Dotykovka - rada pri kupe mobilu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dotykovka - rada pri kupe mobilu

Príspevok od používateľa djxtreme »

priblizne o mesiac mi konci pausal u T-mobile,doteraz som bol verny vzdy telefonom SE...budem si brat k pausalu novy phone a velmi ma lakaju dotykovky...este neviem ci vsak ostanem u t-mobile Sk alebo Orange Sk,ale co sa tyka ich ponuk sa ako cenovo dostupne javia LG KP500, Samsung S5230, Nokia 5530, LG KM900 Arena alebo LG KU990i...vzdy som bol vsak zatazeny na hry a aplikacie a podobne veci (vzdy ma lakal Iphone len kvoli aplikaciam a hram :D )
Na Samsungu sa mi vsak pacia aj tie widgety a celkovo menu...
Neviem sa vsak rozhodnut a potrebujem radu,ktory telefon odporucate to co prave Orange aj T-mobile maju v ponuke...neviem vsak ako to bude s cenami do Vianoc,ale pravdepodobne este pojdu dole...
Diky moc za rady :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

iphone na vyber nemas ? :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Filipito napísal:iphone na vyber nemas ? :)
Myslim, ze by aj mal ale podla toho co vypisal cenovu kategoriu tak si ho asi nebude moct dovolit.

Na tvojom mieste by som urcite pockal na akciovy letak a potom sa rozhodoval co dalej. ;)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

zda sa ze t-mobile uz nahodil vianocne ceny,aj ked mozno este pojdu dolu a co sa tyka orangu,tak to neviem...aj ked si myslim ze tie ceny sa asi moc nezmenia
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

medzi samsungom s5230 a lg kp500 sa rozhodujem aj ja lebo o mesiac beriem nejaky telefon na pausal podla seba 3 a ani za nic neviem pre ktory sa mam rozhodnut pretoze oba maju skoro na vlas rovnake funkcie ,jediny rozdiel je asi v tom ze lg ma stylus a samsung uvadza 3.2mpx fotak na rozdiel od 3.0 u lg ,oba su na nic to mi je jasne ale ktory vybrat ? u samsungu ma odradza nahravanie java aplikacii nepeknym sposobom ,u lg neviem ako tato vec funguje :roll:
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

U LG sa strašne debilne ovládajú aplikácie. Nainštalovať išlo v pohode, ale keď chceš niečo robiť, tak máš na spodnej strane obrazovky tenký panel, kde musíš ťukať jak blbec. Na dotykové ovládanie pri LG som veľa aplikácii nenašiel a tie obyčajné sa ovládali blbo. Radšej by som zobral nejaký mobil s operačným systémom a s normálnou klávesnicou...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ak si zaťažený na hry tak sa vyvaruj telefónu s dotykovou klávesnicou. Lebo si veľa nezahráš. Hovorím s vlastných skúseností. Mám LG KU990.

Nemá operačný systém takže si tam toho veľa nenainštaluješ. Len Java aplikácie , ale to je slabý výber a všetky aj tak nefungujú.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mal som toho dost nebojte sa :) z tych mudrejsich , n95 ,n95 8gb ,iphone, n 6120c, a tak dalej ,ja nemam problem z dotykovkami ,hry ma nikdy nejako extra nezaujimali ,mne ide skorej o java aplikacie ako opera mini, icq,msn ,skype a podobe ,os neriesim ,mal som ich dost a aj tak to bolo na nic ,cize mne ide cisto len o tu instalaciu aplikacii pretoze to budem z datovym balickom pouzivat hlavne nudzovo na internet a pisanie na icq ,popripade citanie mailov
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

2 cORP.

Sorry. Nevšimol som si že sa aj ty pýtaš ja som reagoval na prvý príspevok djxtreme
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ramaya napísal:2 cORP.

Sorry. Nevšimol som si že sa aj ty pýtaš ja som reagoval na prvý príspevok djxtreme
aha pohoda :)
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

skus popozerat na SonyEricsson Satio U1i mal som moznost sa snim pohrat no musim povedat ze ina klassa :shock: a ma ho v ponuke aj T-mobile
a este ak mozem poradit LG to neni mobil uz ked tak Nokia ,SE a mozno Samsung
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

JA mám LG KP500 a myslím, že prehliadanie internetu naňom úplne vpohode :) Hry moc nehrávam a ked už tak, dá sa to naučiť aj na tom malom paneli, i ked je pravda, že nepodporuje multitouch, takže to bude kúsok problém :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bonno50 napísal:skus popozerat na SonyEricsson Satio U1i mal som moznost sa snim pohrat no musim povedat ze ina klassa :shock: a ma ho v ponuke aj T-mobile
a este ak mozem poradit LG to neni mobil uz ked tak Nokia ,SE a mozno Samsung
chlapec ty si pekne mimo ze ? pozri aky je medzi nimy cenovy rozdiel ,tam je hlavny problem ,keby som bol financne neblokovany tak by som nevyberal medzi nimy ale rovno by som zobral nieco ovela drahsie

lg nieje znacka ? hmm podla coho si to usudil ? mal som asi vsetky znacky no ku firme se sa uz nikdy nevratim ,nokiu som mal minimalne 10 krat nechal smo ich tak ,nemam proti nim nic zasadne len su skratka pomer cena kvalita absolutne nevyhodne ,samsung ? ja osobne mam rad firmu samsung aj jej vyrobky ,no nemam pocit ze sa nejako zasadne lisi od lg :roll:
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

LG má katastrofálnu podporu. Za dva roky konkrétne na môj LG KU990 nevydali ani jeden nový firmware a už asi ani nevydajú.
Vydali len upravené firmware pre rôznych operátorov 1.0a , 1.0b , 1.0 c atď.
Ale verzia je stále 1.0. Asi na to nemájú dosť ľudí , alebo si myslia , že je to tak dokonalé , že už nie je čo vylepšovať.

Dokonca mali tú drzosť začať predávať model KU 990i ako nový model a pri tom je to to isté ako KU 990.
bonno50
Star
Star

cORP. napísal:chlapec ty si pekne mimo ze ? pozri aky je medzi nimy cenovy rozdiel ,tam je hlavny problem ,keby som bol financne neblokovany tak by som nevyberal medzi nimy ale rovno by som zobral nieco ovela drahsie

lg nieje znacka ? hmm podla coho si to usudil ? mal som asi vsetky znacky no ku firme se sa uz nikdy nevratim ,nokiu som mal minimalne 10 krat nechal smo ich tak ,nemam proti nim nic zasadne len su skratka pomer cena kvalita absolutne nevyhodne ,samsung ? ja osobne mam rad firmu samsung aj jej vyrobky ,no nemam pocit ze sa nejako zasadne lisi od lg :roll:
no neviem kto sa ma zobudit preto ze som povedal svoj nazor ja ti zato nemozem ze sa ti nepaci viem ze SE Satio je momentalne najrychlejsi fon na trhu v SR (okrem niektorych typou HTC) a ma skvele funkcie a ak mi pride zakaznik 3x za 2 mesiace z rovnakym mobilom ze je pokazeny tak dakujem pekne a sa mi poviem ze uz taku znacku nekupil tak potom neviem kto tu ma pravdu a to nehovorim o jednom cloveku ale o viacerych a o podpore LG ani radsej nehovorim
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bonno50 napísal:no neviem kto sa ma zobudit preto ze som povedal svoj nazor ja ti zato nemozem ze sa ti nepaci viem ze SE Satio je momentalne najrychlejsi fon na trhu v SR (okrem niektorych typou HTC) a ma skvele funkcie a ak mi pride zakaznik 3x za 2 mesiace z rovnakym mobilom ze je pokazeny tak dakujem pekne a sa mi poviem ze uz taku znacku nekupil tak potom neviem kto tu ma pravdu a to nehovorim o jednom cloveku ale o viacerych a o podpore LG ani radsej nehovorim
se satio ? ja som sa s nim hral viac nez dost ,nechcel by som to ,mam na to svoje dovody ,
bonno50
Star
Star

cORP. napísal:se satio ? ja som sa s nim hral viac nez dost ,nechcel by som to ,mam na to svoje dovody ,
ak si sa snim tolko hral tak mi povedz ako sa odomyka obrazovka okrem toho mechanickeho tlacidla :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bonno50 napísal:ak si sa snim tolko hral tak mi povedz ako sa odomyka obrazovka okrem toho mechanickeho tlacidla :D
myslis ze sa idem s tebou teraz bavit o takychto ko*ot ? prosim ta ,tvoje plodne prispevky su vazne uzitocne ,ak ludia vyberaju medzi dvoma telefonmi podobnej ceny a ty im odporucis telefon za cenu prevysujucu cenu minimalne troch zariadeni nizsej triedy tiez to nieje celkom v poriadku , preco by som mal dokazovat nieco co sa ta vobec netyka ? ,koniec tu som skoncil idem sa radsej spytat na mobilmaniu tam aspon odpovedaju k veci :roll:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

vidim ze T-Mobile prisiel s nekonecnymi volaniami ale ceny telefonov nesli dole,myslite ze sa este zmenia do vianoc?...
a co sa tyka toho balika 6000 minut - ja by som mal zaujem o pausal podla seba 3 a keby som si dal tychto 6000,tak musim zobrat ako bonus kupon II.
Pise sa tam ze sa da nan vziat pausal podla seba 1,ale s mobilnym telefonom a balikom naviac...neviem ci som to spravne pochopil
Je to teda balik + telefon + balik zdarma?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

djxtreme napísal:vidim ze T-Mobile prisiel s nekonecnymi volaniami ale ceny telefonov nesli dole,myslite ze sa este zmenia do vianoc?...
a co sa tyka toho balika 6000 minut - ja by som mal zaujem o pausal podla seba 3 a keby som si dal tychto 6000,tak musim zobrat ako bonus kupon II.
Pise sa tam ze sa da nan vziat pausal podla seba 1,ale s mobilnym telefonom a balikom naviac...neviem ci som to spravne pochopil
Je to teda balik + telefon + balik zdarma?
presne tak kupon je na to aby si platil 9.90 eura za dva balicky + telefon ,
dalej telefony zlacneli ale len na tyzden a to lg a nokia 5530xm ,ja som bral pausal vcera tiez podla seba 3 dal som si 6000 minut do tmobilu + 3000minut do tmobilu a 1.5gb dat na internet v telefone , do orangeu nevolam cize no problemo :) ,+ ten kupon ktory pouzije moja mama na predlzenie ,cize vsetci su spokojny ,len ma strasne zaraza ten poplatok pri predlzeni zmluvy co je 7.90 eura ako manipulacny ,nechapem z toho :roll:
Napísať odpoveď