Windows XP velký problem !

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MorpheusiQ
Novice
Novice

Windows XP velký problem !

Príspevok od používateľa MorpheusiQ »

Zdravím mam 2 veľké problémy na mojom PC

Informacie: ... mam 2HDD v PC 80GB a 160GB .. urobil som si to tak ze mam na oboch jeden Windows XP .. prehadzujem si windowsi v Biose ..

Problem 1... jeden večer som si nainštaloval Microsoft Virtual PC ... všetko šľapalo .. vipnem večer počitač .. a ráno ked mi nabehuje tak bum .. ked ukazuje logo Windows XP (nabehovanie) tak iba blikne modra obrazovka a na nej nieaky napis ... pc mi vôbec nezapne iba ta obrazovka blikne a ho reštartuj.

Problem 2... na druhom Windowse .. teda na druhom HDD ... odkedy mi nejde ten prvý tak mi blbne aj ten druhý to je tak že ked zapnem tak mi windows xp normalne nabehne ale stale mi myška ukazuje presipacie hodinky (teda windows pracuje) toto mi robi cely čas nejde to zrušiť ... ale ked stlačím CTRL+ALT+Delete tak mi normalne nahodi spravcu suborov .. cez spravcu suborov som si spustil firefox no a pýšem prave tuna problem, a vôbec mi neukazuje dolnu lištu teda ŠTART, ako keby som nemal plochu. tak pls help ! rýchlo lebo moj pc o chvilu mozno sa ani nezapne :)
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ja sa len opytam naco je dobre mat v PC 2 HDD a na kazdom nainstalovany Windows XP.
MorpheusiQ
Novice
Novice

načo ? ja mam tak rozdelene lebo jeden treba mame na učtovnictvo a mne na hry lebo nechce tam mať na svojom moje somariny (hry,programy)
vladenko007
VIP
VIP

Uz rozumiem nerobil som si srandu. Len som bol zvedavy.
Keby som robil uctovnicvo tak by som to mozno riesil samostanym PC ktory nemusí byt už tak našlapany.
MorpheusiQ
Novice
Novice

jj moja mama ma tiež aj jeden pc na pracu =) vravel som jej nech si to da všetko do jedneho ale vieš ona ma jeden program (Money S3) kde nevie ako preniest tie uložene data.
vladenko007
VIP
VIP

Money S3 ponuka vytvorenie zálohy. Mozno staci sa len troska pohrat.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

problem dva :D daj si ctrl+ alt + del potom si daj aplikacie nova uloha a napis explorer.exe ak nepomoze neviem :D
MorpheusiQ
Novice
Novice

typek zistil som aky bol problem 2 stacilo vipojit druhy HDD (ten nefunkcny) a uš to šlape .. tak neviete potom aka môže byť chyba ?
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

MorpheusiQ napísal:načo ? ja mam tak rozdelene lebo jeden treba mame na učtovnictvo a mne na hry lebo nechce tam mať na svojom moje somariny (hry,programy)
Preco nevytvoris dva uzivatelske ucty? Moja mama chodi na PC hravat sudoku a riesit Facebook, ci MSN, tak ma svoj ucet, ja zas sa babrem aj s Photoshopom a hram sa, mam svoj user account. Na family desktope mame kazdy to svoje, pritom je to jeden disk...mat dva OS je podla mna zbytocny luxus, ak je to len kvoli jednemu programu navyse...
vladenko007
VIP
VIP

Urcite povec mame nech si v uctovnicve spraví zálohu. Čo keby jej teraz odišiel ten disk kde ho ma?. Spravit zálohu a napalit trebars na CD alebo supnut na USB kluč.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Precitaj si pravidla fora, najma pravidlo cislo 19 o nazvoch tem. Ak si to neopravis, tak v opacnom pripade zamknem tuto temu.
Napísať odpoveď