Celkom ma sere inaksie ze v celej zemi je len jeden trener na specializaciu... chcel som byt reaver (nicitel) a nejako som si neuvedomil ze ten obycajny boss co sedel v secret temple je trener a moc sa mi nepacilo pracovat pre niekoho komu som zabil celu sektu
Dragon Age: Origins
Ak s nou budes mat reputaciu tak ano
Aj Alisitair ta nenauci templarovi ked ta neznasa
Celkom ma sere inaksie ze v celej zemi je len jeden trener na specializaciu... chcel som byt reaver (nicitel) a nejako som si neuvedomil ze ten obycajny boss co sedel v secret temple je trener a moc sa mi nepacilo pracovat pre niekoho komu som zabil celu sektu
tak som zabil aj jeho a dozvedel som sa to ked som v pribehu dalej o 30hodin pomaly... Wynne som tiez musel zabit, lebo ina moznost nebola co ma tiez teraz dobre sere ... asi zacnem odznova prisaham bohu ....
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Okrem Stena nemam s reputaciou problem u nikoho. Len neviem, ci to moze byt nedostatkom oblubenosti, ked ani na 50tke nic. Dost ma to irituje, kedze schvalne kvoli tejto schopnosti uz par levelov odkladam rozdelovanie bodov (wynne je sice dobra liecitelka, ale dvaja magovia v parte, je predsalen trosku chore)Jake napísal:Ak s nou budes mat reputaciu tak anoAj Alisitair ta nenauci templarovi ked ta neznasa
-
xH4wK
Spoiler
Kokso proste milujem tuto hru.
Uz mam odohranych asi 30 hodin, ziskal som na svoju stranu uz vsetky 3 frakcie z tej zmluvy (elfov,trpaslikov,magov) a teraz idem este vyliecit arla a este to velke mesto neviem jak sa vola
nemam vsetky q spravene, kua dufam ze ma caka este vela hodin zabavy.
btw "mother" bola fakt velka
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 22ea40.png
Uz mam odohranych asi 30 hodin, ziskal som na svoju stranu uz vsetky 3 frakcie z tej zmluvy (elfov,trpaslikov,magov) a teraz idem este vyliecit arla a este to velke mesto neviem jak sa vola
btw "mother" bola fakt velka
-
AXO
Professional
===SPOILER===
Alistair mi povedal, ze ma sestru a byva v Denerime pri elfej odluke. Prisiel som tam, odluka zavrena(pretoze niekto odtial zabil slachtu - ak hrate za mestskeho elfa, tak viete kto
) ale ta alistairova sestra nikde... neviete kde ju najdem ? BTW ako sa dostanem do ostatnych casti mesta denerim ? Treba mat vsetky frakcie na svojej strane, az potom sa da ? Mam zatia llen elfov, magov(templarov), pracujem na trpaslikoch.... a da sa mi ist len do tych troch uliciek, trhovisko a opustena budova(v Denerime)
Alistair mi povedal, ze ma sestru a byva v Denerime pri elfej odluke. Prisiel som tam, odluka zavrena(pretoze niekto odtial zabil slachtu - ak hrate za mestskeho elfa, tak viete kto
-
Alphakilla
Amateur
tak uz tech 19DCl fungujou vsecky uz vlastim tu Starodovnou PEvnost Sedych Strazscu a mam i tu starou zbroj sedych strazscu je fakt pekna xD a nejlepsi je do skupiny se mi pridal Golem a kdyz sme dochazeli s vesnice tak tam byl zaber jak GOlem kouka na slepici a najednou rána a tam jen krvavá skvrna a ten golem jen pokrcil rameny jako ze nic xD xD nejvic se mse smal xD
-
vendo
Guru
-
Alphakilla
Amateur
-
xH4wK
Navod pre ludi v "Rukavice", ten "hlavolam..." s mostom.
SPOILER : http://img682.imageshack.us/img682/1528 ... 202356.jpg
(Made by H@wk
)
SPOILER : http://img682.imageshack.us/img682/1528 ... 202356.jpg
(Made by H@wk
ja nemam originalku tak sem si tech 19DCl stahnul
a tam mas pár novych predmetu + ty 2premiovy mise , 1 je o tom golemovi a 2 je o ty pevnosti Sedych Strazscu
presneji tady to je
The Stone Prisoner
Warden's Keep
The Edge
Embri's Many Pockets
Helm of the Deep
The Lucky Stone
The Lion's Paw
Amulet of the War Mage
The Wicked Oath
Memory Band
Feral Wolf Charm