omg krot sa ondrodebo3000 napísal:peniaze su to posledne co ma trapi, hlavne ked za posledny mesiac a pol som uz minul 50 eur na escapelle...takze radsej jej kupim normalnu antikoncepciu
antikoncepcia
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no zaleiz od antikoncpecie napr moja priatelka bere Yaz a ked ju zacala brat tak chranena bola po 7 tabletkach pricom ale prvu mohla uzit az v 5 den od zaciatku menstruacie inak by vraj mohla krvacat 5 mesiacov potom sa uz ide normalne v kuse hlta tabletky s tym ze 24 je hormonalnych a 4 su placebo. Co sa tyka spolahlivost HAK je dost vysoka i ked kamarat bol extra silna spermia a jeho mame to nepomohlo ale je fakt ze je to velky a silny jedinec ma 2 metre a silu tiez
. Kamaratka zhltla 1 tabletku hned si to zacala uzivat a dodnes neni tehotna. Ber to tak ze ked sa budes pokusat o babo tak v pohode sa ti to nemusi podarit 2 3 mesiace a popritom budete obaja zdravi. Proste nikdy nevies. Skor by som sa bal HAK koli tomu ako to reaguje na organizmus treba brat iba urcitu dobu a potom vysadit na urcitu dobu iank jej v 30oznamia ze nemoze mat deti a musia jej vybrat maternicu hlavne ze ty si si poslednych par rokov striekal kade lachsie. Myslim ze povinostou vas ako zodpovednych partnerov by bolo nastudovat si tieto veci a potom nebudete musiet vypisovat tuna taketo temi. Ako je fajn ze baba to hlta kazdy den v urcitu dobu ale to neznamena ze je to len jej starost. Ja pomali ovladam priatelkinu antikoncepciu lepsie nez ona a cuduj sa svet skor ja som ten co vymysla ze este by sme mali z kondomom (par dni po skonceni menstruacie). V principe aj tak koncom mesiaca stresujem ci dostane alebo nie
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 10:29 )
Jou a co sa tyka escalpele tak s tym oaptrne (totalne jej rozhasi organizmus a v zivote jej tak zle nebolo a zasa trpi len ona) raz sme ho chceli kupit nekupili nastastie vsetko ok
dost stresujuce obdobie inak. BTW ucinost ma 3 dni pricom kazdou hodinou klesa. Taktiez nechranit sa pocas mrchi alebo tesne po je hlupost aj gynekologovia radia parom co nevedia otehotniet nech skusia cez menstruaciu a vela krat to zabralo a po menstruacii tiez ziadna vyhra lebo ty to tam pustis spermie nemaju co oplodnit lenze oni su take svine ze tam dokazu urciut dobu prezit a ked sa tam objavi vajicko tak oni tam vlezu svine
mala sanca ale stale je 
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 10:29 )
Jou a co sa tyka escalpele tak s tym oaptrne (totalne jej rozhasi organizmus a v zivote jej tak zle nebolo a zasa trpi len ona) raz sme ho chceli kupit nekupili nastastie vsetko ok
-
Začiatok Konca
Professional
Ty si to hneď utekal vyskúšať, beťár jedenryder napísal:moja baba tiez berie tabletly a lekar jej vravel ze ako si zobere prvu tabletku po 12hodinach je chranena bolo to tak![]()
Keby sa doktor o nejakú tú polhoďku sekol?