takze suhlasis tym, ze Cigan ti moze znasilnit priatelku/sestru/mamu a nebude zadrzany policiou len preto ze ma "cigansku imunitu". rovna...
Ako si prisiel na to ze s tym suhlasim?Ako si vobec prisiel na taku otazku? Preco trepes scestne blbosti namiesto toho aby si sa drzal pointy? O com davas teraz? Cigani ta znasilnuju a nikto ich netresta alebo co? Ty si odkial prisiel? Pijes? Co tu podkladas za sprostosti? Mas to neake pohnutne v svojej palici,.. Ja nemam pocit ze su cigani nad zakonom, .. vobec, nemam na to najmensi dovod a pritom tiez zijem, v oblasti kde ich je viac nez dost. To co robis ty je umele navodzovanie iluzorneho stavu ze cigani od rana nerobia nic ine len znasilnuju nase zeny kradnu nicia, a v zakon to nepozna.. to je blud, uvedom sa, ak chces diskutovat tak normalne.
Coho sa bojis?
viac krat som to spomenul, ale verim ze dyslexia je tazka diagnoza, tak to zopakujem, .. realny prinos kotlebu bude, prinajlepsom taky ako slotov pri madaroch.. tj zhorsenie vztahov, kontraproduktivne umele a zbytocne zvysenie napatia, extremizacia nazorov, najma u mladych ludi.. co ho dokazom je aj toto forum, .. este vacsia segregacia romov ako doteraz, lebo oni tiez neostanu bez reakcie..
Ano a ty si ten predstavitel toho zdraveho rozumu
pardon, urcite si nim len a len jedine ty

o velky kali... eh, trapne fakt..
Suhlasim, len nechapem naco furt na vsetko pi*ujes ked to nechces menit.
Chcel by som toho menit viac nez vy, ale nie prostrednictvom Kotlebu a vyholenych hlav okolo neho a nacionalistickym divadlom.. ako som raz povedal, chcete menit veci sposobmi ktorymi sa menit nedaju.. ale ako mam pochopenie, presne to iste robili ludia pocas velkej hospodarskej.. uplne ako cez kopirak a to dneska na tom niesme ani z tisic kilometrovej dialky zatial tak zle.. ale ta politika strachu vo vas jednoducho vyhrava. Teraz proste je presne vhodna chvila ukazat prstom na cigana ako pricinu, resp. na zida.. ano tieto chvile nastavaju cyklicky a ludia ako vy nikdy nesklamu. Na to je spolah..
Krija aj ostatni..
Chcel si mi tym naznacit, ze romsky problem je realny? Ano? A pisem tu snad niekde ze nie? A to plati aj pre ostatnych. Tak pisem? Nie nepisem.. Neznamena ze ked poviem o Kotlebovi ze sa mi zda ako velmi zla volba, tak ze tym tvrdim ze romsky problem nejestvuje a ze chcem aby romovia znasilnovali bez tresne ci co mi tu niekto podlozil.. Vobec nie. Romsky problem tu je. Je velky! A presne to je pravy dovod preco nepodporujem Kotlebu. Lebo nechcem aby bol ten problem vacsi.. Ale vy vsetci ostatni zjavne este zijete v tom ze politikov a neviem ako mam nazvat zatial kotlebu.. zijete v tom ze ich pocuvate a riadite sa tym co hovoria.. a preto maju ludia ako nas ucitel fico resp kotleba uspech. Pravda je ze efekt bude zarucene presne opacny.. ale vas to aj tak neakym zvratenym sposobom ukoji.. tak len smelo do volieb. Aky narod take vuc a parlament, u nas to plati dokonale.. je uplne jasne kto voli tych co su hore, a horsie je ze uz tam ani nieje koho volit pomaly.
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 19:06 )
Ak v Kotlebovi vidite nadej na riesenie romskej otazky.. budis, volte.. mate na to pravo, zatial.. uz sa tesim ako sa veci pohnu a o 4 roky, vela zdaru. Pre mna sa Kotleba vsak ako politik uz diskreditoval. To podla mna nieje seriozna a zdrava politika.. len vyuzitie momentalnej spolocenskej situacie, inak by sa tam nikdy nebol dostal touto cestou potom ako sa prezentoval.. je to skoda, ale naivne by si clovek myslel ze ludia sa ucia, alebo ze historia sa neopakuje.