myslím, že sú dva cracky od Reloaded, ale napríklad mne osobne hra padá pri oboch. zdá sa mi, že sa tu ešte niekto sťažoval, že ani jemu nepomáha crackfix
mne hra nepada !!! naskoci hra ... pocujem zvucky ( intra ) ale nejde mi obraz !! mam ciernu obrazovku a skusal som aj Crack fix a stale nic ..
kde moze byt inde chyba ?
abo preto ze mam 1950GT a ta hra to nepodporuje ci co ?
Nemam ziadny High End Pc C2D E6400 @ 2,5; 2gb 800 ram; 4850 512mb...hra mi ide na 1280x1024 pekne hladko...Rikinko najnovsie ovladace na GK mas asi co?
ja mam AMD 3800X2 ,3GB RAM , ATI 2600XT najnovsie Catalysty a ficim na 1024x768 tiez bez problemov s Crackfix z Torrentleechu,,,co sa tyka hry tak treba si zvyknut a ked sa naucite komba tak valcujete vsetkych pravda je ze po dlhsom case to uz omrzi ale aj tak "May the force be with you"
ale ako je mozne ze to ide tak s malymi fps? nieze by to nejak sekalo ze by sa nedalo hrat ale tak citit to...to moj pc tu hru ako nezvlada alebo ho mam len zahadzany?
Je to vyborna hra, mne bezi hladko a vyzera nadherne, boje su uzasne, skoda len ze tam nieje nejaky podrobnejsi tutorial pre boj s mecom, hodi vas to bez cohokolvek do hry a zistovat co robit cim uz musite sami...
no vsak tak iba tukas, tukas a tukas spravis lvl, kupis si nove vylepsenia, kuknes si co a ako sa robi a mas a uz iba kosis Cutsceny su imho strasne dobre
spoiler napísal:Ked si uplne na konci vyberies suboj s Darth Vaderom si sith, ked si vyberies suboj s emperorom si jedi.
Inak vyborna hra, sice ma fakt astronomicku velkost = trend ktory mi znacne lezie na nervy ale optimalizovana bola celkom fajn. Star Wars ma nikdy nejak nezaujimali ale tato hra ma zaujala uz pri prvom videu a bola zabava ju dohrat, hratky so silou cloveka nikdy neomrzia.
badboy007 napísal:a ako to vyberiem na konci som najprv zmlatil darth vadera a potom bola ukazka a potom suboj s emperorom daco mam stlacit alebo co
spoiler napísal:Omg, najprv si to rozdas s Darth Vaderom na takej chodbe, tam ta odstrci a este bude suboj v takej kruhovej hale. Potom ho porazis a preletis s nim cez okno, po com sa spusti video. Po tom videu stojis na takom mostiku a mas na vyber dve veci:
1.) Skocit doprava dole a dorazit Vadera = sith
2.) Ist po mostiku pomoct tomu slepemu jediovi ktoreho napadol Emperor = jedi