Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

jasne predavaju.. neviem v akom shope si to pozeral ale v alze maju vela bookov s win 7 napr. http://www.alza.sk/sony-vaio-nw21sf-s-d142238.htm ale aj bezne asusy, acery, atd.. okolo 500€ maju win7..
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Suffel napísal:jasne predavaju.. neviem v akom shope si to pozeral ale v alze maju vela bookov s win 7 napr. http://www.alza.sk/sony-vaio-nw21sf-s-d142238.htm ale aj bezne asusy, acery, atd.. okolo 500€ maju win7..
a co si myslis ze je lepsie do notebooku? vista alebo win7 ? alebo to je len otazka zvyku? vobec sa v tychto veciach nevyznam kedze ja mam stary crep na ktorom ledva ide XP :D ale planujem po vianociach kupit nb do 500 eur...este skoro vyberat ale uz si mozem urobit trochu jasno :D
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no hej s vyberom treba urcite pockat a vyberat tesne pred kupou.. aby si kupil to najlepsie co za tych 500€ budes moct.. ja som zastancom win7 rozhodne do booku by som dal win7 alebo kupoval uz z win7 proste oproti viste ten windows je ovela ovela lepsi a dokonalejsi.. po prichode win7 vista ako keby zmizla preslo mi cez ruky uz dost bookov co visla 7-cka a ziaden book nemal vistu.. takze v dnesnej dobe urcite chod do 7-cky..
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

http://www.orange.sk/kntbk/detail/7599

http://www.orange.sk/kntbk/detail/7600

Konecne som si doprial na notebook...poradte ktory je lepsi ja osobne myslim ze lepsi je Acer Aspire 8735G

A ci su kvalitne aj na hranie hier...poradte :D

alebo niaky kvalitny z ponuky orange http://www.orange.sk/kntbk
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

co si predstavuje pod slovom hra?? lebo je to siroky pojem mozes na nom hrat nejake strategie proste nenarocne hry alebo mozes na nom hrat GTA IV.. takze skus spresnit ake mas na mysli hry.. taktiez vyuzitie toho booku co s nim vsetko bude robene ako bude casto prenasany a atd..

co sa tyka toho lenova a acera tak jednoznacne je lepsi acer.. ale takto je lepsi jedine vykonovo, dalej 18,4" uhlopriecka? wtf tak s prenasanim toho booku moc nerataj a ta vaha no tak to sa uz ani nevyjadrujem.. dalej acer s plastami su neni natom najlepsie a s lenovom sa to neda ani porovnavat.. a este k cene aceru 1000eciek??.. no nic v zlom ale zato by som kupil uplne nieco ine..

este sa takto opytam kolko mas rozpocet? aku chces uhlopriecku? a musi to byt z orange?? nemoze to byt z alzy alebo datacomu??.. podla mojho nazoru v orange to je strasne drahe..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Suhlas so Suffel-om. Viac info dodaj, pozrieme sa po niecom. Za 1000EUR sa daju zohnat ovela spolahlivejsie a lepsie vyrobky ako tieto od Aceru. Nehovoriac o vykone + staci si tu precitat par diskusii na temu "Acer a spolahlivost"...
spider1029
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spider1029 »

Caute, poradte mi prosim s kupou notebooku. Mal by byt ako nahrada PC Cena: 1000- 1500.

Podmienky:

Obrazovka- 16-17
Quad Core
7200 pevny disk
dobra grafika
cZaR
Expert
Expert

Mne je jednoo hladam niaky book co by bol vylozene na hranie silnejsich peciek ako GTA4..bez sekania a tak :D viete ako to myslim...do 1000 eur jednoznacne..hm...ale najlepsie s tej ponuky orange...mam v orange vseliake vyhody... to preto z orange

ale aj ten je predsa na hranie hier ten aspire od acera ci?

a este ked som to porovnaval ten Acer Aspire je asi naj z ponuky orange...ci? :DD
notebook
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa notebook »

Plánujem kúpiť NTB tak za dva mesiace po Vianociach keď budú zľavy.
Niečo do 700 euro. Nech je tam procesor od Intelu Core 2 Duo a grafika asi GF GT240M 1GB ale tou si nie som istý pomohli by mi nejaké nápady v tejto cenovej kategórii :) použitie prevažne na hry internet a tak ďalej.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

notebook napísal:Plánujem kúpiť NTB tak za dva mesiace po Vianociach keď budú zľavy.
Niečo do 700 euro. Nech je tam procesor od Intelu Core 2 Duo a grafika asi GF GT240M 1GB ale tou si nie som istý pomohli by mi nejaké nápady v tejto cenovej kategórii :) použitie prevažne na hry internet a tak ďalej.
2 mesiace je velmi dlha doba na tomto trhu. Bude lepsie ak budes pozadovat pomoc ked to bude aktualne. Moze prist nieco nove, ceny klesnu, este sa to bude hybat podla mna.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

cZaR - ja by som isiel do http://www.datacomp.sk/asus-g51vx-sz166-sk_d49075.html je ovela vykonejsi grafikou a tym padom je lepsi aj na hry.. tu je aj test (grafiky) http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 559.0.html a tak isto aj ake hry nato rozbehas respektive na akych detailoch.. a inak mozes si vsimnut ze ta grafika ktoru ma acer je dost pod touto vlastne nachadza sa az v class 2 a tato 260 je v class 1 takze vykonovo tam je dost velky rozdiel.. vlastne tu mas test takze si ich mozes porovnat: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 654.0.html.. takze ja by som ti rozhodne radil tento asus.. myslim ze na hry do 1000€ nic lepsie nekupis..
cZaR
Expert
Expert

dobre dik :D
14Miro14
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 14Miro14 »

NTB do 800 euro s procesorom od Intelu najmenej Intel Core 2 Duo T6600 poteším sa aj lepšiemu :D s grafickou kartou najmenej GeForce GT240M môže byť aj lepšia ale bol by som radšej keby bola GeForce nie ATI potom pamäť 4GB HDD aspoň 500GB nič sa nestane keď bude 320GB mám terový externý takže pas :D a ešte by ma veľmi potešil matný display numerická klávesnica nieje potrebná a OS no win 7 jednoznačne :) potešila by vyššia verzia taký Profesionál. Prípadné postrehy v zmene hardware-u uvítam :)
notebook
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa notebook »

yazoo napísal:2 mesiace je velmi dlha doba na tomto trhu. Bude lepsie ak budes pozadovat pomoc ked to bude aktualne. Moze prist nieco nove, ceny klesnu, este sa to bude hybat podla mna.
a aký by si poradil teraz??
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

Ahojte potrebujem poradit s kupou notebooku do 400E. Za tie peniaze sa toho vela neda vykuzlit ale notebook sa bude pouzivat len na internet, filmy, a pri veciach do skoly.

Zatial sa mi zdala bezkonkurencne najlepsia kupa
http://www.alza.sk/acer-extensa-ex5630e ... 137492.htm

Pocul som o mizernej kvalite znacky Acer preto sa pytam ci sa mi to oplati kupovat? diki za rady :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

vies co poviem ti takto ten acer ktory si si vybral na pracu uplne staci ale ak ho chces dost casto prenasat tak ti acer neradim z dovodu krehkych plastov teda pri castom prenasani tie plasty su strasne opotrebovane a dost casto sa lamu a podobne.. celkovo acer je v desnej dobe natom ovela lepsie ako kedysi.. dnes sa vyrovnava aj asus ale u acerov je velmi dolezite ako sa ti vydari.. ak sa nepodari tak ten book proste sa bude stale kazit ak sa vydari tak ti pojde aj 5 rokov..

ja osobone by som dal prednost tomuto asus: http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;17520 vykono je uplne inde ako ten acer.. aspom co sa tyka grafiky tak to urcite.. ma "dobru" grafiku ak by si chcel v pohode by si si tam zahral aj GTA IV... viem ze hry nechces hrat ale uz len kvoli tej znacke a aj tym plastom by som bral asus..
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

no grafiku mu vobec netreba kedze je to notebook pre babu ktora hry videla tak z lietadla...tie plasty ma moc nehnevaju-nebude sa moc prenasat... skor ma hneva to ze ci sa podari... zatial som rozhodnuty pre ten acer... diki moc za radu
Gamer19
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Gamer19 »

chcem kúpiť nejaký ten menší NTB do 750 euro. podmienkou je matný display neintegrovaná grafika a procesor od Intelu nejaké dvojjadro
uvažoval som nad C2D T6500 ramka tak 3GB a win 7 zožeňte mi niečo PLS.

vopred Ďakujem :)
Asanar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Asanar »

Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja som v tomto pripade urcite za tu toshibu..
Napísať odpoveď