I/K: T-Mobile kupon
I/K: T-Mobile kupon
Zdravim,
kupim kupon z T-Mobilu, vyzera to ako v prilohe.
Co sa tyka ceny, som si isty, ze sa urcite dohodneme. Kupujem aj inde, mam zaujem iba o 1ks. Osobny odber najlepsi, dakujem za ponuky.
kupim kupon z T-Mobilu, vyzera to ako v prilohe.
Co sa tyka ceny, som si isty, ze sa urcite dohodneme. Kupujem aj inde, mam zaujem iba o 1ks. Osobny odber najlepsi, dakujem za ponuky.
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
no neviem dlho som nerobil s kuponmi naposledy co bola 75 percent zlava na 200 viac podnikatel 300 tie isli po 50 - 100 euro kus a vyhodne to bolo dokonca pre mna aj pre kupujucich ale tieto nizsie sa vtedy neoplatili 10-20, neviem aku ma teraz trhovu cenu
ale zas teraz pred vianocnymi ponukami kvoli 10 euram nebudem riskovat kontakty a ohrozovat samotnych tvorcov kuponov
kosice
ale zas teraz pred vianocnymi ponukami kvoli 10 euram nebudem riskovat kontakty a ohrozovat samotnych tvorcov kuponov
kosice
olddaddy ty si z inej planety asi...tieto kupony sa daju zohnať zadarmo a predavať ich za viac ako 10 je podla mna neludske!
stači ti že maš minimalny kontakt a s kuskom serioznosti si tento kupon zoženieš..
icefiresr: zajtra idem reklamovať display,tak ti ho snad vybavim a pošlem za symbolickych 10€...nič dopredu neslubujem..
stači ti že maš minimalny kontakt a s kuskom serioznosti si tento kupon zoženieš..
icefiresr: zajtra idem reklamovať display,tak ti ho snad vybavim a pošlem za symbolickych 10€...nič dopredu neslubujem..
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
no to mas pravdu nizsie kupony sa aj rozdavali na predajniach ale k vyssim 200viac podnikatel 300 v pocte 20 - 30 kusov naraz sa nedalo len tak dostat ked nemas kontaktymalyivko napísal:olddaddy ty si z inej planety asi...tieto kupony sa daju zohnať zadarmo a predavať ich za viac ako 10 je podla mna neludske!
Dakujem za snahu, ak by to vyslo, bolo by to supermalyivko napísal:olddaddy ty si z inej planety asi...tieto kupony sa daju zohnať zadarmo a predavať ich za viac ako 10 je podla mna neludske!