hra je dost narocna na HW skoda ze sa neda nastaviť nič inak medzi rečou ani cracfix nebude sto percentny vyskočilo mi s nej hral som ju asi pol hodinu
zaujimava hra i ked hra za VADERA ma troska skalmala aspon ze pootom to s ovladanim bolo lepise lebo ak by to bolo ako na zaciatku velmi by som bol sklamany inak vralo odporucam kazdemu skalnemu fanusikovi SW
ale to sa dalo cakat este ze mam vykonny PC, este bohuzial len stahujem a ked je na prt ovladanie aspon to vyvazi ten pribeh a ta cestina dnes naozaj bude
T3e5 napísal:ale to sa dalo cakat este ze mam vykonny PC, este bohuzial len stahujem a ked je na prt ovladanie aspon to vyvazi ten pribeh a ta cestina dnes naozaj bude
Markoff napísal:Tato hra ma veľmi sklamala Je to len konvert z konzol, ovladanie na p*** ani detaily sa nedaju nastavit
Vela hier je konvert z konzol a daju sa v pohode hrat...fakt nechapem co sa ti na jednoduchom ovladani, ktore si mozes prestavit nepaci...a myslim ze grafika je celkom slusna. Ked sa pozries na optimalizaciu a hratelnost...
Mna osobne hra celkom zaujala je to fakt fajna odreagovacka na ten styl Wolverina behat behat a nicit + magia a tak fakt doporucujem
zase ja som ineho nazoru..hra ma prehnane naroky..sem tam mi to znizi fps..absolutne sa mi nepaci..po nainstalovani 25 gb..hra nestoji za nic..trosku pobehas mecom niekoho prebodnes alebo stlacis E a mas to hned v suchu..slabo prepracovane nezazivne vobec ma to nezaujalo..avsak kto chce stahujte, kupujte je to na vas..ja to mazem s pc
ja som crackol a hotovo ide to..ziaden crackfix..sice slo to az na druhy crack..sice velksot ta ista asi ten ist.y.tiez to seklo dal som ctrl+alt+del..tam bolo ze odpoveda len tak som vratil na hru chvila cierny obraz a zrazu sa to zaplo..a hral som..ptm uz boli normalne loadingy..
Snajper2 napísal:myslím, že zatiaľ žiadny crack nepomáha, lebo tá hra padá viacerým ľuďom. treba si radšej počkať na 100%-ne funkčný crack
Crackfix od Reloaded mi funguje paradne...OS: Vista Ultimate 64 bit...prvy crack co som pouzil mi hra padla v urcitom useku...dalej ked to hram uz vobec...