Ukrajina A(H1N1)

Diskusie na politické témy...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Pozri Slay, ja som nechcel narušiť tvoje pohodlie, ani nabadať k skakaniu z okna. Fakt je, že zo spoločnosti IG Farben, ktorá dostala k moci Hitlera (mimochodom vo vlastnictve sionistov), a vyrabajucej cyklon B, čo mal byť plyn použivany na likvidaciu ľudi v plynovych komorach, vznikli dve spoločnosti, ktore dnes ponukaju vakcinu na zahadny virus prasacej chripky a zarabaju na tom. Nazor si utvor sam, je mi veľmi ľuto, že musiš čitať tieto neprijemne veci, ale všetko zrejme nasvedčuje tomu, že tento biznis je špinava hra...ano, presne ako z americkeho lacneho thrilleru :psssst: ..

//autoeditácia príspevku ( 08 Nov 2009, 6:38 )
Niečo o tom bolo odvisielane na STV:
http://rutube.ru/tracks/1874299.html?v= ... af87bcc406
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

:lol: no vy ste lepsi nez laurel, hardy aj s chaplinom dokopy.. pred 70 rokmi vyrabali cyklon b, to aby sme si kazdy vzali po ziletke a pod ho na druhy svet :smt044

:lol: Kto iny mal vyrabat pre nacistov ak nie ich vlastna nemecka farmaceuticka firma,.. ved asi by cyklon b nedali vyrabat polnohospodarom, obuvnikom, alebo vyrobcom hraciek.. Ved jasne ze sa vyuziju farmaceuticke firmy a chemicky priemysel. Predstav si ze nemecke tovarne vyrabali zbrane a tanky ktorymi padli miliony ludi, a dnes vyrabaju nase auta, a stroje, urcite tam primontuju nieco aby havarovali a odtrhli robotnikom ruky. Dokonca dnesni nemci su potomkami nacistov, a skor ci neskor nas zase splynuju v komorach. To je ista vec vsak, .. a co je horsie, nacisti odrazu spolupracuju zo zidami, zidia si navyrabali na vlastne nicenie cyklon b, tak teraz skusaju cez chripkove vakciny.. :lol: ty vole ty si tak mimo chlapce

:nervozita: vsetci skapete!
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

slayovi

Chaim Weizmann, prvý prezident Izraela, túto sionistickú politiku pojal veľmi explicitne:
Dúfa, že šesť miliónov Židov v Európe sa sústreďuje na emigráciu.

Teda som sa opýtal:

"Môžem vám priniesť šesť miliónov Židov do Palestíny?"

I odpovedal:

"Nie ... Z hlbín tragédie chcem ušetriť ... mladých ľudí [pre Palestínu]. Starí pôjdu. Budú niesť svoj osud, alebo nebudú. Jedná sa o prach, ekonomický a morálny prach v krutom svete ... Iba časť mladých musí prežiť. Mali by to akceptovať."

Chaim Weizmann podriadený sionistickému kongresu v roku 1937 na základe jeho výpovede pred Peel komisiou v Londýne v júli 1937. Zverejnené v Yahya, s. 55.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

krija: Čo je Yahya?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

na to sa budes musiet spytat u zidov proti sionizmu :wink:

http://www.jewsagainstzionism.com/antis ... /index.cfm
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

no ked sa tak bojite tak sa nehajte zaockovat ale ked minuly rok pokazili vakciny na H3N1 ze tam zle oslabili virus tak neviem a po clankoch o vakcine H1N1 http://www.cez-okno.net/clanok/vakcina- ... ve-choroby nooo ale ockovanie na virus sak to je nezmysel
slay
Addict
Addict

krija asi mi usla ta uslachtila myslienka ktoru si naznacoval, alebo to bol taky nezmysel ze som to uprostred rozmyslania zamietol. Nie som si isty.

Juho Kto pokazil vakcinu? Lebo jednak ich vyraba mnoho firiem nezavisle. A jednak oslabene virusy su sucastou len starsich typov, v novsich typoch su len informacne casti tych virusov.

A btw pokial viem, niesom si isty ale tu chorobu GBS, mozes dostat aj po nakazeni chripkou, a je to rovnako nepravdepodobne ako pri vakcine. A teda vakciny v 76tom a dnes sa vyrabaju na inej urovni. Ale lobby je lobby. Fakt som zvedavy kolko ludi sa prihlasi ze to dostali z prasacej vakciny.

A po dalsi krat opakujem, ze Slovensko vakciny proti prasacej nema, a nema ich este ani objednane, a aj ked budu tak nie pre kazdeho ale len pre rizikove skupiny ako zdravotnici a podobne. A este raz zdoraznujem ze ja sice apriorne razne odmietam bludy okolo sionizmu a ine vyplody slabomyselnych labilnych jedincov, ale napriek tomu neodporucam sa davat ockovat proti prasacej ani sezonnej. Lebo ak ste mladi zdravi tak to nema zmysel. Ak ste chori slabi, tak najprv treba zistit ako ste na tom s alergiou na niektoru zlozku vakciny, pripadne ako ste znasali ockovania v detstve. Ak ste v pohode, tak rizika su na urovni 1 z miliona, moze mat neake vedlajsie reakcie. A ak ste uz ockovani niekedy proti chripke boli, tak ani tolko.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

slay napísal: A teda vakciny v 76tom a dnes sa vyrabaju na inej urovni. Ale lobby je lobby. Fakt som zvedavy kolko ludi sa prihlasi ze to dostali z prasacej vakciny.
presne, dnes sa vyrabaju tak, ze vo vakcine proti sezonnej chripke sa cistou nahodou ocitne zivy virus H5N1 :lol: to dava vakcinacii cisto novu perspektivu :lol: :D
slay
Addict
Addict

Petoo napísal:presne, dnes sa vyrabaju tak, ze vo vakcine proti sezonnej chripke sa cistou nahodou ocitne zivy virus H5N1 :lol: to dava vakcinacii cisto novu perspektivu :lol: :D
mozno tak v tvojej hlave :wink:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

slay napísal:mozno tak v tvojej hlave :wink:
Súhlasím s názorom predrečníka. Len pred nedávnom bol v Čechách prípad kedy sa vo vakcíne našli živé nepoškodené vírusy.
Tuším to bolo okrajovo spomenuté aj v tv.
slay
Addict
Addict

IvanSk napísal:Súhlasím s názorom predrečníka. Len pred nedávnom bol v Čechách prípad kedy sa vo vakcíne našli živé nepoškodené vírusy.
Tuším to bolo okrajovo spomenuté aj v tv.
Nevravim nie, ale rad by som videl doveryhodny zdroj. Myslim ze by si mohol poskytnut.

V subjednotkovej je to prakticky nemozne, naozaj vymysel. V split vakcinach, je to tiez blbost. Vo vakcine prvej generacie s inaktivovanymi virusmi, to teoreticky mozne je, dajme tomu.. ale to je fakt ze najstarsi typ. A ak by aj, nedokazem si predstavit akoby ostal ten virus neposkodeny? Do vakcin sa pridavaju konzervanty, ktore by ten virus urcite nezniesol v zdravej kondicii. A dalsia vec, povedz mi ako niekto zistil ze ten virus je neposkodeny ak ho tam nasiel? To si myslis ze je take jednoduche povedat? :lol:

ale ako necham sa prekvapit, pockam na tvoj zdroj.. lebo vo vsetkom je sanca :) aj ked 30 milionov k 1nej.. ale je.
bugysk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bugysk »

slay napísal:Nevravim nie, ale rad by som videl doveryhodny zdroj. Myslim ze by si mohol poskytnut.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid= ... o3LbhcA75I

btw ty si jeden zo zatial najviac successfull trollov akych mam cest sledovat :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mohol by sa vyjadrit niekto, kto je student/absolvent mediciny, ako sa ockuje proti sezonnej chripke? su to protilatky, alebo oslabeny virus?
ak by bola moznot B pravda, bolo by pravdepodobne, ze sa rovnako ockuje proti svinskej ci vtacej chripke, takze by nebolo az take divne aby vo vakcinach nasiel virus...
bugysk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bugysk »

jackb napísal:su to protilatky, alebo oslabeny virus?
ani jedno ani druhe. je to informacia o tom ako virus vyzera. fotka na policajnej stanici s popisom ako ho znicit jednoduchsie povedane.
nestudujem btw.
slay
Addict
Addict

Panov 5 prispevkovych sa mi velmi nechce komentovat, je to ako sneh co sa hned po dopade topi. Ale Vdaka za zdroj bugy.. si chlapik, posluzil si mojej lenivosti.

Takze, kazdy kto si precita ten clanok, ma v hlave mozog ktory nie je uplne vysinuty by mal pochopit, ze to co tu IvanSk povedal, bola nekompletna a svojou nekompletnostou velmi zavadzajuca informacia. Ale stary dobry slay to opat raz uvedie na pravu mieru.

Povodna story:
Len pred nedávnom bol v Čechách prípad kedy sa vo vakcíne našli živé nepoškodené vírusy.Tuším to bolo okrajovo spomenuté aj v tv.
Fiha? Vo vakcine? Paneboze.. ludia sa mohli nakazit vsakze. Neposkodene virusy? Jezis maaria.. a dokonca to aj v telke davali, tak to uz rovno skacem z okna.

True story (vid. odkaz)

Slo o to, ak som dobre pochopil ze z jedneho labaku do druheho sa posielal neaky matros potrebny na vyskum. Tie blizsie nespecifikovane vakciny mali obsahovat len neaky kmen sezonnej. Ale ludskou chybou boli kontaminovane tak ze obsahovali vtaciu chripku. Mno a vyskumnici to naockovali par pokusnym fretkam, tie zdochli, uvideli ze cosi je v neporiadku. Tak a bol z toho humbuk. Hned tam vsetky vzorky ktore mohli obsahovat vtaciu atd. znicili a pracovnikov labaku dali vysetrit ci nahodou im nerastu pierka. A to je vsetko.. Cize, ad 1 slo o vyskum a labak, ad 2 O vyskum na fretkach. ad 3 je to klasicky Hoax.

Takze nudaaaa... no comment. :?

//autoeditácia príspevku ( 09 Nov 2009, 22:47 )
JackB
mohol by sa vyjadrit niekto, kto je student/absolvent mediciny, ako sa ockuje proti sezonnej chripke? su to protilatky, alebo oslabeny virus?
Uz som sa k tomu vyjadroval, a popisal som to najprimitivnejsie ako sa da..

( a necerpal som to z ludovej slovesnosti. Ale normalnych zdrojov, venoval som aj par hodin vecernych debat s medikmi tejto problematike, ak ta to ukludni. Ale aby si zase moc kludny nebol, prisaham ti ze medici toho vela nevedia pokial su studenti, a na moje sklamanie ani absolventi ti nepovedia okrem par vseobecnosti vela pokial niesu specializovani na imunologiu. Je to bieda, cim viac vidim uroven studentov mediciny tym viac sa bojim chodit k doktorom :D. Ale to je vsade takto, v kazdom obore.. o ekonomii radsej pomlcat. Avsak cest vynimkam, poznam par studentov ktorym by som lahol na stol.)

ani jedno ani druhe. je to informacia o tom ako virus vyzera.
Vakciny prvej generacie, su zalozene na inaktivovanych viroch. Cize zalezi od typu vakciny. Ak prichadzas do novej debaty tak si aspon precitaj co bolo pred tym, ak sa chvastas tym ze nieco sledujes, lebo to tak nevyzera. A to iste plati aj pre Jackb, je to tu dost trapne aj bez toho aby sme sa vracali stale k tomu istemu.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Najviac ma zabáva hra s číslami médií. Povedia síce správne číslo, ale povedia to tak alebo v takom kontexte, že to znie úplne inak...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SPRÁVY Z MOSKVY: CIA CHCELA Z LIETADLA POPRÁŠIŤ ČÍNU VÍRUSOM

(pakalert.wordpress.com, 28.11.09) - Podľa správ kolujúcich v Kremli bolo minulý týždeň v Šanghaji zostrelené lietadlo pilotované agentami CIA, ktoré malo na palube náklad zmutovaného vírusu prasačej chrípky, určeného na poprašovanie.

Podľa správ čínskych agentúr bolo lietadlo zaregistrované v Zimbabwe a vlastnené Avient Aviation company, čo je firma blízka CIA.

Jeden zo zranených, pôvodom Indonézan, „priznal“ čínskym vyšetrovateľom, že je technickým zamestnancom United States Navy a pracuje na „tajomnom projekte“ Naval Medical Research Unit No. 2 (NAMRU-2), situovanom v Indonézii.

Indonézsky minister obrany Juwono Sudarsono už predtým vyjadril názor, že tento projekt nie je v súlade so štátnymi záujmami Indonézie.

Ešte zaujímavejšie je, že bio-zbrane v Indonézii boli produkované v spolupráci s Rockefeller institute a prepojením na Americans Viral Diseases Program (VDP).

David Rockefeller, jeho reč pre zasadaním Trilateral Commission v júni 1991:

“Sme vďační Washington Post, New York Times, Time Magazine a a iným veľkým vydavateľom , ktorí venujú pozornosť našim stretnutiam už 40 rokov. Bolo by pre nás nemožné vyvinúť plán pre svet, keby sa mu nedostávalo svetla publicity. Práca je momentállne oveľa sofistikovanejšia a pripravená smerovať k svetovej vláde. Nadnárodná suverenita intelektuálnej elity a bánk bude mať prednosť pred národným pohybom minulých storočí"

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8383938.stm

Podľa BBC išlo o haváriu lietadla, pričom traja ľudia neprežili.

Zdroj: http://www.magnificat.sk/nd/clanky/moskvasp.html
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

jackb napísal:mohol by sa vyjadrit niekto, kto je student/absolvent mediciny, ako sa ockuje proti sezonnej chripke? su to protilatky, alebo oslabeny virus?
ak by bola moznot B pravda, bolo by pravdepodobne, ze sa rovnako ockuje proti svinskej ci vtacej chripke, takze by nebolo az take divne aby vo vakcinach nasiel virus...
tu mas oficialne vyjadrenia spolocnosti co to financuju su dost opatrne ale:
Z čoho sa očkovacia látka (vakcína) proti chrípke vyrába?
Očkovacia látka proti chrípke spravidla obsahuje tri rôzne typy usmrteného chrípkového vírusu (pozri nižšie). Vírusy sa najskôr vypestujú na kuracích zárodkoch, potom sa usmrtia a predtým, než sa použijú na výrobu vakcíny sa vyčistia a testujú. Výťažok z jedného vajíčka znamená zhruba jednu dávku očkovacej látky.
Aké typy očkovacích látok poznáme?

celovírusové – obsahujú celý usmrtený vírus. Vyznačujú sa dobrou imunogénnosťou, ale pomerne vyskou reaktogénnosťou. V SR nie sú dostupné.
inaktivované štiepené (splitové) – sú vyrobené „rozštiepením“ celých usmrtených častíc vírusov. Odporúčané sú najmä pre očkovanie osôb vo vyššom veku, u ktorých je všeobecne imunitná odpoveď oslabená.
subjednotkové – sú zložené len z vonkajších antigénov, ktoré sú oddelené od jadra vírusov.

Spôsobuje očkovacia látka nežiadúce účinky?
Očkovanie môže spôsobiť lokálnu reakciu (bolestivosť) v mieste vpichu, začervenanie, opuch, menej často zvýšenie teploty, malátnosť, triašku, bolesti svalov a kĺbov trvajúce pár dní.

a este nieco moznost ako sa mohla rozsirit tato slaba chripka H1N1
Aké je zloženie očkovacej látky pre chrípkovú sezónu 2006/2007?
SZO prijala rozhodnutie odborníkov o zložení očkovacej látky pre chrípkovú sezónu 2006/2007 (severná pologuľa). Vakcíny obsahujú nasledujúce tri kmene:

A/New Caledonia/20/99 H1N1
A/Wisconsin/67/2005 H3N2
B/Malaysia/2506/2004
za 3 roky sa dokaze rozsirit do celeho sveta aj svorka potkanov.
slay
Addict
Addict

Podľa BBC išlo o haváriu lietadla, pričom traja ľudia neprežili.
KRIJA :smt009 ale ty im neveris vsak? Koho by to napadlo? :wink: Na jožina z bážin platí jen a pouze praškovací letadlo :lol: . Amíci chceli popráškovať Čínu hahaha vačšiu sprostosť som už dlho nečítal. Určite by si na niečo také vybrali neaké lietadielko, nahebali by tam pár luďí, pixlu vírusu a hybáj práškovať čiňakov :lol: . Kokos človek musí byť už asi riadne vytretý aby toto napísal a nebodaj tomu aj uveril.

To lietadlo, štartovalo z letiska v Šanghaji a nebolo zostrelené ale narazilo do hangára pri štarte :lol: a to čo píšeš ty je ukážkový hoax a blud. :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

slay a smial si sa aj vtedy ked "postrekovali" na ukrajine?

http://www.hojko.com/post1288708.html#1288708
Napísať odpoveď