internetoy obchod

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LacoTT
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LacoTT »

caute , mam taky problem . objednal som si vonavku na parfumeriazet.sk 22.10. a n ic mi nechoilo ,k tak som im telefonoval ze co je s tym a ze mi dnes zavolaju . dnes mi aj volali s tym ze oni tu vonavku uz nemaju pricom v ten den ako som si ju objednaval ju mali skladom 100kusov . mozem sa nejako branit pred nimi albo len dole usi a kupit inde ? dakujem za pomoc

//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2009, 18:40 )
este chcem dodat ze na e mail mi prislo normalne ze objednavka cislo xxxxx fakturacna adresa a vsetko normalne okolo toho
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Pockat pokial naskladnia pripadne to s nimi odkomunikuj inac. V kazdom pripade ak si za to zaplatil tak minimalne peniaze by mali vratit, ale nepoznam tu firmu.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pokial si im nezaplatil tak nechapem co chces riesit.
LacoTT
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LacoTT »

Gangy napísal:Pokial si im nezaplatil tak nechapem co chces riesit.
to ze som to mal objednane , malo mi to prist na dobierku postou a cakal som nato jak debil , medzi tym som si to mohol aj inde kupit ... a prislo mi potvrdenie o objednavke
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Akurat tak na staznosti.sme.sk možno ti daju nejaku akciu pre buduce nakupy
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

LacoTT napísal:to ze som to mal objednane , malo mi to prist na dobierku postou a cakal som nato jak debil , medzi tym som si to mohol aj inde kupit ... a prislo mi potvrdenie o objednavke
LOL? Ty si skutocne myslis ze za to ze "ty si musel cakat ako debil" ich ktokolvek bude sankciovat? Sa zobud prosim ta.

Mne sa to tiez stalo a nie raz, nieje to prijemne a nieje to koser, ale urcite to ani nieje ilegalne.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

môžu to mať riešené tak, že e-shop je priamo prepojený so skladovým hospodárstvom a skladové hospodárstvo vedú samozrejme ľudia, tak sa môže stať preklep. Ako firma robíme predaj aj prostredníctvom e-shopu a stalo sa aj nám, že si zákazník objednal niečo, čo sme na sklade nemali. Tu by malo, ako aj v tvojom prípade, nasledovať telefonát s ospravedlnením a ponúknutím náhradného tovaru, poprípade zľave ako ospravedlnenie za vzniknutú chybu. Všetko je to o lojálnosti, etike. To, že reagovali až na tvoju sťažnosť hovorí o nich všetko. Vykašli sa na to a viac sa nepokúšaj od nich objednávať.
Napísať odpoveď