Far cry 2 a monitor
Far cry 2 a monitor
Čaute, mám hru Far cry 2, no včera som ju odinštaloval, kvôli tomu, že mi 2-krát zasekla. Zasekla/zamrzla vždycky len pri väčších efektoch-výbuchy, alebo keď som niečo sťahoval a sťahovanie sa ukončovalo-jednoducho keď bol vyťažený systém. No pritom hra mi išla plynulo na detailoch na akých bola, je možné aby mi hra zamrzla, a keď ju ukončím cez správcu úloh, tak mi monitor začne blikať ako keď je v pohotovostnom režime? Pýtam sa to preto, lebo mám strach, či to nemôže odpáliť grafiku, keďže tá sa mi už dvakrát odpálila, no teraz mám úplne nový komp. Keď mi hentak začal monitor blikať po tvrdom vypnutí hry, tak som počítač vypol a zapol a znova všetko išlo, pomohlo by keby som dal menšie detaily hry?
Jediné, čo mi z tvojich možností ostáva je teda grafika. Ja som aj nad tým rozmýšľal, že hru nezvláda s ostatnými funkciami a preto to spraví systém. Ale napríklad CRYSIS mi išiel menej plynulo a keď systém robil ešte počas hrania iné činnosti, tak si trochu počítač posekal a keď sa dorobilo tak išiel znova plynulo, ale hento neprejde ale zamrzne. Myslíte, že by som mal skutočne také nešťastie na tie grafiky a bola by už 3-tia chybná? Veď som pred mesiacom kupoval do kompu všetko nové.