Call of Duty: Modern Warfare 2
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ah tak zle som to zratal.. je tam 3x5 misii a kratsie no ani nie asi.. ale cas pri hrani ubieha neskutocne rychlo... a znova tu mame krasnu snipersku (sneznu)misiu..mnam chutovka uz sa tesim na PC verziu ..xbox verzia skoro prejdena tak rovno sa vrhnut na MP.. ktori dufam pojde hrat po nete aj zo zalozaku
-
aviceN
Guru
nechaj sa prekvapkat... Sphinx vedel by si tak bez spoilerov povedat nieco o pribehu? teda nie psotavy ale proste o co tam pojde...ale daj to pre istotu do Quote a bielym aby tu nemal niekto problem za "spoiler" dikkutlo napísal:skoda ze nemam xko...sa neviem dockat...ved vidite aj podla avatara...a tie mise ktore boli uverejnene su v ktorom akte???v I.???
-
Sphinx
Addict
!!
vedel ale ani ja sam v tom nemam jasno ..pretoze pribeh sa odohrava raz v USA (budova kapitolu) raz v brazilii jednoducho strieda sa to jedno cez druhe.. jedine co viem povedat z istotou je ze sa to odohrava 5 rokov po jednotke..postavy su tie iste ako v 1 mc.travis,soap...v hre najdeme aj vela ruskych jednotiek zrejme nastupcovia zakaeva resp hovorilo sa o jeho bratrancovy ale ci?!?
je to mix pretoze uz som v akte 3 resp na konci celej hry.. aj by som to uz dohral ale otec okupuje TVkutlo napísal:skoda ze nemam xko...sa neviem dockat...ved vidite aj podla avatara...a tie mise ktore boli uverejnene su v ktorom akte???v I.???
-
Sphinx
Addict
jasne ..akurat som si to musel prerobit z wave4 na 3 .. pretoze sa mi nepodarilo flashnut si xko chipset odmietol spolupracovat .Momo46 napísal:Aj keď kupujem na Pc rozhodol som to najprv zahrať na Xbox360.Za par hodin by som to mal matIde ta verzia na Xboxe bez problemov?
-
Sphinx
Addict
http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=11&t=4175
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 9:12 )
tak dohrate .. musim povedat ze dostojny nastupca jednotky ..az na konci som pochopil pribeh celej hry a musim povedat ze ma to poriadne prekvapilo
//SPec OPS vynikajuca vec na predlzenie zabavy obsahuje 20+ misii od snipovania az po vyhladavanie gangstov v uliciach ria a este ked sa pidaju kamarati o hodiny zabavy postarane
Obávam sa, že tí čo si zahrali MW2 pred vydaním sa v ďalšej vlne banov Microsoftu dočkajú svojho. Je pravdepodobné, že ten rip, ktorý unikol, nie je stopercentne čistý. Plus, keď si tak čítam váš prístup k hraniu tejto verzie (TL), tak som si takmer istý, že ste spáchali samovraždu upravením kontrolného mechanizmu z Wave 4 na Wave 3. Varujem vás, od momentu keď ste začali hrať stačí jedno pripojenie na LIVE, a šanca, že dostanete v budúcnosti ban je dosť vysoká. Toto samozrejme neplatí pre tých, čo svoj box nikdy nepripoja k internetu.
ja mam jeden offline druhy online profil a ziaden ban nemamDem0n napísal:Obávam sa, že tí čo si zahrali MW2 pred vydaním sa v ďalšej vlne banov Microsoftu dočkajú svojho. Je pravdepodobné, že ten rip, ktorý unikol, nie je stopercentne čistý. Plus, keď si tak čítam váš prístup k hraniu tejto verzie (TL), tak som si takmer istý, že ste spáchali samovraždu upravením kontrolného mechanizmu z Wave 4 na Wave 3. Varujem vás, od momentu keď ste začali hrať stačí jedno pripojenie na LIVE, a šanca, že dostanete v budúcnosti ban je dosť vysoká. Toto samozrejme neplatí pre tých, čo svoj box nikdy nepripoja k internetu.
-
Sphinx
Addict
auto aim som nepouzil na ziadnej hre.. cize je len nahracovy ci pouzije a ci nieAXO napísal:z toho autoaimu nemozem, nechcem vrtat, ani sirit zbytocny flame, ale mate aj nejaky pozitok z hrania fps na konzolach ?
Mne osobne by to vadilo, mi to pride ako cheaty, takto o 10 rokov bude stacit len drzat FIRE a npc budu stat v rade na smrt.
Takze neake novinky dost ma to zarazilo
V PC verzii sa nebude dať nakláňať do strán, takže z poza rohu sa už na akciu nepozriete.
PC verzia nie je stále dokončená a v Infinity Ward na nej ešte tvrdo makajú (6 dní pred vydaním!) a preto zatiaľ ani len nesnívajú o demoverzii.
Všetky multiplaerové módy budú obmedzené na počet osemnástich hráčov. Samozrejme okrem Cage deathmatchu, v ktorom pôjde o férovku dvoch hráčov.
Hra vždy vyberie hráča s najlepším pripojením aby hostoval hru. Za dobrý ping považuje Vincent Zampella odozvu okolo 100ms!
PC verzie vraj nie je priamy port Xbox360 verzie, pretože má možnosť nastavenia grafiky, systém IW.net, ovládanie prostredníctvom myšky a ingame chat. To je teda výsmech!
Hostitelia online zápasu nebudú mať možnosť vyhadzovať hráčov, takže cheateri majú voľnú ruku i keď je cieľom Infinity Ward takýchto hráčov BANovať.
Mapa Westenland je prerábkou populárnej mapy Brecourt. Ostatné mapy sú kompletne nové.
Zatiaľ nepadlo rozhodnutie o spoplatnení Map Packov pre PC hráčov. Nádej teda stále žije... dokedy?
V PC verzii sa nebude dať nakláňať do strán, takže z poza rohu sa už na akciu nepozriete.
PC verzia nie je stále dokončená a v Infinity Ward na nej ešte tvrdo makajú (6 dní pred vydaním!) a preto zatiaľ ani len nesnívajú o demoverzii.
Všetky multiplaerové módy budú obmedzené na počet osemnástich hráčov. Samozrejme okrem Cage deathmatchu, v ktorom pôjde o férovku dvoch hráčov.
Hra vždy vyberie hráča s najlepším pripojením aby hostoval hru. Za dobrý ping považuje Vincent Zampella odozvu okolo 100ms!
PC verzie vraj nie je priamy port Xbox360 verzie, pretože má možnosť nastavenia grafiky, systém IW.net, ovládanie prostredníctvom myšky a ingame chat. To je teda výsmech!
Hostitelia online zápasu nebudú mať možnosť vyhadzovať hráčov, takže cheateri majú voľnú ruku i keď je cieľom Infinity Ward takýchto hráčov BANovať.
Mapa Westenland je prerábkou populárnej mapy Brecourt. Ostatné mapy sú kompletne nové.
Zatiaľ nepadlo rozhodnutie o spoplatnení Map Packov pre PC hráčov. Nádej teda stále žije... dokedy?