antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa TomAss »

debo3000 napísal:peniaze su to posledne co ma trapi, hlavne ked za posledny mesiac a pol som uz minul 50 eur na escapelle...takze radsej jej kupim normalnu antikoncepciu
omg krot sa ondro :)...antikoncepcia sa oplati...ziadne stresy ci uz pri sexe alebo cakani na kramy...a potvrdenie mat nemusis po 15 rokoch myslim...nejaky kamosky to beru tiez bez suhlasu rodicov...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

no v prvom rade ako s kazdym liekom tam musi byt rezerva... takze je velmi pravdepodobne ze neni tehotna.. a ak naaaahodou hej tak su aj tabletky "po" .... ci je to moralne a spravne neriesim
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no zaleiz od antikoncpecie napr moja priatelka bere Yaz a ked ju zacala brat tak chranena bola po 7 tabletkach pricom ale prvu mohla uzit az v 5 den od zaciatku menstruacie inak by vraj mohla krvacat 5 mesiacov potom sa uz ide normalne v kuse hlta tabletky s tym ze 24 je hormonalnych a 4 su placebo. Co sa tyka spolahlivost HAK je dost vysoka i ked kamarat bol extra silna spermia a jeho mame to nepomohlo ale je fakt ze je to velky a silny jedinec ma 2 metre a silu tiez :-). Kamaratka zhltla 1 tabletku hned si to zacala uzivat a dodnes neni tehotna. Ber to tak ze ked sa budes pokusat o babo tak v pohode sa ti to nemusi podarit 2 3 mesiace a popritom budete obaja zdravi. Proste nikdy nevies. Skor by som sa bal HAK koli tomu ako to reaguje na organizmus treba brat iba urcitu dobu a potom vysadit na urcitu dobu iank jej v 30oznamia ze nemoze mat deti a musia jej vybrat maternicu hlavne ze ty si si poslednych par rokov striekal kade lachsie. Myslim ze povinostou vas ako zodpovednych partnerov by bolo nastudovat si tieto veci a potom nebudete musiet vypisovat tuna taketo temi. Ako je fajn ze baba to hlta kazdy den v urcitu dobu ale to neznamena ze je to len jej starost. Ja pomali ovladam priatelkinu antikoncepciu lepsie nez ona a cuduj sa svet skor ja som ten co vymysla ze este by sme mali z kondomom (par dni po skonceni menstruacie). V principe aj tak koncom mesiaca stresujem ci dostane alebo nie :-D

//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 10:29 )
Jou a co sa tyka escalpele tak s tym oaptrne (totalne jej rozhasi organizmus a v zivote jej tak zle nebolo a zasa trpi len ona) raz sme ho chceli kupit nekupili nastastie vsetko ok :-P dost stresujuce obdobie inak. BTW ucinost ma 3 dni pricom kazdou hodinou klesa. Taktiez nechranit sa pocas mrchi alebo tesne po je hlupost aj gynekologovia radia parom co nevedia otehotniet nech skusia cez menstruaciu a vela krat to zabralo a po menstruacii tiez ziadna vyhra lebo ty to tam pustis spermie nemaju co oplodnit lenze oni su take svine ze tam dokazu urciut dobu prezit a ked sa tam objavi vajicko tak oni tam vlezu svine :-D mala sanca ale stale je :!:
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

aka znacka antikoncepcie je podla vas good + hodte nejake cenove relacie..diki :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

to zalezi na doktorke a babe ktoru si vyberie :-) totiz kazda HAK daco potlaca a ma dake vedlajsie ucinky taktiez ma roznu pohodu pri uzivani proste doktorka bude babe klabosit hodinku a nakoniec si daco vyberie co sa jej paci
ryder
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryder »

moja baba tiez berie tabletly a lekar jej vravel ze ako si zobere prvu tabletku po 12hodinach je chranena bolo to tak :) takze podla mna zalei na druhu antikoncepcie
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Keď sme pri tých tabletkách... nie je lepšia HA prilepovaná na kožu?... či?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

ryder napísal:moja baba tiez berie tabletly a lekar jej vravel ze ako si zobere prvu tabletku po 12hodinach je chranena bolo to tak :)
Ty si to hneď utekal vyskúšať, beťár jeden :D
Keby sa doktor o nejakú tú polhoďku sekol? :smt047
ryder
Light Star
Light Star

tak samozrejme ze tam bola rezerva 2-3 hodiny :D
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Taky ste to mohli tyden vydrzet :roll: a potom tr*kat bezproblemu.
ryder
Light Star
Light Star

ved aj takto to bolo bez problemov
Napísať odpoveď