Far cry 2 a monitor

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Far cry 2 a monitor

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Čaute, mám hru Far cry 2, no včera som ju odinštaloval, kvôli tomu, že mi 2-krát zasekla. Zasekla/zamrzla vždycky len pri väčších efektoch-výbuchy, alebo keď som niečo sťahoval a sťahovanie sa ukončovalo-jednoducho keď bol vyťažený systém. No pritom hra mi išla plynulo na detailoch na akých bola, je možné aby mi hra zamrzla, a keď ju ukončím cez správcu úloh, tak mi monitor začne blikať ako keď je v pohotovostnom režime? Pýtam sa to preto, lebo mám strach, či to nemôže odpáliť grafiku, keďže tá sa mi už dvakrát odpálila, no teraz mám úplne nový komp. Keď mi hentak začal monitor blikať po tvrdom vypnutí hry, tak som počítač vypol a zapol a znova všetko išlo, pomohlo by keby som dal menšie detaily hry?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Skús pozrieť či sa ti niečo neprehrieva.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Neprehrieva sa mi nič.
lukox
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lukox »

Aha tak potom konfiguraciou nemas problem ze by si mal slaby PC....skus pozriet nejakym ativirakom ci nemas vyrus alebo nieco take.Alebo skus preinstalovat ovladac na gryfiku.
Ak to nepomoze tak potom preinstaluj windows a k aj vtedy tak mas nieco s grafickou kartou.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Jediné, čo mi z tvojich možností ostáva je teda grafika. Ja som aj nad tým rozmýšľal, že hru nezvláda s ostatnými funkciami a preto to spraví systém. Ale napríklad CRYSIS mi išiel menej plynulo a keď systém robil ešte počas hrania iné činnosti, tak si trochu počítač posekal a keď sa dorobilo tak išiel znova plynulo, ale hento neprejde ale zamrzne. Myslíte, že by som mal skutočne také nešťastie na tie grafiky a bola by už 3-tia chybná? Veď som pred mesiacom kupoval do kompu všetko nové.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Skús ešte nejaký benchmark nech si poriadne ta grafika zamaká.
Uvidíš či to zamrzne aj pri poriadnej vyťaženosti.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Ten benhcmark, čo malo FAR CRY 2 zabudovaný som dal na plné, išiel, síce trochu sekal ale nezamrzol. Všetky tie tri stupne testu prebehli v pohode na "MAXED OUT", a to sú tuším tri a postupne sa pridáva viac textúr atď.
Napísať odpoveď