Heroes
Táto nová séria je lepšia ako predošlá. Nevieme presne, kto je ten zlý, kto je ten dobrý, nevieme čo tí z cirkusu vlastne chcú. Niečo tam ešte bude, čo teraz ešte nevieme.
V prvej sérii to bolo tiež podobné, nebolo všetko jasné a tak je to lepšie. V nasledujúcich to už bolo príliš čirno-biele, boli tí dobrí a tí zlí, všetko bolo hneď jasné, žiadne tajomstvá, záhady, a to tam chýbalo.
Škoda že Peter nemá ešte stále tú svoju pôvodnú schopnosť a mohol by byť tam nejaký väčší boj so Sylarom. Čo tam určite bude je boj Sylara s tými z cirkusu, keď sa "vráti".
Pochybujem, že tam bude chcieť ostať, radšej spraví masaker a pôjde ďalej. 
V prvej sérii to bolo tiež podobné, nebolo všetko jasné a tak je to lepšie. V nasledujúcich to už bolo príliš čirno-biele, boli tí dobrí a tí zlí, všetko bolo hneď jasné, žiadne tajomstvá, záhady, a to tam chýbalo.
Škoda že Peter nemá ešte stále tú svoju pôvodnú schopnosť a mohol by byť tam nejaký väčší boj so Sylarom. Čo tam určite bude je boj Sylara s tými z cirkusu, keď sa "vráti".
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No to sa bude muesit Parker rozhybat a ked teraz jeho telo prevzal Syler tak boh vie ci ho bude vyuzivat v jeho svete(Parker) alebo si zacne ist za svojim a pokusi sa ziskat spat svoje telo. Je to zatial zamiesane celkom dobre tak som zvedavy co z toho dokazu spravit scenaristi. Ale aj tak je hocico lepsie ako predosla seria ktora bola uplne o h***eCesar napísal:Táto nová séria je lepšia ako predošlá. Nevieme presne, kto je ten zlý, kto je ten dobrý, nevieme čo tí z cirkusu vlastne chcú. Niečo tam ešte bude, čo teraz ešte nevieme.
Škoda že Peter nemá ešte stále tú svoju pôvodnú schopnosť a mohol by byť tam nejaký väčší boj so Sylarom. Čo tam určite bude je boj Sylara s tými z cirkusu, keď sa "vráti".Pochybujem, že tam bude chcieť ostať, radšej spraví masaker a pôjde ďalej.
Tak musim uznat, ze pre mna prichod T-Baga
znamenal jedine ozivenie serialu. A k poslednej casti - bolo dost fajn, ze Sylar pre zmenu nepozabijal kazdeho, koho stretol. Je vcelku zaujimave aj to, odkial sa pozna Mohinder a T-Bag. No uvidime kam sa to vsetko uberie. Kazdopadne je to lepsie ako predosle diely a to o dost.
-
Georgeo88
Light Star
tak posledná časť ma veľmi prekvapila.KONEČNE nejaké oživenie.teším sa hlavne z Hira.Akoby sa vrátil ten z prvej série.Sylar ma dosť prekvapil,myslím že v tej dobe by sa tak nezachoval ako sa zachoval.Táto časť je podľa mňa určite najlepšia z doterajšej série a musím povedať ,že sa už teším na daľšiu(po tom čo sa dočítal by to mohlo byť zaujímavé).
-
Reanimated
Medium Expert
-
Šu-Do
Redeemer
Ach, stale cakam na to, kedy bude Sylar Sylarom... kedze sa vratil Hiro do minulosti a potom stretol Sylera tak to bolo uplne super.. dobre to spravili.. ten prvy kontakt..
a potom ked Sylar jej pomohol tak popravde som necakal, ze bude taky kludny a necha Hira.. ma napadlo, ze keby si Sylar od neho zobral tu schopnost, tak by mohol ist do buducnosti a zistit si to aj sam. No kazdopadne Sylar si ide svojimi krokmi a teda stale sa chysta na Claire s pocitom, ze sa mu potom nic nestane... Myslim si, ze sa tymto Hirovom navrate dost veci zmenilo... V podstate nic ine ma tak nezaujimalo.. Sylar je u mna priorita 
-
PAIN
Light Professional
suhlasim....uz aby bol Sylar stary dobry Sylar nech sa nam trosku rozbehne tato seria bo sa mi zda, ze zatial to nema taku šťavu. Chcelo by to trochu akcie. Chybaju mi tie casy, ked Sylar kazdy druhy diel dakoho "ulovil". Dufam ze sa zo Samuela (T-bega) vykluje poriadny zaporak, so Sylarom by sa mohli postarat o pekne destrukcie a Peter Petrelli by konecne mohol ukazat jeho plny potencial.
-
Adulko1
Light Professional
Jooj tato cast bola super, len fakt DOOST velka skoda Nathana
boli dobri bratia. A dost dojimave bolo to, ked ho pustil z toho poschodia. Dufam, ze sa este vrati spat. A inak neviete ci bude season 5?? Lebo promo som este nevidel, dufam, ze to tak rychlo neskonci
Lebo lepsi serial som este ani nikdy nevidel.