alobal ?
alobal ?
cavte, chcem sa opytat ako sa vola ten signalizator co pouzivaju v obchodoch aby nikto nic neukradol, zvykne to byt pripevnene napriklad na obleceni a podobne taka ako pologulicka a ci je pravda ze ked sa to zabali do alobalu tak senzor pri pokladni to nezaznamena
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...šak si zoberie viac vecí, zalezie do skúšobnej kabínky, to čo sa mu páči si oblečie, na to svoje staré handry, teraz v zime je výhoda lebo aj bundu, obalí to alobalom, vylezie, ostatné vráti naspäť akože si nič nevybral, alebo ešte lepšie by bolo jedno ukradnúť a jedno kúpiť, aby to nebolo až také okaté, ale aj bez toho to je málo okaté na to aby na to prišli...
-
Hotwire
Addict
este mu aj navod davaj omg...Grim-Reaperka napísal:...šak si zoberie viac vecí, zalezie do skúšobnej kabínky, to čo sa mu páči si oblečie, na to svoje staré handry, teraz v zime je výhoda lebo aj bundu, obalí to alobalom, vylezie, ostatné vráti naspäť akože si nič nevybral, alebo ešte lepšie by bolo jedno ukradnúť a jedno kúpiť, aby to nebolo až také okaté, ale aj bez toho to je málo okaté na to aby na to prišli...
Kazda predajna ma tento system nastaveny na inu uroven. Mam vetrovku, ktoru som kupil v Metre, pri odchode nepipala, pri nasledovnom vstupe tiez nie a ked som s nou druhy raz vychadzal tak vtedy im to zapipalo. Nasledne to skusali deaktivovat, ale neslo im to. Nakoniec mi ju vratili, ze uz je to v poriadku. Pri nasledujucej navsteve inej predajne ta bunda zase pipala. Ochotna teta predavacka sa to pokusala najst, nenasla to a stale to pipalo. Nasledne som presiel X obchodov a niekde to pipa, niekde nie. Maju to nastavene na rozne citlivosti, takze si viem velmi dobre predstavit, ze tam kde tu citlivost nizku sa da tovar v celku jednoducho odniest. Navyse sa mi vela krat stalo, ze aj ked to pipalo, tak ma nikto nezastavil.
-
Grim
Darca
...myslím že ti šetrenie nič nehovorí...určite ak chceš viac vecí, tak každej zvlášť obaliť to pípatko bude oveľa ľahšie ako zvnútra vystielať celý ruksak, keď by si navyše podozrivo šuchotal, no a potom to vložiť do ruksaku...ale pozor na veľkú chamtivosť...budeš podozrivejší keď si do kabínky zoberieš pol tony vecí, vylezieš s 1/4 tony a ruksak budeš mať naprataný až k prasknutiu...
-
uplink
VIP
V jednej nemenovanej predajni v auparku funguje tento systém na jedničku. Nie len že ho oklame obal z čokolády, ale funguje len smerom z vonku do predajne. Čiže keď niečo v predajni u*ebete, tak sa mašinka ani neunúva pípať 
Avšak, keď niečo čornete v auparku a prídu Vám na to, tak sú tam takí nepríjemní páni v čiernom a tí si to s Vami vybavia. Žiadna pokuta ani nič podobné, proste len ručne stručne
Avšak, keď niečo čornete v auparku a prídu Vám na to, tak sú tam takí nepríjemní páni v čiernom a tí si to s Vami vybavia. Žiadna pokuta ani nič podobné, proste len ručne stručne
to ti akože tu šedu blbostičku ten čip či čo to je pri kupe nedala dole ked pípa ta bunda či čosundevil napísal:Kazda predajna ma tento system nastaveny na inu uroven. Mam vetrovku, ktoru som kupil v Metre, pri odchode nepipala, pri nasledovnom vstupe tiez nie a ked som s nou druhy raz vychadzal tak vtedy im to zapipalo. Nasledne to skusali deaktivovat, ale neslo im to. Nakoniec mi ju vratili, ze uz je to v poriadku. Pri nasledujucej navsteve inej predajne ta bunda zase pipala. Ochotna teta predavacka sa to pokusala najst, nenasla to a stale to pipalo. Nasledne som presiel X obchodov a niekde to pipa, niekde nie. Maju to nastavene na rozne citlivosti, takze si viem velmi dobre predstavit, ze tam kde tu citlivost nizku sa da tovar v celku jednoducho odniest. Navyse sa mi vela krat stalo, ze aj ked to pipalo, tak ma nikto nezastavil.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
uplink
VIP
Najväčší fór bol, keď v tej nemenovanej predajni došli tieto bezpečnostné nálepky. Sú veľmi citlivé na magnetické pole a iste viete že sú v predajniach s týmto zariadením také cca 20x20 cm veľké plochy na ktorých sa nálepka "deaktivuje" [zničí]. Majú nejaký väčší magnetický náboj. A teraz pointa. Vedúca prišla do predajne a doniesla šulec s cca 300 týmito nálepkami a *ebla to na ten magnet a povedala: "Nech sa páči chlapci, tu máte bezpečnostné nálepky". Proste konec