Informacie: ... mam 2HDD v PC 80GB a 160GB .. urobil som si to tak ze mam na oboch jeden Windows XP .. prehadzujem si windowsi v Biose ..
Problem 1... jeden večer som si nainštaloval Microsoft Virtual PC ... všetko šľapalo .. vipnem večer počitač .. a ráno ked mi nabehuje tak bum .. ked ukazuje logo Windows XP (nabehovanie) tak iba blikne modra obrazovka a na nej nieaky napis ... pc mi vôbec nezapne iba ta obrazovka blikne a ho reštartuj.
Problem 2... na druhom Windowse .. teda na druhom HDD ... odkedy mi nejde ten prvý tak mi blbne aj ten druhý to je tak že ked zapnem tak mi windows xp normalne nabehne ale stale mi myška ukazuje presipacie hodinky (teda windows pracuje) toto mi robi cely čas nejde to zrušiť ... ale ked stlačím CTRL+ALT+Delete tak mi normalne nahodi spravcu suborov .. cez spravcu suborov som si spustil firefox no a pýšem prave tuna problem, a vôbec mi neukazuje dolnu lištu teda ŠTART, ako keby som nemal plochu. tak pls help ! rýchlo lebo moj pc o chvilu mozno sa ani nezapne