ARMA 2 - The Ultimate Military Simulation
ono to je dost narocne na tu pamät grafiky ako uz bolo spomenute ale aj tak ja mam podobnu zostavu a spustil som to vpohode bez sekania 29FPS na HIGH detail aj AA na roz: 1024x768 , dohlad na 3000 a to mam na grafike len 256MB pamäť. Inak ja sam sa cudujem ako mi slapu niektore hry nato ze aka to je grafika a tak, Ale vsetko závisí od rozlíšenia. 
a aku to mas zostavu ?? ....a vie niekto ci je operation flashpoint 2 lepsie optimalizovana, ci slape niekomu plynulejsie ako arma 2 na rovnakej zostave ?mirom11 napísal:ono to je dost narocne na tu pamät grafiky ako uz bolo spomenute ale aj tak ja mam podobnu zostavu a spustil som to vpohode bez sekania 29FPS na HIGH detail aj AA na roz: 1024x768 , dohlad na 3000 a to mam na grafike len 256MB pamäť. Inak ja sam sa cudujem ako mi slapu niektore hry nato ze aka to je grafika a tak, Ale vsetko závisí od rozlíšenia.
C2D 2GHz, ATI HD2600XT 2GB RAM, nič moc ale ta grafika robí zázraky, no samozrejme zalezi to od toho aké máš rozlíšenie, ja to hrávam na 1024x768 (viac mi to nedá monitorslavo120 napísal:a aku to mas zostavu ?? ....a vie niekto ci je operation flashpoint 2 lepsie optimalizovana, ci slape niekomu plynulejsie ako arma 2 na rovnakej zostave ?
Inak ešte k tej Arme 2 ono vela tam robí aj ten dohľad keď maš velky a malu pamäť na grafike. Ono to potom prakticky chce spracúvať veci ktoré nedokáže vmestiť do pamäte. Toto som ja mal probém na GTA4 že mi to muselo načítavať postupne lebo som mal malu pamäť ale aj to sa dalo na GTA nastaviť
Tak ja som ostal dnes sokovany ked mi ArmA 2 na starucickom AMD Athlon 64 3000+ slape na nastaveniach normal s dohladnostou 1000 rozlisenim 1024x768 pekne plynulo az na obcastne cuknutia ........tomu sa podla mna hovori dobra optimalizacia
.. takze teraz uz vobec nechapem
.. skoda ze nema aj operation flashpoint 2 demo aby som vyskusal ci slape este lepsie ked je vraj lepsie optimalizovana, predsa len tahat plnu kvoli vyskusaniu potrva 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mustafa: Najdi si v tejto teme odkaz na recenziu na Tiscali, tam boli zhrnute aj hardwarove poziadavaky a neviem, ci tu nahodou nebol cisto odkaz taktiez z Tiscali na info ohladom hardware. Tam bolo pisane, ze Arma2 skor berie hruby vykon procesora, takze ani tak nezalezi ci mas dual alebo quad procesor, dolezite su MHz.
Re: ARMA 2 - The Ultimate Military Simulation
Dávam do pozornosti že 29.6.2010 vychádza datadisk Arma 2: Operation Arrowhead, ktorý spustíte aj bez toho, aby ste mali Armu 2.
Nejaké info o "datadisku":
Mapy sú robené na štýl Afganistanu, viac info tu:
http://www.arma2.com/arma-2-oacz_cz.html
Nejaké info o "datadisku":
Len dodám že v hre budú napr. aj jednotky Českej armády, Nemecké špeciálne jednotky a ďalšie...Tři roky po válce v Černorusku, kterou jste měli možnost hrát ve hře ARMA 2, se na pobřeží Zeleného moře schyluje k dalšímu konfliktu. Úkolem sil Spojených národů, vedených Americkou armádou, bude tentorkát zabránit občanské válce k níž se schyluje v Takistánu. To vše v samostatném datadisku k nejlepšímu simulátoru roku 2009 - ARMA 2.
Při hraní ARMA 2: Operace Arrowhead si v rámci jednotek Americké armády vyzkoušíte různé role; od obyčejného pěšáka přes člena jednotek zláštního určení až po pilota vrtulníku a velitle tanku. To vše a ještě víc na vás čeká v nejnovějším díle cenami ověnčené série PC vojenských simulátorů z dílny Bohemia Interactive.
Mapy sú robené na štýl Afganistanu, viac info tu:
http://www.arma2.com/arma-2-oacz_cz.html
-
Predator999
Light Expert
Prosim vas mam problem z ARMA 2: Operace Arrowhead ked sadnem do vozdla vozidlo ide samo nevete prosim vas ako mam spravit aby som vozidlo mohol ovladat sam? diky..jaaaj este nieco ako s apreboha da ovladat vrtulnik?ani za certa neviem anto prist
ako zlietnut ani klesnut teda ak zlietnem tak s ami automaticky prekoti 
Dám ti len jednu radu, kúp si to.
To čo opisuješ je totiž pravdepodobne fade(ochrana).
To čo opisuješ je totiž pravdepodobne fade(ochrana).
-
Predator999
Light Expert
Myslis ze to bude tim?ako hra je brutalna mne s apaci len trosku doladit vrtulniky nedaju sa ovladat
Ostáva ti ešte pozrieť nastavenia, ale skôr to asi bude tou ochranou.
-
Predator999
Light Expert
No skusim
ale musim povedat je to pekna htra z peknou grafikov
aspon mne sa paci...a vazna haluz su dela atd 
Je to parádna hra, ja mám už vopred kúpený originál cez net, bol aj pre-load, za hodinu a pol budem môcť hrať, aj s českými titulkami.
+ mám aj Armu2, čiže v OA budem môcť hrať aj so všetkými jednotkami a ostatnými vecami ktoré sa nachádzali v originálnej Arme2.
+ mám aj Armu2, čiže v OA budem môcť hrať aj so všetkými jednotkami a ostatnými vecami ktoré sa nachádzali v originálnej Arme2.
-
Predator999
Light Expert
Pockaj pomaly ty chces povedat ze henta ARMA je ako datadisk?ze ked mas oboje tak mozes hrat za vsetko?..inac ako s ariadi vrtulnik?lebo stoho som riadne jelenPaul napísal:Je to parádna hra, ja mám už vopred kúpený originál cez net, bol aj pre-load, za hodinu a pol budem môcť hrať, aj s českými titulkami.![]()
No na vrtulnik si pozri ako to mas nastavene a uc sa, chvilu to potrva ale da sa to v pohode.....ano, to co vyslo teraz je ako keby datadisk, resp. expansion, ale spustis ju aj bez toho aby si mal Armu2, avsak ak mas aj Armu2 tak to mozes spojit a hrat ako keby dve v jednom(spustis OA ale mas tam aj vsetky veci z Army2). 
-
Predator999
Light Expert
Paul napísal:No na vrtulnik si pozri ako to mas nastavene a uc sa, chvilu to potrva ale da sa to v pohode.....ano, to co vyslo teraz je ako keby datadisk, resp. expansion, ale spustis ju aj bez toho aby si mal Armu2, avsak ak mas aj Armu2 tak to mozes spojit a hrat ako keby dve v jednom(spustis OA ale mas tam aj vsetky veci z Army2).
Pekne a da sa tam aj Gamepad napojit?
Fúú tak to ti veru neviem povedat, nikdy som neskusal.
-
Predator999
Light Expert
Ani ja teda chcel by som skusit ake to bude hranie...ale stale ma stvu tie auta asi si kupim origos..inac kedze ta hra nevysla este asi patche nato este nebudu ze!?Paul napísal:Fúú tak to ti veru neviem povedat, nikdy som neskusal.