Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

Zase si neklamme, Hrdinovia na tom niesu s efektami az tak dobre, aby si mohli dovolit ten finalny suboj "pred dverami" :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

a co nekricite ze je uz nova seria? :) .. ja som bol uplne uneseny novym Dexterom a na Heroes som uplne zabudol idem to stiahnut, pozeram ze uz bolo dost casti odvysielanych ..
mam sa tesit? :)
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Krásna nová čast. A aj pre tých, čo majú rady efekty sa na konci niečo nájde.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Táto nová séria je lepšia ako predošlá. Nevieme presne, kto je ten zlý, kto je ten dobrý, nevieme čo tí z cirkusu vlastne chcú. Niečo tam ešte bude, čo teraz ešte nevieme.

V prvej sérii to bolo tiež podobné, nebolo všetko jasné a tak je to lepšie. V nasledujúcich to už bolo príliš čirno-biele, boli tí dobrí a tí zlí, všetko bolo hneď jasné, žiadne tajomstvá, záhady, a to tam chýbalo.

Škoda že Peter nemá ešte stále tú svoju pôvodnú schopnosť a mohol by byť tam nejaký väčší boj so Sylarom. Čo tam určite bude je boj Sylara s tými z cirkusu, keď sa "vráti". :) Pochybujem, že tam bude chcieť ostať, radšej spraví masaker a pôjde ďalej. :lol:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Cesar napísal:Táto nová séria je lepšia ako predošlá. Nevieme presne, kto je ten zlý, kto je ten dobrý, nevieme čo tí z cirkusu vlastne chcú. Niečo tam ešte bude, čo teraz ešte nevieme.

V prvej sérii to bolo tiež podobné, nebolo všetko jasné a tak je to lepšie. V nasledujúcich to už bolo príliš čirno-biele, boli tí dobrí a tí zlí, všetko bolo hneď jasné, žiadne tajomstvá, záhady, a to tam chýbalo.

Škoda že Peter nemá ešte stále tú svoju pôvodnú schopnosť a mohol by byť tam nejaký väčší boj so Sylarom. Čo tam určite bude je boj Sylara s tými z cirkusu, keď sa "vráti". :) Pochybujem, že tam bude chcieť ostať, radšej spraví masaker a pôjde ďalej. :lol:
No to sa bude muesit Parker rozhybat a ked teraz jeho telo prevzal Syler tak boh vie ci ho bude vyuzivat v jeho svete(Parker) alebo si zacne ist za svojim a pokusi sa ziskat spat svoje telo. Je to zatial zamiesane celkom dobre tak som zvedavy co z toho dokazu spravit scenaristi. Ale aj tak je hocico lepsie ako predosla seria ktora bola uplne o h***e :) .
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

tak k novej časti:
Sylar(skutočný) zasa bodoval,ako s tým Parkmanom to bolo stobodové.Trochu mi bolo ľúto toho healera,ale tak bol v podstate nanič.. :? Sam to ale pekne zakončil.Claire neriešim aj keď by ma zaujímalo,čo s ňou chystá tá černoška
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Tak tato 8. cast bola uplne super, a najviac sa mi rata, ze Sylar co je zly, pomohol Hirovi. :) To bolo dost super. Tieto sceny mam strasne rad. Len ten hnusak john, ci ako sa vola s tymi tetovaniami, nemal mu zobrat tu Charlie ...
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Tak musim uznat, ze pre mna prichod T-Baga :) znamenal jedine ozivenie serialu. A k poslednej casti - bolo dost fajn, ze Sylar pre zmenu nepozabijal kazdeho, koho stretol. Je vcelku zaujimave aj to, odkial sa pozna Mohinder a T-Bag. No uvidime kam sa to vsetko uberie. Kazdopadne je to lepsie ako predosle diely a to o dost.
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

tak posledná časť ma veľmi prekvapila.KONEČNE nejaké oživenie.teším sa hlavne z Hira.Akoby sa vrátil ten z prvej série.Sylar ma dosť prekvapil,myslím že v tej dobe by sa tak nezachoval ako sa zachoval.Táto časť je podľa mňa určite najlepšia z doterajšej série a musím povedať ,že sa už teším na daľšiu(po tom čo sa dočítal by to mohlo byť zaujímavé).
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

"Butterfly men" :D :D :D
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

"Bad batrflaj man"...niekedy uvazujem ci to nie jamajsky prizvuk :D
Ale tak Masi ma moje sympatie, anglicky vie, ten accent len hraje. A jeho postava sa mi s tymi heslami a principmi vzdy pacila najviac.
Som zvedavy co a ako v 9 casti...
Cesar
Addict
Addict

Peter Petrelli nie a nie dostať naspäť svoju pôvodnú schopnosť. :D Aj Sylar by sa mohol vrátiť, tam v cirkuse by mohli byť pekné boje s tými ostatnými so schopnosťami s ním. :lol: Chýba tam ale stále viacej akčných scén, nejaké boje.

Vyvíja sa to ale aj takto celkom dobre. :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

boje boli ked ich vsetkych nahanali a bolo to nahovno :D radsej nech nevieme co sa stane, nech keby sa tam mali lomit epizodu co epizodu a nic by sa dokopy nedialo (Danko style :D)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Ach, stale cakam na to, kedy bude Sylar Sylarom... kedze sa vratil Hiro do minulosti a potom stretol Sylera tak to bolo uplne super.. dobre to spravili.. ten prvy kontakt.. :) a potom ked Sylar jej pomohol tak popravde som necakal, ze bude taky kludny a necha Hira.. ma napadlo, ze keby si Sylar od neho zobral tu schopnost, tak by mohol ist do buducnosti a zistit si to aj sam. No kazdopadne Sylar si ide svojimi krokmi a teda stale sa chysta na Claire s pocitom, ze sa mu potom nic nestane... Myslim si, ze sa tymto Hirovom navrate dost veci zmenilo... V podstate nic ine ma tak nezaujimalo.. Sylar je u mna priorita :P
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

suhlasim....uz aby bol Sylar stary dobry Sylar nech sa nam trosku rozbehne tato seria bo sa mi zda, ze zatial to nema taku šťavu. Chcelo by to trochu akcie. Chybaju mi tie casy, ked Sylar kazdy druhy diel dakoho "ulovil". Dufam ze sa zo Samuela (T-bega) vykluje poriadny zaporak, so Sylarom by sa mohli postarat o pekne destrukcie a Peter Petrelli by konecne mohol ukazat jeho plny potencial.
Cesar
Addict
Addict

Tá posledná časť bola vyníkajúca (s04e09), nemám sa čo sťažovať, aspoň takto by to mohlo pokračovať, to by bolo ono. Čo bude s Parkmanon/Sylarom? To som zvedavý. :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jooj tato cast bola super, len fakt DOOST velka skoda Nathana :( boli dobri bratia. A dost dojimave bolo to, ked ho pustil z toho poschodia. Dufam, ze sa este vrati spat. A inak neviete ci bude season 5?? Lebo promo som este nevidel, dufam, ze to tak rychlo neskonci :( Lebo lepsi serial som este ani nikdy nevidel.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

to len mne sa to uz zda maximalne nudne???? nebavi ma tato season vobec... vkuse o tom istom a niektore veci su nedomyslene :?
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

ber to tak, ze ich nemozu vecne len nahanat a len neustala akcia...mne sa praveze paci, ze trosku zvolnili tempo, urcite je Samuel a jeho tajomna family zaujimavejsia ako traper Dankov 3 season... inak by ma tiez zaujimalo ci bude 5 season ...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj Danko sa ani mne nepacil, a piata by mala isto byt :) Len kedy ...v :?
Napísať odpoveď