borderlands

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Dem0n napísal:Hladam nejakych hracov na co-op playthrough 2: lvl 45, som v New Haven a chystam sa za crazy Earlom :) GameSpy: gtvdave
Za koho hras ? Ja by som mohol mam 44lvl soldiera a 46lvl huntera.

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2009, 10:49 )
BTW H@wk ak si to zahras znovu na playthrough 2, najdes aj lepsie zbrane a dotiahnes max lvl 50.

Podla mna je najlepsia sniperka ta od Eridianov, nema vedlajsi efect ukazany, ale ma nejaky phaze/elektric DoT, proste okrem strely mu aj ubera zivot dalej.

Alebo niektora z nasledujucich.

http://i33.tinypic.com/f1fuig.jpg
http://i33.tinypic.com/24v1c02.jpg
http://i35.tinypic.com/6iso5s.jpg
http://i33.tinypic.com/huor5s.jpg
http://i35.tinypic.com/2gtp5cm.jpg

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2009, 11:08 )
Hadam posledna editacia:

Nasli ste niekto Eridianske SMG alebo Combat Rifle ? Ja som nasiel nejake pomalo strielajuce(to bude asi ta rifle), potom nejake vlnky(to by mohla byt smg) ale videl som hraca strielat ovela rychlejsie a mal aj inu tu zbran. Tipujem, ze rate of fire ma okolo 10-15.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tak ja mam Soldiera, len neviem ci chcem mat 99 miest v backpacku :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:Tak ja mam Soldiera, len neviem ci chcem mat 99 miest v backpacku :D
Nj, ten hunter je doj*bany, ako som pisal vyssie, ten backpack a jeden slot(piaty) na equipnutie weapon...

Mozme skusit.. zalohujes si save, zahrame a uvidis ci sa to stane aj tebe. Popr mozem hrat za soldiera, tomu neni nic.

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2009, 15:39 )
Mohol by si pls nieco spravit ? Otvor si backpack a na kazdu zbran daj prave mysidlo a urob screen. Potom to zabal a hod sem :) Snazim sa ziskat screen kazdej zbrane, a kolko ich bude. :lol:

//Kallean a diky za obrazky.
//Som zatial na 182 zbraniach a uz som lenivy :lol: a to su zbrane len lvl 38-45... nazvy sa dost opakuju a modely sa sice menia, ale len trosku(opierka, zasobnik, hlaven, zameriavanie..)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tak tu to mas. Aky mas nick na GameSpy?
Prílohy
Borderlands_Loot_gtvdave.rar
Loot
(264.16 KiB) 62 stiahnutí
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Hraci a aj developeri tvrdia, ze ich tam je viac ako milion, tak GL ;)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

milion? Ja som pocul 1800 :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shark_360 napísal:Hraci a aj developeri tvrdia, ze ich tam je viac ako milion, tak GL ;)
No, je... ak ratas kazdu zmenu v statistikach a texturach. Ako napr v prilohe.
Jake napísal:milion? Ja som pocul 1800 :D
No ja mam teraz uz 221 zbrani vyfotenych a to su len zbrane na ktore potrebujete lvl 38 a viac. Screeny su vynimocne, pretoze sa jedna o tajnu zbran, ktora je dostupna len v urcitej faze hry.

kazda zbran moze byt biela-zelena-modra-fialova-zlta(oranzova, su oboje, neviem ako idu tie dve za sebou) a staty sa menia, textura, farba....
Prílohy
RIDER (green).jpg
RIDER (blue).jpg
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Co je tajne na zbrani, co je ukryta v New Haven? :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shark_360 napísal:Co je tajne na zbrani, co je ukryta v New Haven? :D
No, ze sa k nej da dostat len v jednej misii a je tam vyrobca gearbox... nevedel som ako ju nazvat.. vynimocna :lol:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Viem, ze to sem nepatri, ale nepoznate nejaku RPG z novsej doby? Nieco ako oblivion z buducnosti :D (Okrem fallout 3 a borderlands :) )
Jake
Light Professional
Light Professional

Nemyslim ze ani Borderlands ani Oblivion niekedy boli MMORPG, ale k otazke, napriklad Tabuala Rasa /myslim ale ze ju pre nedostatocny zaujem zrusili/ inaksie nic taka, caka sa na Star Wars novy, ktory by mal byt tak strasne brutalny a bla bla bla... vraj to zatieni WoWko, to malo urobit uz AoC, Warhammer aj vsetko ostatne a nicomu sa to nepodarilo. Aj tak si to zahram lebo sa na ten SW tesim jak male decko.
A este jedno MMO od funcomu neviem presne meno, ale ak das do googlu nieco na styl dark days coming, tak by ti to malo vyhodit tu stranku, tiez to vyzera vysoko zaujimavo :P
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Jezis co to pisem, myslel som RPG nie MMORPG. O tom novom SW viem, som fanusik KOTOR-u :)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

The secret world, ale najskor by som pockal na nejake gameplay video, pretoze na traileroch to vyzera perfektne a tesit sa na zaklade teasera neni bohvieco.

RPG z novsej doby... mozno mass effect ?

A k teme: kedze su zbrane v hre generovane nahodne, tak by som chcel vidiet tu uplne najlepsiu zbran, aku mozno v hre vygenerovat. Som mal obycajnu devinu(repeater) ktora mala dmg 197, acc 87,3 a firing rate 21,3 a to killovanie islo asi takto :shock: :o

lenze som si vypytal save od kamarata a asi sa presavovala moja postava(hunter), pretoze ho nemozem najst, nejako sa to pokazilo... takze som zhasol...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

AXO napísal:The secret world, ale najskor by som pockal na nejake gameplay video, pretoze na traileroch to vyzera perfektne a tesit sa na zaklade teasera neni bohvieco.

RPG z novsej doby... mozno mass effect ?

A k teme: kedze su zbrane v hre generovane nahodne, tak by som chcel vidiet tu uplne najlepsiu zbran, aku mozno v hre vygenerovat. Som mal obycajnu devinu(repeater) ktora mala dmg 197, acc 87,3 a firing rate 21,3 a to killovanie islo asi takto :shock: :o

lenze som si vypytal save od kamarata a asi sa presavovala moja postava(hunter), pretoze ho nemozem najst, nejako sa to pokazilo... takze som zhasol...
naj co som mal ja bola legendarna sniperka s 385 ci kolko dmg + fire dmg...proste ked som strelil tak to sposobilo vybuch a vacsinu nepriatelov som dal na ranu :lol: ale no viem ze to je len z prveho hrania cize top to nebude...som zvedavy co ponachadzam ked si to zahram druhykrat s kamosom v coop....a vraj cim viac ludi to hra tym lepsi loot cize prakticky na to aby si ziskal najlepsiu zbran ktora sa da vygenerovat tak musite hrat styria
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Schyzo nj, ale to je potom na playthrough 2 zaujimave... jedneho badmutha brute davate pekne dlho a ked po vas sije s raketometom.

Ked ste styria, tak treba pouzivat kopirovanie veci :lol:

Jeden to najde(nie server), ulozite hru, vyhodi zbran(ked to niekto dalsi zobere, vypnete proces cez spravcu uloh), po opatovnom prihlaseni to mate obaja a zase ulozite. Teraz spravite to iste, obaja(vyhodite obe zbrane, zobere to treti hrac a server a dropnete hru, a znovu sa prihlasite), tak to mate vsetci styria.

Len to nesmiete savovat ked je niekto odhlaseny, az ked sa znovu prihlasi(aj so zbranou co vyhodil). Proste staci odbehnut niekde 30m od tej savovacej tycky.

:lol: :lol: sme si skopirovali len dve zbrane, eridiansku brokovnicu a eridianske smg.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Nejaké to je asi pokazené, hrám za toho zo sniperku a keď prídem k tomu táboru po pár prestrelkách tak týpek len stojí nič nerobí.. proste sa nedá ísť ďalej.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ludia mam problem chcel som si to s kamosom zahrat ale akosi to nejde, proste nalogujeme sa obaja, pridal som ho k priatelom, nastavim host private game, a pozvem ho ale jeho nepripoji pocas celeho timeoutu...a aj v tabulke s priatelmi navzajom sa vidime ako "joinable: no", v com to je?
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

SchYzo napísal:ludia mam problem chcel som si to s kamosom zahrat ale akosi to nejde, proste nalogujeme sa obaja, pridal som ho k priatelom, nastavim host private game, a pozvem ho ale jeho nepripoji pocas celeho timeoutu...a aj v tabulke s priatelmi navzajom sa vidime ako "joinable: no", v com to je?
to joinable ma "yes" v tom pripade ak mas v zozname priatela ktory prave vytvoril hru a ty sa k nemu chces pripojit.

A k samotnemu problemu. Kukni si oficialne fora. Je tam toho kopec. Bohuzial sa niektorym ludom, vratane mna toto deje. Hral som to minule s bratom, no iny den nam to neslo, respektive to islo na nejaky 20 pokus atd.

Na fore uvadzaju rozne "overene" moznosti riesenia cez otvaranie portov az po pouzitie nejakych 3rd party programov. Ini zase cakaju na to az vyjde oficialny patch. Takze bud mozes skusit ci ti nepomoze niektore z tych rieseni alebo proste pockat. Kazdopadne to nie je chyba na tvojej strane. Pravdepodobne aspon podla mna je to chyba "gamespy"u.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Waldo napísal:to joinable ma "yes" v tom pripade ak mas v zozname priatela ktory prave vytvoril hru a ty sa k nemu chces pripojit.

A k samotnemu problemu. Kukni si oficialne fora. Je tam toho kopec. Bohuzial sa niektorym ludom, vratane mna toto deje. Hral som to minule s bratom, no iny den nam to neslo, respektive to islo na nejaky 20 pokus atd.

Na fore uvadzaju rozne "overene" moznosti riesenia cez otvaranie portov az po pouzitie nejakych 3rd party programov. Ini zase cakaju na to az vyjde oficialny patch. Takze bud mozes skusit ci ti nepomoze niektore z tych rieseni alebo proste pockat. Kazdopadne to nie je chyba na tvojej strane. Pravdepodobne aspon podla mna je to chyba "gamespy"u.
hej uz o tom citam akurat :? sa mi nechce skusat tie port forward pi*ov*** radsej zahram po hamachi aj tak by to slo asi este pomalsie ako cez hamachi
Jake
Light Professional
Light Professional

otazka, mas orig ci idete cez ham? Ak idete cez ham? Mate kombo vista/xp?
Napísať odpoveď