redbull je proste naj....ale teraz objavujem caro redbull coly...je uplne skvela...ked si ju porovnam s normalnou coca-colou.....vobec po nej clovek nie je smadny...a + ma takmer zhodne ucinky ako redbull normalny
PepoJr. Redbull Cola ze je dobra? Bud na Slovensku predavaju in ako v Prahe alebo mas fakt divny vkus. Doteraz mi kazdy jeden clovek ktory to chutnal tvrdi ze je hnus - vratane mna
Jeden chalan čo k nám chodil na školu zomrel tak že boli oslavovať a vodka a brzda redbull, no a to sa mu vypomstilo lebo mal problémy so srdcom. Hrozné keď mladý 17 ročný človek príde o život.
Tak po prvykrat som citil uzasnu silu energetickeho napoja.....samozrejme ze samotny napoj na mna neucinkuje....
Nejak som pozabudol, a nemyslel som na to.....bol som s kamaratom na pivo....hned na to sme sli do kamaratky na kavu....takze dal som si jedno ci dve piva, za tym hrncek kavy....a este mi kamaratka dala plechovku red bullu......a potom som niekde s kamaratom siel, a zrazu kukam, ze nejak lahko sa mi slape....isiel som pomerne rychlo.....do kopca som slapal nejak rychlo....a potom mi doslo co to sposobilo....
Ten pocit si nemal z toho redbullu ale z toho že si bol nasipaný
Stačí že si brat pri učení otvorí plechovku redbullu a už len z tej vône neviem spať..
Raz som dal hnusnú kombináciu ked som sa učil a poviem fakt som sa učil do rána:
dal som si tabletku guarany
zapil som ju veľkým kýblom kávy
dal som si ginko
zapil som ho redbullom.
o pol noci
to isté až na kávu
pipík mi stál ako rura oči som už zápalkou mohol podopierať a stále som nevedel zaspať
energeticke velmi nepijem, ale ked tak jedine UP , velmi dobre chudi a dobre preberie. najcastejsie vsak coca colu , pri nocnom gambleni na nezaplatenie
V partii pijeme striky, ale keď sa ide "densovať", na štart si daváme nejaký energeťák s vodkou...
Neviem či sú to len moje/naše skúsenosti, ale podľa mňa to má dosť silné laxatívne účinky
ešte v živote som nepil energeťáky pre povzbudenie ,ale len tak.Ale aj tak len zopárkrát nejak ma to neláka.Aj keď musím sa priznať že začína uvažovať či si nejaké nezakúpim,blíži sa skúškové...
mno redbulla som si doprial vynimocne cez maturity inak teraz cca 2x tyzdnenne ked mam tazsiu posilovnu tie energetaky z lidlu za 35c alebo taq nejaq inak si myslim ze je to dost navykove takze bacha na to
Litrova Flasa V12 a ide sa Inac som aj porovnaval obsah kofeinu redbullu s inymi "lacnejsimi energetickymi napojmi, a obsah je takmer rovnaky.. a ak mam porovnat ja neviem napr Hell alebo V12 alebo rozne ine, vsetky su identicke ako redbull.. Avsak s tym rozdielom ze redbull je 2-3x drahsi.. Takze je uz podla mna zbytocne kupovat predrazeny redbull, u ktoreho uz platite fakt len za znacku..
zhruba pred tyzdnom som pil na prednaske energetak Boom a nehorazne mi to zryhlilo tep, dvihlo tlak (pulz bol lahko nahmatatelny) a mal som neprijemny pocit zavrate. Od vtedy uz len osvedceny redbull alebo tu oranzovu blbost z Billy za 12sk v plastovej flasticke. No co sa tyka stavu "po pouziti a vyprchani ucinkov" jednoznacne u mna vedie redbull
energetaky pijem zasadne v kombinacii s cokoladovou tycinkou/inym zdrojom rychlej energie, inak ich pitie nema vyznam a skodi organizmu este viac