wi-max
Zisti si informacie www.wmx.sk Najlepsie bude ak tam telefonicky zavolas. Podla mna bude spoplatnene predcastne ukoncenie viazanosti. Samozrejme, ze ak mas net s viazanostou na urcitu dobu, ked nie tak nic.
Inak wimax a slopanet su riadne sku*vene spolocnosti.
Inak wimax a slopanet su riadne sku*vene spolocnosti.
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak chceš ukončiť zmluvu o pripojení do internetu v prípade, ak nie si viazaný na nejaké určite obdobie, tak tam normálne zavolaj, že sa chceš odpojiť. Ak viazanosť máš, tak by som na tvojom mieste nejaký ten čas počkal, lebo určite tam bude nemalá zmluvná pokuta. Pohľadaj doma zmluvu s WiMAXOM a pozri si, či nie si náhodou viazaný.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Plasmon a este si sa vyjadril velmi slusne...
...wi-max je totalny odpad, a stou viazanostou ta asi nepotesim, pred 5 mesiacmy som tam zavolal a ta stetka mi povedala ze budem musiet zaplatit to obdobie ktore este zostava...tak som sa nato radsej vykaslal..heh 13. decembra mi uz konecne skonci viazanost..

takže mihal, koľko mesiacov máš ešte do konca viazanosti? (v mojom prípade do 28. februára čiže 4. mesiace x mesačny poplatok u mňa 20€) už aby bol ten dátum wimax je totálny odpad a s FUP 15 GB na mesiac, donedávna ešte 10 GB su naozaj smiešny ..... btw: v rakúsku wimax zbankrotoval ktovie prečo
:D
Presne tak, vôbec to už nekomentujem akože, ja som im už poslal 50mailov a na každý mi odpovedali to isté. Váž. zákazník služba FUP je blablabla, tykks ale akože tých 15GB to úplne mega smiešna vec, po 2och necelých týždnoch mi to mizne jak nič a rýchlosť klesá na smiešnych 64kb/s čo je hrôza, to sa nedá ani predstaviť. Ale hlavná vec, že sa platí 20€ mesačne, sú mi úplne na smiech.neqeb napísal:takže mihal, koľko mesiacov máš ešte do konca viazanosti? (v mojom prípade do 28. februára čiže 4. mesiace x mesačny poplatok u mňa 20€) už aby bol ten dátum wimax je totálny odpad a s FUP 15 GB na mesiac, donedávna ešte 10 GB su naozaj smiešny ..... btw: v rakúsku wimax zbankrotoval ktovie prečo:D
Však Vám sem môžem skopírovať tie moje maily,odpadnete od smiechu. To garantujem.
-
Začiatok Konca
Professional
Ani nevrav ako, to nič počuj. Minulý rok som si ho objednal hej, vtedy tam bolo písané, že Víkendy zadarmo, a teraz? Žiadne víkendy zadarmo. To nič, v Januári a vo Februári som stiahol 85Giga hej, to som nonstop ťahal hry cez torrent a neobmedzili ma, zrazu v Marci ma obmedzili, som im napísal ako je to možné, a neodpovedali mi..Začiatok Konca napísal:Ja ten skurvetý net mám tiež... už paktujeme nad novým, len treba, aby skončila viazanosť... je to kurevstvo.. Lezú mi na nervy.. je to jedna veľká pliaga tam.
to máš ešte fajn mne to dajú na 6 kb/sSSemteXX napísal:Presne tak, vôbec to už nekomentujem akože, ja som im už poslal 50mailov a na každý mi odpovedali to isté. Váž. zákazník služba FUP je blablabla, tykks ale akože tých 15GB to úplne mega smiešna vec, po 2och necelých týždnoch mi to mizne jak nič a rýchlosť klesá na smiešnych 64kb/s čo je hrôza, to sa nedá ani predstaviť. Ale hlavná vec, že sa platí 20€ mesačne, sú mi úplne na smiech.
Však Vám sem môžem skopírovať tie moje maily,odpadnete od smiechu. To garantujem.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Aké rýchlosti má Slovanet, resp. Aké máš ty? Tiež majú FUP a obmedzenia?Ing.Zoidberg napísal:takisto sa pripajam k "spokojnym " zakaznikom slovanetu .. SLOVANET SUX