njn tam som chytal nervy - trocha frustrujuce ale dalo sa to prejstL.A.M.E napísal:pockaj ked prides na koniec a budes sa bit s poslednym bassom a tak ta to hned prestane bavit...
Wolfenstein
-
ledenaster
Medium Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
si v takom ,, kostole ,, ? ak hej tak si daj ten specialny zrak a uvidis take spojovacie vecicky ktore spajaju tie kruhy a len ich rostrielas.. a samo sa to rozpadne ak je to co myslim ja.....RainbowSix napísal:mam problem zase s jednou misiou kde prejdem ces taky portal a dostanem sa ku takym dvom fasitom vizera tot ak ze je tam vela stlpov ktore sa krutia do kruhu a ten koho mam zabit je vstrede a je chraneny stitom co tam mam spravit
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 10:15 )
inac jak si ho zabil ja som mu dal prvy krystal a potom som ho nestihol ani 3x trafit a bol som mrtvy ? jak si ho preboha zabil ???rochedo napísal:njn tam som chytal nervy - trocha frustrujuce ale dalo sa to prejst
hod screenshot a poradim ti - takto si to neviem predstavit, bolo tam viac takych casti, inac vsetko sa robi tak ze prepnes do veilu a to co ti ukazuje cervenou farbou tak to treba rozstrielatRainbowSix napísal:mam problem zase s jednou misiou kde prejdem ces taky portal a dostanem sa ku takym dvom fasitom vizera tot ak ze je tam vela stlpov ktore sa krutia do kruhu a ten koho mam zabit je vstrede a je chraneny stitom co tam mam spravit
tak ked na teba striela musis sa skryvat, ked nabija tak donho napal - pouzival som ten mod od ktoreho mas silnejsie zbrane - enrage alebo ako sa to volalo - ked ti zafarbilo zbran na cerveno a zvysil sa ti damage zbrani - k tomu som pouzival kar98k sniperku a potom ten druhy samopal MP43L.A.M.E napísal:inac jak si ho zabil ja som mu dal prvy krystal a potom som ho nestihol ani 3x trafit a bol som mrtvy ? jak si ho preboha zabil ???
-
RainbowSix
Light Professional
nemozem odcreanovat lebo to mam sive no to som presiel proste stari dedko co ma ten zlaty medajlon na krku a jeden fasista do sratou tvarou ako keby mu presiel cez nu traktor.
No prejdem do toho portu ako hviezdna brana dostanem sa na miesta nicho je tam jedna skala kde su ako generatori energie ak si dobre pametam ten nemec hovoril o zniceni woshinktonu alebo coho a matam jedneho kamosa ktori vizera ako rambo s velmi velkim pancierovanim v kazdej ruke ma jeden gulomet normalny a stym pomne striela nachadgza sa uprostred za stitom ktori ho chrani okolo neho behaju stlpi ktore generuju nergiu do kruhu neviem co mam robit niesom na ziadnej zakladne ale skor inej realite abo co
No prejdem do toho portu ako hviezdna brana dostanem sa na miesta nicho je tam jedna skala kde su ako generatori energie ak si dobre pametam ten nemec hovoril o zniceni woshinktonu alebo coho a matam jedneho kamosa ktori vizera ako rambo s velmi velkim pancierovanim v kazdej ruke ma jeden gulomet normalny a stym pomne striela nachadgza sa uprostred za stitom ktori ho chrani okolo neho behaju stlpi ktore generuju nergiu do kruhu neviem co mam robit niesom na ziadnej zakladne ale skor inej realite abo co
aha tak to je ten posledny boss - musis sa skryvat za tymi skalami a tam si nabijes aj energiu do veilu - ja som ho zabil uz cez to spominane enrage na tom medailone je to ta sila nalavo - aktivuj to a vtedy zbran striela silnejsie gulky - tie silne gulky prenikaju cez stit - par krat to donho vypal a potom pokracuje druha cast s tym boss-omRainbowSix napísal:nemozem odcreanovat lebo to mam sive no to som presiel proste stari dedko co ma ten zlaty medajlon na krku a jeden fasista do sratou tvarou ako keby mu presiel cez nu traktor.
-
Sphinx
Addict
navod naco?? sak je to linearna hra a ked si nevies rady das veil videnie a ides dalej ..racto napísal:Prezrel osm toto fórum ale nenašiel som nejaky odkaz na návod po slovensky alebo po česky. Je niečo také???
-
Hannibal
Medium Star
Nazdar! hram ten novy wolfenstein a neviem prejst jednu misiu jedna sa o tu cast ked mam ist k tej vzducholodi...su tam take dvere kt. su chranene tou ochranou a vo vnutri je ten vyzarovac pri kt. sa nemozu vyuzivat tie "kuzla" Veil, stit a pod. a neviem sa cez tie dvere dostat resp. ako zrusit tu ochranu..diky vopred