Kúpil som si NB s operačným systémom avšak samozrejme CD k nemu nebolo a potreboval by som ho preinštalovať a tak chcem vedieť či sa nedá niekde stiahnúť legálne ISO (sériové číslo mám) alebo sa mám obrátiť na warez. Najlepšie by bolo keby to bola tá verzia čo je v názve témy ale mohla by byť aj staršia ide o to aby to licenčne sadlo. Ďakujem
Trocha mi to nedava zmysel. Chces stahovat legalne? To je trocha divne, legalne to nebude podla mna. Skor by som sa skusil zaujimat o to, ze ak najdes rovnaku verziu a nahodou by k tebe prisla kontrola ci ti ta zakupena licencia k tomu bude stacit na poukazanie legalnosti.
mám serial odspodu na NB takže licenciu mám a je jedno odkiaľ si to stiahnem ide len o jednoduchosť takto by som si to stiahol z jednej stránky a mal by som pokoj...takto budem hladať po warez fórach a aj to neviem či najdem takú verziu...ale aj tak dik
Čo je to za notebook? Nemá náhodou v sebe skrytú partíciu aj s dátami pre obnovu systému? [hp, dell, ibm/lenovo] Ak napíšeš notebook, budeme múdrejší...