I/K: T-Mobile kupon

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

I/K: T-Mobile kupon

Príspevok od používateľa icefiresr »

Zdravim,
kupim kupon z T-Mobilu, vyzera to ako v prilohe.

Co sa tyka ceny, som si isty, ze sa urcite dohodneme. Kupujem aj inde, mam zaujem iba o 1ks. Osobny odber najlepsi, dakujem za ponuky.
Prílohy
a.jpg
BihoA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BihoA »

pri dobrej cene by som aj ja pouvazoval (nad kupou)

edit: OMG tak snad bude tych kuponov viac, neni jeden jediny exemplar na svete, ze ne?
icefiresr
Addict
Addict

Nie si tu nahodou dost dlho na to, aby si poznal pravidla bazara a nepisal do cudzieho tredu?

Tak ci onak, cenovo ta prebijem.
-=olddaddy=-
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa -=olddaddy=- »

mam kontakty na zamestnancov kolko sste ochotny zaplatit za kupony najviac
icefiresr
Addict
Addict

Najlepsie bude, ak rovno napises svoju predstavu, aby bolo hned jasne, ci ma zmysel sa o tom dalej bavit, lebo naposledy, ked som takto nieco zhanal tu na hojkovi, si chalan na 50 percentny kupon zadrel ze 150 Euro :lol:

A skadial si?
-=olddaddy=-
Zablokovaný
Zablokovaný

no neviem dlho som nerobil s kuponmi naposledy co bola 75 percent zlava na 200 viac podnikatel 300 tie isli po 50 - 100 euro kus a vyhodne to bolo dokonca pre mna aj pre kupujucich ale tieto nizsie sa vtedy neoplatili 10-20, neviem aku ma teraz trhovu cenu

ale zas teraz pred vianocnymi ponukami kvoli 10 euram nebudem riskovat kontakty a ohrozovat samotnych tvorcov kuponov :D

kosice
icefiresr
Addict
Addict

-=olddaddy=- sa mi zatial nevie vyjadrit, kedy kupony budu, takze ak ma niekto co ponuknut, tak prosim ponukajte, dakujem.
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

olddaddy ty si z inej planety asi...tieto kupony sa daju zohnať zadarmo a predavať ich za viac ako 10 je podla mna neludske!
stači ti že maš minimalny kontakt a s kuskom serioznosti si tento kupon zoženieš.. :!:
icefiresr: zajtra idem reklamovať display,tak ti ho snad vybavim a pošlem za symbolickych 10€...nič dopredu neslubujem.. :wink:
-=olddaddy=-
Zablokovaný
Zablokovaný

malyivko napísal:olddaddy ty si z inej planety asi...tieto kupony sa daju zohnať zadarmo a predavať ich za viac ako 10 je podla mna neludske!
stači ti že maš minimalny kontakt a s kuskom serioznosti si tento kupon zoženieš.. :!:
icefiresr: zajtra idem reklamovať display,tak ti ho snad vybavim a pošlem za symbolickych 10€...nič dopredu neslubujem.. :wink:
no to mas pravdu nizsie kupony sa aj rozdavali na predajniach ale k vyssim 200viac podnikatel 300 v pocte 20 - 30 kusov naraz sa nedalo len tak dostat ked nemas kontakty
icefiresr
Addict
Addict

malyivko napísal:olddaddy ty si z inej planety asi...tieto kupony sa daju zohnať zadarmo a predavať ich za viac ako 10 je podla mna neludske!
Dakujem za snahu, ak by to vyslo, bolo by to super :oops:
Zamknuté