chybu, hneď ťa zastavia. To skôr Valentine One, no videl som ho v akcii a nejako extra ma nenadchol.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Kibo napísal:To je jasné, to môžeš kľudne použiť aj Valentine, ak Ti ho nenájdu :)
S rušičkou je ale problém, keďže im hodí chybné meranie alebo Ťa neodmeria vôbec a v tú ranu Ťa berie bokom a zisťuje prečo tomu tak je...
niekde som cital, ze sa to s tym tak robi, ze ju mam pustenu chcu ma merat, tak mi to pipne, ze sa ma snazili merat, ale nedostanu vysledok, proste im hodi chybu, tak robia druhy pokus, pri ktorom som ja uz, ale vypol rusicku a znizil rychlost jazdy, urcite ten merac nieje 100% aby sa nemohla vyskytnut chyba a aby hned odstavovali auto a na druhej strane, tie rusicky nema kazdy 2 sofer, tak preco by sa obcas nemohla nastat chyba merania, i ked kvoli rusicke a aby kvoli tomu hned auto zastavovali...neviem nemam skusenost, len toto si myslim
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

anonym1234, je to celé na hlavu. Pôvodne bolo dané, že navigácia musí byť umiestnená tak, aby neodpútavala pozornosť od riadenia, takže si ju každý dával na stred okna alebo k ľavému stĺpiku. V novej vyhláške ale zatrhli, aby bola v zornom poli vodiča, čo je kravina sama o sebe, keďže na ňu musíš vidieť. Verejnosť (či už odborná alebo laická) sa začala búriť, lebo vo vyhláške nie je definované zorné pole vodiča a tak na to dali výnimku, že to nebudú pokutovať, keďže vyhláška je v platnosti a musia čerstvo novelizovanú vyhlášku novelizovať... :roll: Zhabať Ti ju nikto nezhabe,neboj. :) To je dôkaz o tom, že v parlamente sedia dementi, čo ani nevedia, čo robia...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ano Mrk, myslim, ze to je najlepsie risenie :wink: Len tuto temu by som tu velmi nerozoberal, pretoze nikdy nevies, ze kto to cita :P
Napísať odpoveď