nedávno sme sa zriadili z amerického piva po 16sk 16-cky, najradšej mám červený puškin, ale aj zlatý je fajn, potom vodka amundsen, hruška samozrejme.. pivo je odvar málo ho pijem
Fernet nijak zvlast nemusim a z becherovky som sa napil raz a stacilo, ludia ktori ma mali moznost vtedy vidiet sa este teraz uskrnaju od ucha k uchu ked sa okolo mna povie becherovka(bolo to tri roky dozadu zhruba).. V bare pijavam spissku hrusku a vodku ale ked tak musi byt vychladena/ s ladom. Neskutocne sa zabavam na zlozeni Nicolaus vodky, schvalne si to niekedy pozrite ked sa vam dostane do ruk..
Whisky mi nezachutila asi nanu este nemam dozrete chutove bunky
tak poslednu dobu je to viac menej len pivo, tvrde fakt len zriedka, ked je prilezitost. pivo hlavne staropramen 10, 12 capovane, inac ked sa ide len tak na chatu, ci na byt, tak to je 2L corgon
dvojlitrovy corgon je sracka hned ako ho otvoris 1,5 kelt musis vypit hned lebo ti ostane len taky sajrajtik, jedine plastove pivo ktore si zasluzi titul pivo je litrovy bazant- ten je dokonca aj chutny. Ine som neskusal ale ono sa ich zas tolko nevyraba. Mimochodom myslim ze 2xlitrovy bazant vychadza podobne ako 2l corgon alebo aspon staval v lete absolutne najlacnejsie vychadza kelt..
Ak ides na neaku opekacku odporucam zacat dvoma bazantmi pokracovat keltami a ak budes fakt zufaly siahni aj po corgonovi
no ja som odchovaný na koniferke tu pijem asi od 14tich.... ale v poslednom čase som musel prejsť už na niečo iné tak som sa uchýlil k starej dobrej vodke...ale tú pijem už len z nutnosti skôr sa orientujem na dobré pivko...to je jednoducho liek, ktorý netreba zapiť