Volby VUC

Diskusie na politické témy...

Zucastnite sa najblizisch volieb do VUC?

Nie
44
45%
Ano
53
55%

Celkom hlasov: 97

kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:Pozri, poviem ti to takto, je to nacionalista, podporuje extremistov a podla mna sam jednym je, to ze seka smotanu pred volbami a trepe blbosti je ocakavany jav.. isto by si tu vedel dat aj videa kde zjape megafonom na tritisic vyholenych neonacistov bludy a akoho policia tiska do auta. Takze to divadielko si odpust..
No dobre poviem to inac. No a co ked je extremista? Coho sa bojis? Vrazdenia ciganov, zidov alebo madarov? Alebo si myslis ze tu bude tazky diktatorsky Stalinisticky rezim?
slay napísal:krija, to nema nic s krestanstvom a podobne, tu ide skor o zdravy rozum a perspektivu do buducnosti.
Ano a ty si ten predstavitel toho zdraveho rozumu :lol:
slay napísal: Ja osobne vidim v kotlebovi len dalsieho neschopneho, ktory prinesie velku publicitu, diskusiu, rozruch, extremizaciu nazorov a temy pre media a hundranie obcianskej spolocnosti. Negativne vnimam najma vplyv na mladych, a to ze sa cigani v jeho retorike segreguju mimo masu a tak sa k nim aj bude pristupovat, co bude vnimane natlakovo. A bude vznikat zbytocne napatie, ktore nieje potrebne.. jednoducho ked tlacis na pilu tak sa zasekne.
Pave naopak, to napetie je momentalne v tomto nechutnom svete velmi potrebne.
slay napísal:Ale vseobecne je mi to vlastne uplne jedno, slovenska regionalna politika je natom este horsie ako nas parlament. Tak ako aj parlament je plny vyj*bancov, ktori su tam cisto len pre vlastny prospech, ludi co su po vacsinou IQ hojdacie koniky.. a ani nevedia co schvaluju, a vsetko je to jedna pochcana korupcia a ucelovost rozhodnuti, politicke nominacie a korytka.
Suhlasim, len nechapem naco furt na vsetko pi*ujes ked to nechces menit.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

slay nasledujuci citat je z obecnych novin obce kde mam sice este trvaly pobyt, ale uz tam nebyvam. ak nie si IQ-vac tak to musis pochopit.

"PaedDr. Klincková – najväčší problém v škole je správanie sa niektorých detí – hlavne rómskych detí. Aj keď kamerový systém trochu prispel k náprave a pomáhajú aj obecní policajti hlavne po skončení vyučovania, predsa niektoré deti nie sú zvládnuteľné. Na škole sú dve špeciálne triedy – názory rodičov sa veľmi líšia. Keby tieto deti neboli v špeciálke, museli by byť v bežnej triede – to by bola katastrofa. Momentálne je lepšie riešenie – špeciálka.
Starosta – spýtal sa p. riaditeľky na slabé výsledky v monitoringu (testovaní) deviatakov (hlboko pod celoštátnym priemerom), a či by sa niečo nedalo urobiť, aby deti neodchádzali na základné školy do Šale (v minulom školskom roku až 50). Počet detí v škole klesá, za posledné tri roky z 237 na 201.
PaedDr. Klincková – celkové testovanie nie je taký zlý výsledok. Deti, ktoré majú individuálny plán boli tiež zaradené do testovania. Ak nesúhlasí zákonný zástupca dieťaťa s preradením do špeciálnej triedy, škola takéto dieťa nemôže preradiť bez súhlasu rodiča. Ďalej navrhuje zaradiť do programu na ďalšie OZ – celoživotné vzdelávanie
učiteľov.
Láng – či má vedenie školy konkrétne nápady, v čom by sa mohlo pomôcť. Navrhuje zvolať rodičov problémových detí."
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

takze suhlasis tym, ze Cigan ti moze znasilnit priatelku/sestru/mamu a nebude zadrzany policiou len preto ze ma "cigansku imunitu". rovna...
Ako si prisiel na to ze s tym suhlasim?Ako si vobec prisiel na taku otazku? Preco trepes scestne blbosti namiesto toho aby si sa drzal pointy? O com davas teraz? Cigani ta znasilnuju a nikto ich netresta alebo co? Ty si odkial prisiel? Pijes? Co tu podkladas za sprostosti? Mas to neake pohnutne v svojej palici,.. Ja nemam pocit ze su cigani nad zakonom, .. vobec, nemam na to najmensi dovod a pritom tiez zijem, v oblasti kde ich je viac nez dost. To co robis ty je umele navodzovanie iluzorneho stavu ze cigani od rana nerobia nic ine len znasilnuju nase zeny kradnu nicia, a v zakon to nepozna.. to je blud, uvedom sa, ak chces diskutovat tak normalne.
Coho sa bojis?
viac krat som to spomenul, ale verim ze dyslexia je tazka diagnoza, tak to zopakujem, .. realny prinos kotlebu bude, prinajlepsom taky ako slotov pri madaroch.. tj zhorsenie vztahov, kontraproduktivne umele a zbytocne zvysenie napatia, extremizacia nazorov, najma u mladych ludi.. co ho dokazom je aj toto forum, .. este vacsia segregacia romov ako doteraz, lebo oni tiez neostanu bez reakcie..
Ano a ty si ten predstavitel toho zdraveho rozumu :lol:
pardon, urcite si nim len a len jedine ty :aasmile1: :aasmile1: :aasmile1: o velky kali... eh, trapne fakt..
Suhlasim, len nechapem naco furt na vsetko pi*ujes ked to nechces menit.
Chcel by som toho menit viac nez vy, ale nie prostrednictvom Kotlebu a vyholenych hlav okolo neho a nacionalistickym divadlom.. ako som raz povedal, chcete menit veci sposobmi ktorymi sa menit nedaju.. ale ako mam pochopenie, presne to iste robili ludia pocas velkej hospodarskej.. uplne ako cez kopirak a to dneska na tom niesme ani z tisic kilometrovej dialky zatial tak zle.. ale ta politika strachu vo vas jednoducho vyhrava. Teraz proste je presne vhodna chvila ukazat prstom na cigana ako pricinu, resp. na zida.. ano tieto chvile nastavaju cyklicky a ludia ako vy nikdy nesklamu. Na to je spolah..

Krija aj ostatni..

Chcel si mi tym naznacit, ze romsky problem je realny? Ano? A pisem tu snad niekde ze nie? A to plati aj pre ostatnych. Tak pisem? Nie nepisem.. Neznamena ze ked poviem o Kotlebovi ze sa mi zda ako velmi zla volba, tak ze tym tvrdim ze romsky problem nejestvuje a ze chcem aby romovia znasilnovali bez tresne ci co mi tu niekto podlozil.. Vobec nie. Romsky problem tu je. Je velky! A presne to je pravy dovod preco nepodporujem Kotlebu. Lebo nechcem aby bol ten problem vacsi.. Ale vy vsetci ostatni zjavne este zijete v tom ze politikov a neviem ako mam nazvat zatial kotlebu.. zijete v tom ze ich pocuvate a riadite sa tym co hovoria.. a preto maju ludia ako nas ucitel fico resp kotleba uspech. Pravda je ze efekt bude zarucene presne opacny.. ale vas to aj tak neakym zvratenym sposobom ukoji.. tak len smelo do volieb. Aky narod take vuc a parlament, u nas to plati dokonale.. je uplne jasne kto voli tych co su hore, a horsie je ze uz tam ani nieje koho volit pomaly.

//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 19:06 )
Ak v Kotlebovi vidite nadej na riesenie romskej otazky.. budis, volte.. mate na to pravo, zatial.. uz sa tesim ako sa veci pohnu a o 4 roky, vela zdaru. Pre mna sa Kotleba vsak ako politik uz diskreditoval. To podla mna nieje seriozna a zdrava politika.. len vyuzitie momentalnej spolocenskej situacie, inak by sa tam nikdy nebol dostal touto cestou potom ako sa prezentoval.. je to skoda, ale naivne by si clovek myslel ze ludia sa ucia, alebo ze historia sa neopakuje.
176656
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 176656 »

ku nám chcu presťahovať kvôli tomu 1000 cigánov z druhého mesta a ubytovať ich tu kvôli hlasom..
kali520
Darca
Darca

slay napísal:viac krat som to spomenul, ale verim ze dyslexia je tazka diagnoza, tak to zopakujem, .. realny prinos kotlebu bude, prinajlepsom taky ako slotov pri madaroch.. tj zhorsenie vztahov, kontraproduktivne umele a zbytocne zvysenie napatia, extremizacia nazorov, najma u mladych ludi.. co ho dokazom je aj toto forum, .. este vacsia segregacia romov ako doteraz, lebo oni tiez neostanu bez reakcie..
Extremizacia nazorov ja v tom vidim otvorenie si oci, presne o tuto extremizaciu mne ide, tebe len vadi ze bude ohrozeny tvoj svetonazor.

Zhorsenie vzthaov s kym s Madarmi, s EU s ciganmi so zidmi? Stale lepsie jak si sadnut a nic nerobit. Okrem toho nejede mi o volake dobre vztahy s predstavitelmi tohoto imperialneho kapitalizmu, ich sa treba co najrychlejsie zbavit.

Okrem ineho toto nastat nemusi a ani by nemalo, ide hlavne oto ako to podaju media tu aj v zahranici. Tie to samozrejme podaju v style extrmisti sa dostavaju k moci ohrouzuju nasu perfektnu spolocnost, treba ich zastavit a podobne. Takze hlavny vinik vytvarania napetia je jasny, su to media. Ked media budu mlcat ziadne napetie nebude.
slay napísal:pardon, urcite si nim len a len jedine ty o velky kali... eh, trapne fakt..
Naozaj, velmi trapne.
slay napísal:Chcel by som toho menit viac nez vy, ale nie prostrednictvom Kotlebu a vyholenych hlav okolo neho a nacionalistickym divadlom.. ako som raz povedal, chcete menit veci sposobmi ktorymi sa menit nedaju.. ale ako mam pochopenie, presne to iste robili ludia pocas velkej hospodarskej.. uplne ako cez kopirak a to dneska na tom niesme ani z tisic kilometrovej dialky zatial tak zle.. ale ta politika strachu vo vas jednoducho vyhrava. Teraz proste je presne vhodna chvila ukazat prstom na cigana ako pricinu, resp. na zida.. ano tieto chvile nastavaju cyklicky a ludia ako vy nikdy nesklamu. Na to je spolah..
Ty chces veci riesit akurat tak ekonomickymi pouckami ktore si sa naucil v skole. Spolocnesky a socialny zivot tebe ako kapitalistovi je uplne ukradnuty.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

teraz neviem co som v rychlosti zvolil, ale volit samozrejme nepojdem ... aj nevolit je volba ... nemam si zial z kandidatov koho vybrat ...
slay
Addict
Addict

Extremizacia nazorov ja v tom vidim otvorenie si oci,
hej kali ty si presne s tych, co si len vkuse otvaraju oci, od rana do vecera nerobis nic ine ani tu nepostnes nic ine, len same otvaranie oci.. tu uz musis mat oci take otvorene ze uz asi ani zmurkat nedokazes.
tebe len vadi ze bude ohrozeny tvoj svetonazor.
Ako moze byt ohrozeny moj svetonazor? :D Ten snad mozem menit len ja... a zatial pasuje na dianie velmi dokonalo, cize nemam dovod ho menit. V mojom nazore su zahrnuti aj ludia ako ti, "otvaraci oci" a "idealisti".. bojovnici proti zlu a bojovnici za lepsi svet.. to co sa deje dnes nieje nic comu by som nerozumel. Skor sa len snazim vam podavat opoziciu aby ste sa tu navzajom len nepoklonkovali jak cur*ci.. to uz by potom aj cinski presmerovavaci riek boli na tom lepsie..
ich sa treba co najrychlejsie zbavit.
to je ono, uz si si vyhliadol aj neake fajne miestecka na koncetraky? Uz aby si sa ucil strielat z AK 47 budes to potrebovat na obranu svojej vlasti pred tymi zlymi kapitalistickymi imperialistami..
Ty chces veci riesit akurat tak ekonomickymi pouckami ktore si sa naucil v skole
:lol: si na smiech chlapce, .. neviem kde vam pomastili tak tie vase hlavicky touto formulkou, ale uz je fakt pateticke ako tym trpite.. lol PResne si uhadol :lol: nas ucia v skole dookola len same ekonomicke poucky na riesenie veci :smt045 :smt082 .. same sionisticke poucky, my nerozmyslame, my len slepo nasledujeme a tarame co nam natlacili do hlavy ako zombici.. :D kristove oci, jak mozes byt taky zadubeny povedz mi?
Spolocnesky a socialny zivot tebe ako kapitalistovi je uplne ukradnuty.
Neber toto ako urazku, ale ako dobre mienenu radu a odporucanie. Daj sa vysetrit na psychiatrii, cim skor, tym lepsie.. lebo paranoidnost je diagnoza ktora moze prerast este do vacsich problemov ake mas teraz. Mne ako kapitalistovi .. :D boze.. ty fakt niesi v poriadku... ako mam taku ch*j*vinu komentovat? Sak ty uz zijes vo svojom pseudosvete sionistov tajnych sluzieb bildenbergu astarovych jesterov spekel studenej vojny a fakt uz neviem kde lietas..

Vyhod telku z okna, vyhod aj pocitac, necitaj noviny a nepocuvaj radio a daj si aspon pol roka prestavku od tychto pi*ov***, lebo fakt ti hrabne
kali520
Darca
Darca

No ja neviem slay tazko sa mi reaguje na tie tvoje radoby urazky ale skusim to :wink:

Ty asi stale este nechapes ze pre mna existuje rezim iba ktory je pre mna a mojich blzizkych dobry a ktory je zly, neni ziadny kompriomis alebo nieco medzi tym, existuje len nieco co je k tomu rezimu blizsie a co je dalej. Tento rezim co je tu teraz, a je mi uplne jedno ci je tvoreny sionizmom alebo hocikym inym, je velmi daleko od toho mojho idealu. Naopak tyto extremisti su velmi blizko.

Stale nechapem co ty do toho furt vrtas a coho sa bojis ak sa to pravdepoodbne tvojho zivota nijak nedotkne az by som skorej povedal ze mozno aj zlepsi. Ja tu uvediem uz extrem ale aby si mal jano v tych rezimoch, myslim si ze takemu nemcovi 36 sa urcite zilo lepsie ako hocikomu dnes v Europe.

Vypisujes tu kraviny ako keby si bud mal byt odvleceny niekde vlakom na nutene prace alebo ze by sme sa ekonomicky zrutili a nemali pomaly co do huby. Toto podla mna nehrozi aj keby sama pospolitost tu zaviedla diktatorsky rezim.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

kali520 napísal:myslim si ze takemu nemcovi 36 sa urcite zilo lepsie ako hocikomu dnes v Europe.
A ako sa mal Nemec v 45?

Za to tiež v konečnom dôsledku môže ten istý režim...
kali520
Darca
Darca

Sagittarius napísal:A ako sa mal Nemec v 45?

Za to tiež v konečnom dôsledku môže ten istý režim...
Toje velmi diskutabilne. Okrem teho bavime sa o rezime v mierovom stave nie pocas vojny a to ci moze za vypuknutie vojny je podla mna teraz uplne irelevantne.
Sagittarius
Guru
Guru

No potom je už len otázka, či je v takomto režime mierový stav dlhodobo udržateľný...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

slay, ze ma ty slovne napadas, neznamena, ze zacnem aj ja teba :wink:
ak niekto poucval cely Kotlebov prejav zo Zavadky nad Hronom na youtube: viete najst link ku nim spominanej "likvidacii Lunika IX a rozmiestnenia jeho obyvatelov"?
slay
Addict
Addict

Ty asi stale este nechapes ze pre mna existuje rezim iba ktory je pre mna a mojich blzizkych dobry a ktory je zly, neni ziadny kompriomis alebo nieco medzi tym
toto je tvoja pseudopredstava o veciach, na hony vzdialena pravde,.. ja naopak tvrdim ze nejestvuje nic ako dokonale dobry alebo dokonale zly, len nieco medzi tym, pripadne blizsie a dalej. A v principe, my sa tu naozaj nebavime o rezime, je pateticke ak pre teba Kotleba reprezentuje rezim.. alebo ze tu jeho este patetickejsiu aktivitu spajas pomyslene s narodnym socializmom.

A prepac ale naozaj nemyslim ze ta urazam, lebo na vyjadrenia typu, tebe ako kapitalistovi je ukradnuty vyvoj spolocnosti, ci co.. alebo ze ty vies len poucky bla bla.. sa inak reagovat neda. Ak vezmem do uvahy ze aj veris tomu co rozpravas, tak jednoducho inak reagovat neviem a pokladam to skor za uprimnu odpoved nie urazku. Na zvysok potrebujes len zmysel pre humor, ak ti nieco take ostalo.
Tento rezim co je tu teraz, a je mi uplne jedno ci je tvoreny sionizmom alebo hocikym inym, je velmi daleko od toho mojho idealu. Naopak tyto extremisti su velmi blizko.
Tato veta, komentuje sama seba.. Btw. Ti "extremisti" nereprezentuju uplne nic len zlyhanie, idea je tu naozaj len zasterkou, a cesta za nou je velmi mylna predstava.
myslim si ze takemu nemcovi 36 sa urcite zilo lepsie ako hocikomu dnes v Europe.
Lebo veris mytu narodneho socializmu, utiekol si sa do tej ulity lebo tam mas moznost vyburit vsetky svoje socialne frustracie z dnesnej doby, vkladas do toho svoje idealisticke nadeje a zivis v sebe tu fatamorganu zlateho jabkla. Ale pravda je taka ze NS je jablko ako vsetky ostatne na jabloni, nie je ani trosku zlate. Su ludia co by dali zivot za to ze sa lepsie zilo za sociku. A keby ze sa ja narodim do teplej ohrady oveciek, vychovaju ma v nej a na starobu predej 20 timi rokmi brutalnych zmien, myslim si mozno to iste. Stale opakujes coho sa bojis? coho sa bojis? A stale nevies pochopit co vravim.. Skus si odpovedat coho sa bojis ty, lebo tvoja aktivita je viac hnana strachom nez moja. Ja sa sa neutiekam robeniu modly z neakeho rezimu, ani niesom kapitalistom.. proste zijem v dobe a tej sa prisposobim. A som si isty ze spolocnost sa bude vyvijat a neostaneme pri tomto naveky. V 30 tych rokoch tiez jeden maly chlapik burcoval ludi ideami, okultizmom, tiez nacrel do minulosti a vybral si silne symboli a postavil na tom celu eru a propagandu. Co robite dnes vy? Chces mi naozaj ukazovat prstom do vysin ako sa mal nemes v 36? No ako sa mal? Si od toho prilis vzdialeny aby si to vedel posudit..
Vypisujes tu kraviny ako keby si bud mal byt odvleceny niekde vlakom na nutene prace alebo ze by sme sa ekonomicky zrutili a nemali pomaly co do huby. Toto podla mna nehrozi aj keby sama pospolitost tu zaviedla diktatorsky rezim.
Mne nejde o neakeho Kotlebu, mne ide o nazorove zmyslanie ludi nad tym zalamujem, to ze sa dostane do VUC je vysledok krizy a toho ze ludia jednaju expresivne a pochabo. Ze pod tlakom doby zveruju moc do nespravnych ruk, opakuju chyby ktorych sa uz dopustili. Dufam ze ti je jasne ze Kotleba nic nedokaze, a bude efektivny asi ako Fico, vela reci a nulova efektivita, desat krokov nazad a Pripadne sa mu podari zdvihnut napatie medzi romami a bielymi a nie ich integrovat ale uplne segregovat na okraj spolocnosti. A bude tak maximalne frustrovat ludi. Nebojim sa toho ze by neako chlapec prerazil.. to urcite nie. Ja som len sklamany ze tu mladi ludia na fore, takto lahko podlahnu kazdej pi*ov*** co uzrie svetlo sveta.. fakt kazdy bullshit co pride na internet tu uspeje. Je to na zaplakanie... nadavate na americky konzum, ale vy ste ukazkovy priklad konzumu v oblasti informaci a davovej psychozy. Ten pretlak informacii v dnesnej dobe uz ludom zjavne tlaci na mozog. A keby si vyhodil telku pocitac radio atd ako som ti radi, aspon na polroka.. hned by ti bolo lepsie.
kali520
Darca
Darca

slay napísal:toto je tvoja pseudopredstava o veciach, na hony vzdialena pravde,.. ja naopak tvrdim ze nejestvuje nic ako dokonale dobry alebo dokonale zly, len nieco medzi tym, pripadne blizsie a dalej. A v principe, my sa tu naozaj nebavime o rezime, je pateticke ak pre teba Kotleba reprezentuje rezim.. alebo ze tu jeho este patetickejsiu aktivitu spajas pomyslene s narodnym socializmom.
Preto lebo sa nato divas vseobecne. Ja hovorim co je dobre pre mna nie pre vsetkych. Dalej sa mozme bavit otom ci dany rezim zabezpecuje to stastie ludi, dusevny pokoj a blaho (o to predsa kazdemu cloveku na tejto planete ide). Treba hladat rezim ktory tak urobi co pre najviac ludi, ale jedno je iste urcite nevyhovie vsetkym.
Lebo veris mytu narodneho socializmu, utiekol si sa do tej ulity lebo tam mas moznost vyburit vsetky svoje socialne frustracie z dnesnej doby, vkladas do toho svoje idealisticke nadeje a zivis v sebe tu fatamorganu zlateho jabkla. Ale pravda je taka ze NS je jablko ako vsetky ostatne na jabloni, nie je ani trosku zlate.
Opat to vnimas vseobecne. Ano NS moze byt rovnake jablko ako kazde ine ja to ani nepopieram ale aj jablka su kysle sladke cervene zelene a kazdemu je pochuti ine. Mne je pochuti NS, tebe byt nemusi aj ked podla mna nato nemas ziadne adekvatne dovody.
Mne nejde o neakeho Kotlebu, mne ide o nazorove zmyslanie ludi nad tym zalamujem, to ze sa dostane do VUC je vysledok krizy a toho ze ludia jednaju expresivne a pochabo. Ze pod tlakom doby zveruju moc do nespravnych ruk, opakuju chyby ktorych sa uz dopustili.
Na jednej strane sa tvaris ako ti je vsetko jedno ako sa na veci divas s nadhladom ako sa vsetko vyvija a hlavne budem citovat: proste zijem v dobe a tej sa prisposobim

Fakt velmi pekne, tak co vlastne chces slay, aby vseci uvazovali tak ako ty? Preco ti vadi to extremne zmyslanie ked sa nicoho nebojis? Kde mas tu istotu ze toto extremne zmyslanie nas nepozdvihne a nevytvori lepsi svet?
Pripadne sa mu podari zdvihnut napatie medzi romami a bielymi a nie ich integrovat ale uplne segregovat na okraj spolocnosti.
No mne ide skorej o to segregovanie a mohol by si pochopit ze volaka integracia je takmer nerealna.
Ja som len sklamany ze tu mladi ludia na fore, takto lahko podlahnu kazdej pi*ov*** co uzrie svetlo sveta.. fakt kazdy bullshit co pride na internet tu uspeje. Je to na zaplakanie... nadavate na americky konzum, ale vy ste ukazkovy priklad konzumu v oblasti informaci a davovej psychozy. Ten pretlak informacii v dnesnej dobe uz ludom zjavne tlaci na mozog. A keby si vyhodil telku pocitac radio atd ako som ti radi, aspon na polroka.. hned by ti bolo lepsie.
Kazdy si z niecoho musi utvarat nazori, ty tiez tieto reci osvietenca si si na zaklade niecoho musel utvorit.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

pokial viem vymieranie bieleho obyvatelstva a jeho nahradzovanie rasovo a kulturne odlisnymi skupinami nenastava cyklicky, uz z principu samozrejme..

pockat vlastne, ty tomu ale neveris?

trosku sa to pohlo, tak sa ma prosimta nepytaj ako to 'podla mna Kotleba vyriesi..'

toto je skutocny problem vo svetle ktoreho vsetky ekonomicke hry s cislami stracaju zmysel

problem tak zavaznych rozmerov, ze samozrejme na neho nepoznas riesenie, ale pre istotu si sa nad nim ani nikdy nezamyslel

a to plati pre 98% vsetkych politikov, nech je Kotleba ktokolvek a cokolvek, prichadza z 'extremistickeho' prostredia (ako to ty nazyvas) pre ktore plati presny opak, preto tvori vynimku, pre ktoru sa oplati aspon hrat sa 14.novembra na demokraciu..

tak jednoduche, ze...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ahojte chalani toto je troska mimo. ale

Moze podporovat Matica Slovenska kandidata na predsedu nejakej Zupy?
Lebo v TTSK sa jeden kandidat na predsedu kraja chvali na billboardoch tym ze ho podporuje aj matica slovenska a mne to pride dost zvlastne
slay
Addict
Addict

Divam sa na to vseobecne, lebo je to jedina mozna cesta pokusit sa aspon o aku taku objektivitu. Ako nahle padnes do nazoroveho lievika pre jednu vec.. stavas sa obmedzencom, ktoreho nazor neberie do uvahy nic ine. A tym padom je to prakticky nepouzitelne. Takze asi rozumies preco nemozem tvoju nazorovu specializaciu vnimat inak ako obmedzenost. Ako vravis kazdemu chuti nieco ine, preto mali vzdy idei slobody navrch voci vsetkemu ostatnemu a vzdy to tak bude, aj ked zo sebou prinasaju vela nespravodlivosti. A nieje mi vsetko jedno, tak ako kazdy aj ja mam svoj nazor a presadzujem ho. Ale su veci ktore mi jedno su, lebo im neprikladam dolezitost, viem ze su "proti prirode" a preto skor ci neskor zahynu. Pokial ide o tuto temu a diskusiu, tak ja tu len zasnem nad obmedzenostou ludi.. nic viac nic menej, kotlebu sa nebojim, viem ze nic nedokaze, skor ako vravim zasnem nad tym ze jestvuju ludia co mu dokazu dat pri plnom vedomi a svedomi svoj hlas. To je pre mna signal toho ze ludia sa jednoducho nemenia.. dnes su presne taki isti ako pred 100 rokmi. Co je ubohe ale pravdive. Preto mi ostava len citovat mojho deda " Na tomto svete nikdy poriadok nebol a nikdy tu ani poriadok nebude. "

Aryan.. Ty si presne ten typ ktory s oblubou extrapoluje svoje myslienky do buducnosti uplne primitivne. Vyrastie ti na zahradke jedna jablon a ty si povies, fuha ta jedna jablon bude mat 100 jablk, kazde spadne na zem a vyrastie z neho dalsia jablon, a tych 100 novych jabloni porodi kazda dalsich 100 jablk a vyrastie novych 10tisic a tak dalej, panebozeee ludia ak to takto pojde dalej tak o 20 rokov budu na svete len jablone a cela zem bude zamorena jablkami, vsetci umriemeeeeeee amen. Smiesne vsak? .. Ano presne take iste smiesne su vase dristy o vymierani populacii a podobne chu****. Realita nieje staticka ale dynamicka, to co plati dnes nemozes extrapolovat do buducnosti statickym zmyslanim, presne to je obmedzenost. Mozno tomu nechapes, ale jednoducho nic take sa nestane. Podmienky sa neustale menia. Vo vsetkom funguje rovnovazny princip. Preto ak ty dnes davas hlas kotlebovi preto lebo sa bojis aby o 30 rokov tu nebola moslimsko romska populacia a my chudaci bieli sme neboli zapriahnuti na poli.. tak si jednoducho velmi .. no eh .. kaslat nato. Pekny den zelam.
kali520
Darca
Darca

slay napísal:Divam sa na to vseobecne, lebo je to jedina mozna cesta pokusit sa aspon o aku taku objektivitu
Cital si ty vobec cely ten moj prispevok? Tu praveze teraz vobec nejde o objektivitu. Ked povezdme ze pride doba ked nebudes mat co zrat tiez sa nato budes divat vseobecne aby si bol objektivny?
slay napísal:Ako nahle padnes do nazoroveho lievika pre jednu vec.. stavas sa obmedzencom, ktoreho nazor neberie do uvahy nic ine.
slay napísal:A nieje mi vsetko jedno, tak ako kazdy aj ja mam svoj nazor a presadzujem ho.
Takze si rovnaky obmedzenec ako ja. Alebo ty patris do nejakeho specialneho nazoroveho lievika ktoreho sa ta obmedzenost netyka? Uz mam taky dojem ze sam nevies ani o com rozpravas.
slay napísal:Ale su veci ktore mi jedno su, lebo im neprikladam dolezitost, viem ze su "proti prirode" a preto skor ci neskor zahynu.
Snaha o zachovanie vlastneho druhu ide proti prirode?
slay napísal:Pokial ide o tuto temu a diskusiu, tak ja tu len zasnem nad obmedzenostou ludi.. nic viac nic menej, kotlebu sa nebojim, viem ze nic nedokaze, skor ako vravim zasnem nad tym ze jestvuju ludia co mu dokazu dat pri plnom vedomi a svedomi svoj hlas.
A co cakas od ludi ktorym sa tento rezim nepaci, aby kapitulovali a rezignovali a kukali sa na vec vseobecne objektivne ako ty?
slay napísal:Preto ak ty dnes davas hlas kotlebovi preto lebo sa bojis aby o 30 rokov tu nebola moslimsko romska populacia a my chudaci bieli sme neboli zapriahnuti na poli.. tak si jednoducho velmi .. no eh .. kaslat nato. Pekny den zelam.
Ak sa spravne pamatam uz si tu raz mal jednu nie moc vydarenu predpoved.
Sagittarius
Guru
Guru

kali520 napísal:Snaha o zachovanie vlastneho druhu ide proti prirode?
Čiže homo sapiens sapiens?
kali520
Darca
Darca

Sagittarius napísal:Čiže homo sapiens sapiens?
Mal som namysli skorej rasu.
Napísať odpoveď