Cize v Tuneli Sitina Su pouzite Laserove merace Podla vsetkeho Nic velkeho ziaden Stalker ...
Funguje to na Baze Pociatocneho Pomeru Rychlosti a Po prejdeni vam spravi fotografiu a zacina pocitat cas ... (je stanovena doba Kolko trva prejazd tunelu v Rychlosti 82km/h (Tolerancia+-5%))
Po prekroceni druheho Radaru sa vas cas porovna a ak je kratsi Ulozi sa
na Disk kde si ho sprava Tunela Sitina pozrie a Podla potreby preda Policii
Samozrejme Tieto radary Meraju rychlost pri vjazde do tunela aj pri vyjazde ...
Fotografie v prilohe
Dalej je samozrejme znamy Obojsmerny radar na 108km D1
Je to Klasicky Fotoradar fungujuci v Pasme Ka
Detekovatelny vacsinou Kvalitnejsich Detektorov ...
Funguje klasicky ... Meria rychlost a po dostatocnom priblizeni vam spravi fotografiu SPZ a mozno aj Tvare
Citlive Radarove Detektory ho vykriju v cca 106km resp 110km pretoze Ka sa velmi dobre odraza po zvodidlach
Potom pri vjazde do BA z D2 Pred Sitinou asi 1.5km pred Viaduktom do Devinskej Novej Vsi ... Je tiez nejaky merac ten sa mi zatial nepodarilo Identifikovat ... Ale su to 2 Infracervene Podsvetlovacie systemy a asi Nejaky druh Laseroveho Bludica ... Velmi podozrivo su Namalovane 2 Ciary na ceste ... Valentine V One mi nic nenahlasil ale nedal by som za to ruku do ohna
A dalej Audiny RS ...
V pripade ze stoja Pouzivaju Laserovy Radar ... Detekovatelny Valentinom ... ale Cas zmerania je max 2sekundy cize vela casu na reakciu nieje
Ak si vsimnete ze sa rozbehli Pouzite na Brzdenie Rucnu Brzdu ... aby nevideli ze brzdite Potom mate ovela vacsie sance ze pokutu ukecate
Avsak niekdy nemusia dodrzat tento postup ... Ak ste viac ako dvaja v Aute mozete im povedat ze Meranie je Bezpredmetne lebo nemaju Dokaz a 3 a viac Osob vam moze dokazat ze som neprekrocil 130
Cize tak ... samozrejme ak nemaju fotku. Ak maju ... nerobte racej nic ... mozete si to pohorsit
A Passaty Pouzivaju Klasiku Ka ... staci si vsimat auta
K Radarovym detektorom ...
Ja som zacinal z Cobrou XRS 9500
Neni to zle zariadenie ... pri nedostattku Financii odporucam ... Resp. ked do toho nechcete vela Investovat
Jedina nevyhoda ... Zachytava dost velke mnozstvo Falosnych Poplachov ... ale ma celkom dobru citlivost cize zachranit vas zachrani
Vacsina Falosnych poplachov je max do urovne 2-3 (Max.5) cize da sa rozoznat Falosny poplach od Ostreho
Ale vzdy ked nieco zazre radim klepnut po brzde a mat oci na stopkach
Teraz nedavno som presiel na Valentine V One ...
Odporucam ... Nalepsie (Okrem Aktivnej Rusicky -Ktora je Zakazana a Odoberaju za to technicak
Detekuje vsetko Iba 1% Falosnych poplachov
Je extremne citlivy ... a Ma Detektor z predu aj zo zadu ... cize ked sa priblizi Audina alebo Passat tak o nom viete
Pouzivane Pasma v SR
Na meranie rychlosti sa pouzivaju tieto Pasma
Ka - Meranie rychlosti Policiou v Celej EU
K - Informativne Meranie Resp. Stare radarove systemy (130km Radarove tabule na D1)
L - Laserove Pasmo ... Pouzivane Audinami a Najnovsimi meracmi rychlosti
X - Tiez Merace rychlosti ... V Europe okrem Polska sa nepouzivaju ale v Polsku pouziva toto pasmo Pistolovy Radar (tzv. Suszarki)
Zvysne niesu dolezite ... Lebo sa v Europe nepouzivaju ale neskor ich mozem popisat ...
Ak mate nejake otazky kludne sa pytajte ...
//Tomasito ... nech sa paci