Neviete ako zistim na akej obtiaznosti hram ? Som hru rozohral druhy krat a sa mi zda, ze nejak malo zomieram a nepriatelov davam zase nejak priliz lahko. Neviem ci som si nechtiac nedal najlahsiu obtiaznost.
Hru hrám stále, pekne kludným tempom a užívam si ju plnými dúškami. Pre mňa je to hra roku, MW2 ma sklamalo. Ked ju prejdem, pôjdem znova za mága lebo chcem zmenit niektoré rozhodnutia
Moja aktuálna zostava. Zohnal som si všetky DLC-čka a funguju krasne a cesky. Shale je bohovy
Hráš za svoju postavu, ale ovládaš kompletne celú grupu jednoducho kliknes na obrazok postavicky vlavo alebo rovno na postavu a vidis to z jej pohladu.
Guczmann napísal:Hráš za svoju postavu, ale ovládaš kompletne celú grupu jednoducho kliknes na obrazok postavicky vlavo alebo rovno na postavu a vidis to z jej pohladu.
a mas tam este nejake 3moznosti (kazych par lvlov sa prida dalsia) ako "naprogramovat" partaka co ma robit, takze im mozes zadat napr ak tebe klesne hp na 50% nech ta healnu, ak je enemy pod 30% nech sa nanho vrhnu atd, velmi detailne moznosti su tam
Inak je normalne, aby sa mi nejakym sposobom vyparila zbran? Mal som jednu z najlepsich magickych palic (aspon teda zo zaciatku urcite), za ktoru som vysolil nemaly peniaz, a ona proste zmizla?
to veru nemam, prehadzovanie sad zbrani pouzivam celkom casto, ale u maga ktory bojuje z dialky to nebolo potrebne. Proste zmizla. Este som myslel, ci som ju naaahodou omylom nedal dole (aj ked neviem preco by som to robil) a nepredal, ale obchodnikov s ktorymi obchodujem som presiel, a nebola u nich. No nic, skoda. Robila poskodenie, na ktore som zatial imunitu nevidel (co sa o tych beznych povedat neda)