//autoeditácia príspevku ( 08 Nov 2009, 6:38 )
Niečo o tom bolo odvisielane na STV:
http://rutube.ru/tracks/1874299.html?v= ... af87bcc406
presne, dnes sa vyrabaju tak, ze vo vakcine proti sezonnej chripke sa cistou nahodou ocitne zivy virus H5N1slay napísal: A teda vakciny v 76tom a dnes sa vyrabaju na inej urovni. Ale lobby je lobby. Fakt som zvedavy kolko ludi sa prihlasi ze to dostali z prasacej vakciny.
Nevravim nie, ale rad by som videl doveryhodny zdroj. Myslim ze by si mohol poskytnut.IvanSk napísal:Súhlasím s názorom predrečníka. Len pred nedávnom bol v Čechách prípad kedy sa vo vakcíne našli živé nepoškodené vírusy.
Tuším to bolo okrajovo spomenuté aj v tv.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid= ... o3LbhcA75Islay napísal:Nevravim nie, ale rad by som videl doveryhodny zdroj. Myslim ze by si mohol poskytnut.
Fiha? Vo vakcine? Paneboze.. ludia sa mohli nakazit vsakze. Neposkodene virusy? Jezis maaria.. a dokonca to aj v telke davali, tak to uz rovno skacem z okna.Len pred nedávnom bol v Čechách prípad kedy sa vo vakcíne našli živé nepoškodené vírusy.Tuším to bolo okrajovo spomenuté aj v tv.
Uz som sa k tomu vyjadroval, a popisal som to najprimitivnejsie ako sa da..mohol by sa vyjadrit niekto, kto je student/absolvent mediciny, ako sa ockuje proti sezonnej chripke? su to protilatky, alebo oslabeny virus?
Vakciny prvej generacie, su zalozene na inaktivovanych viroch. Cize zalezi od typu vakciny. Ak prichadzas do novej debaty tak si aspon precitaj co bolo pred tym, ak sa chvastas tym ze nieco sledujes, lebo to tak nevyzera. A to iste plati aj pre Jackb, je to tu dost trapne aj bez toho aby sme sa vracali stale k tomu istemu.ani jedno ani druhe. je to informacia o tom ako virus vyzera.
tu mas oficialne vyjadrenia spolocnosti co to financuju su dost opatrne ale:jackb napísal:mohol by sa vyjadrit niekto, kto je student/absolvent mediciny, ako sa ockuje proti sezonnej chripke? su to protilatky, alebo oslabeny virus?
ak by bola moznot B pravda, bolo by pravdepodobne, ze sa rovnako ockuje proti svinskej ci vtacej chripke, takze by nebolo az take divne aby vo vakcinach nasiel virus...
KRIJAPodľa BBC išlo o haváriu lietadla, pričom traja ľudia neprežili.