Klasický CS battle 5 on 5....aj 20 ludí keby sa prihlásilo by bolo v pohode myslím....rozdelilo by sa to jednotlivo, potom by sa poprípade poprehadzovali nejakí hráči keby to bol moc "silný alebo slabý" team... Nič strašné...
//netreba trénovať...bude to také niečo na style "friendly Cup"...čiže žiadny zhon ani podobné že ja to neviem hrať a podobne...veď sa pozrite len na mňa
Však hej, tak sobota nedela...sobota maximálne do 18:00 dajme tomu že by sa niečo odohralo a v nedelu tiež niečo poobede alebo navečer, keďže v sobotu sa treba ísť zabávať a v nedelu sa školopovinní učia (mal by som sice aj ja ale nehrozí )... len treba ten počet hráčov zozbierať, nejaký server vybaviť a čas a skupiny sa dá už porobiť akonáhle budú tieto dve prvé podmienky splnené
Tak aj ja by som asi šiel, podľa toho ako to bude časovo vychádzať, no dosť bol problém dohodnúť sa na termínoch keď sme hrali 2v2, nie ešte 5v5, Dad good luck Ešte by si mohol hodiť link na túto tému do hojko server témy, aby sa o tom ľudia dozvedeli.
Taže, hrávať sa bude v spomínanú sobotu od 12:00 - 18:00 (samozrejme keď sa team nejaký dohodne na skorší alebo neskorší termín neni problém) a Nedela Poobede dajme tomu 12:00 - 20:00...účastníci už sú nejakí čo som rád, no uvidíme do konca tejdna...keď niektorí z tuto menovaných má niekoho kto by šiel hrať, kludne napíšte ho sem...
dalsi pokus o cup ? ten co organizoval psychos sa vobec dakedy aj dohral ? ....a tak pridaj si aj mna, prajem pevne nervy pri organizovani btw: server mas ?