wi-max

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

wi-max

Príspevok od používateľa mihalswk »

cafte ,.prosim Vas ako odhlasim net wi-max ?? dakujem
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Na panely vedla hodiniek mas kocku siete a tam by sa to malo robit. Kamarat ma wi-max a robi to tak.
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jaajj srry hopplaa ,.,.som zabudol napisatt ze akoze uplne odhlasenie netu ,.,.cem druhy ,.,.da sa to neako cez net?? alebo ako?
Plasmon
Darca
Darca

Zisti si informacie www.wmx.sk Najlepsie bude ak tam telefonicky zavolas. Podla mna bude spoplatnene predcastne ukoncenie viazanosti. Samozrejme, ze ak mas net s viazanostou na urcitu dobu, ked nie tak nic.

Inak wimax a slopanet su riadne sku*vene spolocnosti. :x
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

preco sku****??
Plasmon
Darca
Darca

Nechaj si tu na fore vyhladat temy v ktorych sa rozoberal slovanet a wi-max. A ked ti bude malo tak je toho aj plny net. Ruky prec od tych firiem. :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Ak chceš ukončiť zmluvu o pripojení do internetu v prípade, ak nie si viazaný na nejaké určite obdobie, tak tam normálne zavolaj, že sa chceš odpojiť. Ak viazanosť máš, tak by som na tvojom mieste nejaký ten čas počkal, lebo určite tam bude nemalá zmluvná pokuta. Pohľadaj doma zmluvu s WiMAXOM a pozri si, či nie si náhodou viazaný.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Plasmon a este si sa vyjadril velmi slusne... :wink: ...wi-max je totalny odpad, a stou viazanostou ta asi nepotesim, pred 5 mesiacmy som tam zavolal a ta stetka mi povedala ze budem musiet zaplatit to obdobie ktore este zostava...tak som sa nato radsej vykaslal..heh 13. decembra mi uz konecne skonci viazanost..

:smt112
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

takže mihal, koľko mesiacov máš ešte do konca viazanosti? (v mojom prípade do 28. februára čiže 4. mesiace x mesačny poplatok u mňa 20€) už aby bol ten dátum wimax je totálny odpad a s FUP 15 GB na mesiac, donedávna ešte 10 GB su naozaj smiešny ..... btw: v rakúsku wimax zbankrotoval ktovie prečo :D:D
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ffuu no ja mam este neake 2 mesiacee:D:D dpc tam ,.,.aa za mesiac mi pridu spravit new nett:D:D
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

btw: v rakúsku wimax zbankrotoval ktovie prečo
Tam zbankrotoval preto, lebo ľudia majú na výber internet aký chcú, všade dsl alebo optika. A nie jak tu !! U nás to nehrozí že by zbankrotoval, lebo nemá kto po nich prebrať zákazníkov.
neqeb
Medium Star
Medium Star

mihalswk napísal:ffuu no ja mam este neake 2 mesiacee:D:D dpc tam ,.,.aa za mesiac mi pridu spravit new nett:D:D
tak ten mesiac zaplatíš 2 nety :D
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no to dufam ze ne:D:D ,.,.kks ale newa aspon sa zbaviim tohto wi-maxu posraneeho
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

neqeb napísal:takže mihal, koľko mesiacov máš ešte do konca viazanosti? (v mojom prípade do 28. februára čiže 4. mesiace x mesačny poplatok u mňa 20€) už aby bol ten dátum wimax je totálny odpad a s FUP 15 GB na mesiac, donedávna ešte 10 GB su naozaj smiešny ..... btw: v rakúsku wimax zbankrotoval ktovie prečo :D:D
Presne tak, vôbec to už nekomentujem akože, ja som im už poslal 50mailov a na každý mi odpovedali to isté. Váž. zákazník služba FUP je blablabla, tykks ale akože tých 15GB to úplne mega smiešna vec, po 2och necelých týždnoch mi to mizne jak nič a rýchlosť klesá na smiešnych 64kb/s čo je hrôza, to sa nedá ani predstaviť. Ale hlavná vec, že sa platí 20€ mesačne, sú mi úplne na smiech.

Však Vám sem môžem skopírovať tie moje maily,odpadnete od smiechu. To garantujem.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja ten skurvetý net mám tiež... už paktujeme nad novým, len treba, aby skončila viazanosť... je to kurevstvo.. Lezú mi na nervy.. je to jedna veľká pliaga tam. :x
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tomu kurr ty kks totalna socka cely wi-max ,.,.,.ja uz mam konecne dostupny T-COM tak dem tamm:D ,.,.
SSemteXX
Guru
Guru

Začiatok Konca napísal:Ja ten skurvetý net mám tiež... už paktujeme nad novým, len treba, aby skončila viazanosť... je to kurevstvo.. Lezú mi na nervy.. je to jedna veľká pliaga tam. :x
Ani nevrav ako, to nič počuj. Minulý rok som si ho objednal hej, vtedy tam bolo písané, že Víkendy zadarmo, a teraz? Žiadne víkendy zadarmo. To nič, v Januári a vo Februári som stiahol 85Giga hej, to som nonstop ťahal hry cez torrent a neobmedzili ma, zrazu v Marci ma obmedzili, som im napísal ako je to možné, a neodpovedali mi..
neqeb
Medium Star
Medium Star

SSemteXX napísal:Presne tak, vôbec to už nekomentujem akože, ja som im už poslal 50mailov a na každý mi odpovedali to isté. Váž. zákazník služba FUP je blablabla, tykks ale akože tých 15GB to úplne mega smiešna vec, po 2och necelých týždnoch mi to mizne jak nič a rýchlosť klesá na smiešnych 64kb/s čo je hrôza, to sa nedá ani predstaviť. Ale hlavná vec, že sa platí 20€ mesačne, sú mi úplne na smiech.

Však Vám sem môžem skopírovať tie moje maily,odpadnete od smiechu. To garantujem.
to máš ešte fajn mne to dajú na 6 kb/s :D na načítanie hojka čakám minútu :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

takisto sa pripajam k "spokojnym " zakaznikom slovanetu .. SLOVANET SUX
SSemteXX
Guru
Guru

Ing.Zoidberg napísal:takisto sa pripajam k "spokojnym " zakaznikom slovanetu .. SLOVANET SUX
Aké rýchlosti má Slovanet, resp. Aké máš ty? Tiež majú FUP a obmedzenia?
Napísať odpoveď