Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

ah tak zle som to zratal.. je tam 3x5 misii a kratsie no ani nie asi.. ale cas pri hrani ubieha neskutocne rychlo... a znova tu mame krasnu snipersku (sneznu)misiu..mnam chutovka uz sa tesim na PC verziu ..xbox verzia skoro prejdena tak rovno sa vrhnut na MP.. ktori dufam pojde hrat po nete aj zo zalozaku
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

skoda ze nemam xko...sa neviem dockat...ved vidite aj podla avatara...a tie mise ktore boli uverejnene su v ktorom akte???v I.???
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

kutlo napísal:skoda ze nemam xko...sa neviem dockat...ved vidite aj podla avatara...a tie mise ktore boli uverejnene su v ktorom akte???v I.???
nechaj sa prekvapkat... Sphinx vedel by si tak bez spoilerov povedat nieco o pribehu? teda nie psotavy ale proste o co tam pojde...ale daj to pre istotu do Quote a bielym aby tu nemal niekto problem za "spoiler" dik :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

!!
vedel ale ani ja sam v tom nemam jasno ..pretoze pribeh sa odohrava raz v USA (budova kapitolu) raz v brazilii jednoducho strieda sa to jedno cez druhe.. jedine co viem povedat z istotou je ze sa to odohrava 5 rokov po jednotke..postavy su tie iste ako v 1 mc.travis,soap...v hre najdeme aj vela ruskych jednotiek zrejme nastupcovia zakaeva resp hovorilo sa o jeho bratrancovy ale ci?!?
kutlo napísal:skoda ze nemam xko...sa neviem dockat...ved vidite aj podla avatara...a tie mise ktore boli uverejnene su v ktorom akte???v I.???
je to mix pretoze uz som v akte 3 resp na konci celej hry.. aj by som to uz dohral ale otec okupuje TV :D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Aj keď kupujem na Pc rozhodol som to najprv zahrať na Xbox360.Za par hodin by som to mal mat :D Ide ta verzia na Xboxe bez problemov?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Momo46 napísal:Aj keď kupujem na Pc rozhodol som to najprv zahrať na Xbox360.Za par hodin by som to mal mat :D Ide ta verzia na Xboxe bez problemov?
jasne ..akurat som si to musel prerobit z wave4 na 3 .. pretoze sa mi nepodarilo flashnut si xko chipset odmietol spolupracovat .:D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Nemam paru o com hovoris :D co musim urobit? :)
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

tak uz aby bolo desiateho..no neviem sa dockat dajte sem odpocet kolko este hodin
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

petko117 napísal:tak uz aby bolo desiateho..no neviem sa dockat dajte sem odpocet kolko este hodin
poznáš google ?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Momo46 napísal:Nemam paru o com hovoris :D co musim urobit? :)
http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=11&t=4175

//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 9:12 )
tak dohrate .. musim povedat ze dostojny nastupca jednotky ..az na konci som pochopil pribeh celej hry a musim povedat ze ma to poriadne prekvapilo :shock: .. co ma milo prekvapilo bol pocet sniperskych misii (tie milujem) celkovy dojem 10+ z 10 ...

//SPec OPS vynikajuca vec na predlzenie zabavy obsahuje 20+ misii od snipovania az po vyhladavanie gangstov v uliciach ria a este ked sa pidaju kamarati o hodiny zabavy postarane
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Obávam sa, že tí čo si zahrali MW2 pred vydaním sa v ďalšej vlne banov Microsoftu dočkajú svojho. Je pravdepodobné, že ten rip, ktorý unikol, nie je stopercentne čistý. Plus, keď si tak čítam váš prístup k hraniu tejto verzie (TL), tak som si takmer istý, že ste spáchali samovraždu upravením kontrolného mechanizmu z Wave 4 na Wave 3. Varujem vás, od momentu keď ste začali hrať stačí jedno pripojenie na LIVE, a šanca, že dostanete v budúcnosti ban je dosť vysoká. Toto samozrejme neplatí pre tých, čo svoj box nikdy nepripoja k internetu.
kutlo
Medium Star
Medium Star

dalsi leak gameplay
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

kutlo napísal:
dalsi leak gameplay
:lol: z toho autoaimu nemozem, nechcem vrtat, ani sirit zbytocny flame, ale mate aj nejaky pozitok z hrania fps na konzolach ?

Mne osobne by to vadilo, mi to pride ako cheaty, takto o 10 rokov bude stacit len drzat FIRE a npc budu stat v rade na smrt.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Dem0n napísal:Obávam sa, že tí čo si zahrali MW2 pred vydaním sa v ďalšej vlne banov Microsoftu dočkajú svojho. Je pravdepodobné, že ten rip, ktorý unikol, nie je stopercentne čistý. Plus, keď si tak čítam váš prístup k hraniu tejto verzie (TL), tak som si takmer istý, že ste spáchali samovraždu upravením kontrolného mechanizmu z Wave 4 na Wave 3. Varujem vás, od momentu keď ste začali hrať stačí jedno pripojenie na LIVE, a šanca, že dostanete v budúcnosti ban je dosť vysoká. Toto samozrejme neplatí pre tých, čo svoj box nikdy nepripoja k internetu.
ja mam jeden offline druhy online profil a ziaden ban nemam :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal::lol: z toho autoaimu nemozem, nechcem vrtat, ani sirit zbytocny flame, ale mate aj nejaky pozitok z hrania fps na konzolach ?

Mne osobne by to vadilo, mi to pride ako cheaty, takto o 10 rokov bude stacit len drzat FIRE a npc budu stat v rade na smrt.
auto aim som nepouzil na ziadnej hre.. cize je len nahracovy ci pouzije a ci nie
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

hrá sa to v pohode žiadny autoim nepotrebujem

všetko je len o zvykoch
Bilingo
Star
Star

Príspevok od používateľa Bilingo »

Takze neake novinky dost ma to zarazilo :shock:

V PC verzii sa nebude dať nakláňať do strán, takže z poza rohu sa už na akciu nepozriete.
PC verzia nie je stále dokončená a v Infinity Ward na nej ešte tvrdo makajú (6 dní pred vydaním!) a preto zatiaľ ani len nesnívajú o demoverzii.
Všetky multiplaerové módy budú obmedzené na počet osemnástich hráčov. Samozrejme okrem Cage deathmatchu, v ktorom pôjde o férovku dvoch hráčov.
Hra vždy vyberie hráča s najlepším pripojením aby hostoval hru. Za dobrý ping považuje Vincent Zampella odozvu okolo 100ms!
PC verzie vraj nie je priamy port Xbox360 verzie, pretože má možnosť nastavenia grafiky, systém IW.net, ovládanie prostredníctvom myšky a ingame chat. To je teda výsmech!
Hostitelia online zápasu nebudú mať možnosť vyhadzovať hráčov, takže cheateri majú voľnú ruku i keď je cieľom Infinity Ward takýchto hráčov BANovať.
Mapa Westenland je prerábkou populárnej mapy Brecourt. Ostatné mapy sú kompletne nové.
Zatiaľ nepadlo rozhodnutie o spoplatnení Map Packov pre PC hráčov. Nádej teda stále žije... dokedy?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

po tychto informaciach pochybujem ze to bude take popularne z hladiska MP ako bola styrka..... to si z nas musia robit srandu tako dokurvit pc verziu... planoval som kupit originalku - teraz uz na to mozem zabudnut..
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Čo sa týchto vecí týka, totálne to doje..kazili. Progamingoví hráči sa s hrou môžu rozlúčiť :)
kutlo
Medium Star
Medium Star

dalsi gameplay

a videorecenzia..english..
Napísať odpoveď