ARMA 2 - The Ultimate Military Simulation

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mirom11
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirom11 »

ono to je dost narocne na tu pamät grafiky ako uz bolo spomenute ale aj tak ja mam podobnu zostavu a spustil som to vpohode bez sekania 29FPS na HIGH detail aj AA na roz: 1024x768 , dohlad na 3000 a to mam na grafike len 256MB pamäť. Inak ja sam sa cudujem ako mi slapu niektore hry nato ze aka to je grafika a tak, Ale vsetko závisí od rozlíšenia. :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

mirom11 napísal:ono to je dost narocne na tu pamät grafiky ako uz bolo spomenute ale aj tak ja mam podobnu zostavu a spustil som to vpohode bez sekania 29FPS na HIGH detail aj AA na roz: 1024x768 , dohlad na 3000 a to mam na grafike len 256MB pamäť. Inak ja sam sa cudujem ako mi slapu niektore hry nato ze aka to je grafika a tak, Ale vsetko závisí od rozlíšenia. :D
a aku to mas zostavu ?? ....a vie niekto ci je operation flashpoint 2 lepsie optimalizovana, ci slape niekomu plynulejsie ako arma 2 na rovnakej zostave ?
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

slavo120 napísal:a aku to mas zostavu ?? ....a vie niekto ci je operation flashpoint 2 lepsie optimalizovana, ci slape niekomu plynulejsie ako arma 2 na rovnakej zostave ?
C2D 2GHz, ATI HD2600XT 2GB RAM, nič moc ale ta grafika robí zázraky, no samozrejme zalezi to od toho aké máš rozlíšenie, ja to hrávam na 1024x768 (viac mi to nedá monitor :-) ), ale inak mozem ti povedat ze flashpoint je oproti arme 100-krat lepsie optymalizovaný ak sa to tak dá povedať resp neviem presne ale podla mna to ma iný Engine a na rozdiel od arma 2 co som mal na High ako som pisal mi to na uplne naj neslo lebo potom som uz pociťoval ze to nieje plynule ale flashpoin som dal vsetko na PLNO a ide ako hodinky :-) a to hovoria aj ludia ktorym Arma2 sekala ako pes. Ale zase skus si to davať vo svojom natívnom rozlýšení, lebo keď zmenšuješ alebo zväčšuješ obraz aj tým pádom ti to moze sekať, lebo ono musí este aj ten obraz potom prerábať.

Inak ešte k tej Arme 2 ono vela tam robí aj ten dohľad keď maš velky a malu pamäť na grafike. Ono to potom prakticky chce spracúvať veci ktoré nedokáže vmestiť do pamäte. Toto som ja mal probém na GTA4 že mi to muselo načítavať postupne lebo som mal malu pamäť ale aj to sa dalo na GTA nastaviť :lol:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak ja som ostal dnes sokovany ked mi ArmA 2 na starucickom AMD Athlon 64 3000+ slape na nastaveniach normal s dohladnostou 1000 rozlisenim 1024x768 pekne plynulo az na obcastne cuknutia ........tomu sa podla mna hovori dobra optimalizacia :D .. takze teraz uz vobec nechapem :D .. skoda ze nema aj operation flashpoint 2 demo aby som vyskusal ci slape este lepsie ked je vraj lepsie optimalizovana, predsa len tahat plnu kvoli vyskusaniu potrva :D
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Flashpoint 2 je mozno lepsie optimalizovany, ale ked mas slabsi stroj tak ti to je prd platne kedze si mozes nastavit len rozlisenie, pomer stran, jas, antialiasing a vsync. Takze v tomto je Arma2 o kus dalej.
ciliar
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ciliar »

caute mam problem pri instalacii tejto hry /warez
hru nainstalujem
dam path 1,01
NEDARI sa mi nacitat mini image
skopirujem subor yasu exe spustim dam cloak pricom necham spustene yasu - 1 screen
a hra nejde - 2 csreen
Prílohy
Screenshot 2009-11-29_12-32-00.jpg
Screenshot 2009-11-29_12-31-51.jpg
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Zdravím, rozmýšľam nad kúpou tejto hry, akurát si nie som istý, či to môj PC utiahne. Zostavu mám nasledujúcu -
AMD Athlon 64 X2 6000 (3GHz), ATI Radeon HD 4650, 3GB RAM (ak treba ešte niečo, dopíšem).
Budem vďačný za každú radu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mustafa: Najdi si v tejto teme odkaz na recenziu na Tiscali, tam boli zhrnute aj hardwarove poziadavaky a neviem, ci tu nahodou nebol cisto odkaz taktiez z Tiscali na info ohladom hardware. Tam bolo pisane, ze Arma2 skor berie hruby vykon procesora, takze ani tak nezalezi ci mas dual alebo quad procesor, dolezite su MHz.
Paul
Medium Star
Medium Star

Re: ARMA 2 - The Ultimate Military Simulation

Príspevok od používateľa Paul »

Dávam do pozornosti že 29.6.2010 vychádza datadisk Arma 2: Operation Arrowhead, ktorý spustíte aj bez toho, aby ste mali Armu 2.

Nejaké info o "datadisku":
Tři roky po válce v Černorusku, kterou jste měli možnost hrát ve hře ARMA 2, se na pobřeží Zeleného moře schyluje k dalšímu konfliktu. Úkolem sil Spojených národů, vedených Americkou armádou, bude tentorkát zabránit občanské válce k níž se schyluje v Takistánu. To vše v samostatném datadisku k nejlepšímu simulátoru roku 2009 - ARMA 2.

Při hraní ARMA 2: Operace Arrowhead si v rámci jednotek Americké armády vyzkoušíte různé role; od obyčejného pěšáka přes člena jednotek zláštního určení až po pilota vrtulníku a velitle tanku. To vše a ještě víc na vás čeká v nejnovějším díle cenami ověnčené série PC vojenských simulátorů z dílny Bohemia Interactive.
Len dodám že v hre budú napr. aj jednotky Českej armády, Nemecké špeciálne jednotky a ďalšie...

Mapy sú robené na štýl Afganistanu, viac info tu:
http://www.arma2.com/arma-2-oacz_cz.html
Predator999
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Predator999 »

Prosim vas mam problem z ARMA 2: Operace Arrowhead ked sadnem do vozdla vozidlo ide samo nevete prosim vas ako mam spravit aby som vozidlo mohol ovladat sam? diky..jaaaj este nieco ako s apreboha da ovladat vrtulnik?ani za certa neviem anto prist :D ako zlietnut ani klesnut teda ak zlietnem tak s ami automaticky prekoti :D
Paul
Medium Star
Medium Star

Dám ti len jednu radu, kúp si to. :)

To čo opisuješ je totiž pravdepodobne fade(ochrana).
Predator999
Light Expert
Light Expert

Paul napísal:Dám ti len jednu radu, kúp si to. :)

To čo opisuješ je totiž pravdepodobne fade(ochrana).

Myslis ze to bude tim?ako hra je brutalna mne s apaci len trosku doladit vrtulniky nedaju sa ovladat :D a stimy vozidlamy je to hrozne vsak nasadnea vozidlo zrazi vsetkych mojich vojakov takze soms am na vsetkych :D dufam ze sa to bud edat spravit dako :(
Paul
Medium Star
Medium Star

Ostáva ti ešte pozrieť nastavenia, ale skôr to asi bude tou ochranou.
Predator999
Light Expert
Light Expert

No skusim :( ale musim povedat je to pekna htra z peknou grafikov :) aspon mne sa paci...a vazna haluz su dela atd :D
Paul
Medium Star
Medium Star

Je to parádna hra, ja mám už vopred kúpený originál cez net, bol aj pre-load, za hodinu a pol budem môcť hrať, aj s českými titulkami. :)
+ mám aj Armu2, čiže v OA budem môcť hrať aj so všetkými jednotkami a ostatnými vecami ktoré sa nachádzali v originálnej Arme2. 8)
Predator999
Light Expert
Light Expert

Paul napísal:Je to parádna hra, ja mám už vopred kúpený originál cez net, bol aj pre-load, za hodinu a pol budem môcť hrať, aj s českými titulkami. :)
+ mám aj Armu2, čiže v OA budem môcť hrať aj so všetkými jednotkami a ostatnými vecami ktoré sa nachádzali v originálnej Arme2. 8)
Pockaj pomaly ty chces povedat ze henta ARMA je ako datadisk?ze ked mas oboje tak mozes hrat za vsetko?..inac ako s ariadi vrtulnik?lebo stoho som riadne jelen :D
Paul
Medium Star
Medium Star

No na vrtulnik si pozri ako to mas nastavene a uc sa, chvilu to potrva ale da sa to v pohode.....ano, to co vyslo teraz je ako keby datadisk, resp. expansion, ale spustis ju aj bez toho aby si mal Armu2, avsak ak mas aj Armu2 tak to mozes spojit a hrat ako keby dve v jednom(spustis OA ale mas tam aj vsetky veci z Army2). :)
Predator999
Light Expert
Light Expert

Paul napísal:No na vrtulnik si pozri ako to mas nastavene a uc sa, chvilu to potrva ale da sa to v pohode.....ano, to co vyslo teraz je ako keby datadisk, resp. expansion, ale spustis ju aj bez toho aby si mal Armu2, avsak ak mas aj Armu2 tak to mozes spojit a hrat ako keby dve v jednom(spustis OA ale mas tam aj vsetky veci z Army2). :)

Pekne a da sa tam aj Gamepad napojit?
Paul
Medium Star
Medium Star

Fúú tak to ti veru neviem povedat, nikdy som neskusal.
Predator999
Light Expert
Light Expert

Paul napísal:Fúú tak to ti veru neviem povedat, nikdy som neskusal.
Ani ja teda chcel by som skusit ake to bude hranie...ale stale ma stvu tie auta asi si kupim origos..inac kedze ta hra nevysla este asi patche nato este nebudu ze!?
Napísať odpoveď